Super snel en mooie prijzen

Je wordt vanaf het begin keurig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Deze wordt super snel afgehandeld en keurig op tijd afgeleverd! Mooie duidelijke website waar je heel gebruiksvriendelijk doorheen wandelt! Top bedrijf dus!

Pompen goed en snel ontvangen had er van 27eur besteld en betaald heb na tel contact er van 22eur gekregen word het vershil nog teruggestort?mvg etienne

De levering was vertraagd, maar dat lag aan post.nl. Verder prima

De levering was te laat

Super snel geleverd

Prima zaak, snelle levering, uitstekende service.

Prima assortiment, goede prijs-kwaliteit. verhouding. Tel, contact gehad voor type kabel enz. kreeg extra tips voor het aansluiten. Goed contact via de telefoon.

Snel bezorgd 👍

artikel, goed verpakt,en snel verzorgd

Prima prijs kwaliteit en goede communicatie

Prijs kwaliteit is prima. Levering zou iets later zijn en dit werd netjes met reden en in een persoonlijke mail aangegeven.

prima service

snelle en prijstechnisch goede levering

super

Een bijzonder goede ervaring en servies

Zeer goed, ze zijn snel, klantvriendelijk en kundig.

Ik had nieuwe onderdelen nodig voor een aanhanger. Ze waren makkelijk te vinden op hun Web-side. Maar ik moest kiezen uit twee uitvoeringen. Toch maar even gebeld. Kreeg direct duidelijk en kundig advies. De bestelling was toen snel gemaakt en een dag later kon ik de aanhanger al weer gebruiken. Klasse.

zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service

Goed product-past prima-goede uitleg-snelle levering.

Ik zal dit berdrijf ook bij anderen aanbevelen.Snel telefonisch contact voor terzake kundig advies.Prima.

Snelle levering en prima producten

Gewoon goed

Even twijfels over de juiste Radex achterlichtglazen. Een telefoontje met een vriendelijke medewerkster bracht uitkomst. Volgende dag de bestelde glazen thuis afgeleverd.

totaal verbaast

Zoekend naar onderdelen deze website gevonden. Bestellen tot 16.45 worden dezelfde dag verzonden. OK, het was 17.15...dan wacht ik wel een dag langer dacht ik. Maar...even later mail dat het pakket reeds was verzonden, en heb het binnen, in minder dan 24 uur. En perfecte kwaliteit. TOPPIE, Bedankt mannen en vrouwen van het magazijn!

Mooie overzichteleke website

Netjes vlote levering en goeie service

Prima service, mooie site, snelle levering.

Gevonden, besteld, gekregen. Prima.

heel tevreden

snel geholpen

Supersnel geleverd , goede kwaliteits producten

snel en goed

zonder problemen bestellen en zonder problemen geleverd met postnl

service

buiten verwachting een zeer snelle afhandeling van mijn bestelling