Goede Webshop, goeie kwaliteit en snelle levering

Goede Webshop, goeie kwaliteit en snelle levering

Goed product en op afspraak geleverd.

top

snel geleverd,goed verpakt!

Prima ervaring, uitstekend advies

Wat fijn om iets te bestellen bij een bedrijf waar je iemand aan de telefoon krijgt die echt verstand heeft van de producten die het bedrijf levert. De bestelling was prima in orde, is op tijd geleverd en voldoet aan de verwachtingen. Waarom dan geen 10? Voor retouren moet je betalen, en dat is een keuze die ik op zich begrijp.

ben erg tevreden, website producten afbeeld en omschreven, is wat je wenst te ontvangen..

Kwaliteit bestelde materialen tot prijs verhouding. Prima

Producten zijn goed maar er valt nog wat te verbeteren:

Om de exacte demper te kopen moest ik zoeken. Een gebruiksaanwijzing montagehandleiding zou beter zijn geweest zodat ik 100% de juiste had gekocht.

Niet bezorgd

Mail ontvangen om te beoordelen na bezorging. Niks ontvangen, nog geen verzendbevestiging

Goed bedrijf , transparant en betrouwbaar

Top kwaliteit en snel geleverd

Goede prijs, product als omschreven, snel geleverd en goed ingepakt

Goed geholpen en bestelling snel ontvangen

Ik wist niet goed wat ik allemaal moest bestellen op de webshop. Ik heb het bedrijf gebeld en zij hebben mij door de bestelling geloodst en advies hierin gegeven. En het bestelde kwam de volgende dag binnen

Uitstekende aftersales

Aanvankelijk verkeerde product geleverd. Na telefonisch contact alsnog de juiste opgestuurd en de volgende dag reeds binnen. Meteen gemonteerd en kon ik toch nog op vakantie.

Goede kwalteit en mooie prijs

Goede kwaliteit en netjes optijd geleverd

Goede service en duidelijke website

Heel goede ervaring met correcte levering en infomatie

Snelle en correcte levering

Gemakkelijk bestellen

Mooie overzichtelijk site .

Gewoon goed geregeld

Goede service , perfecte levering !!!

Goede ervaring met deze zaak !!

erg goed en snel geleverd

Veel producten op de website, maar niet dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Genoeg om te kiezen in verschillende prijsklasse. Ook de prijs is erg scherp

Top kwaliteit

Zeer goede en snelle service top.

Duidelijk website en super snelle levering

Snel en goede levering

Snelle en goede levering

Goede prijs kwaliteit Kwalitatief materiaal Snelle levering

levertijd

donderdag besteld maandag binnen kwam voornamelijk door post nl

Heel erg oede service

Mijn verkeerd bestelde onderdeel werd zonder problemen terug gaccepteerd en het geld terugbetaald

Kei goed

Snel en goed geleverd