Mij. eerdere negatieve review was onterecht!

In de productomschrijving staat 5 polig. In de productspecificaties staat dat het achterlicht 4 functies heeft. Op zeer nette wijze e.e.a. besproken met een medewerker.

Goede en snelle services en betaalbaar

Duidelijke foto's op site met goede omschrijving

Gewoon goed. Snelle levering en goed verpakt. Tot de volgende bestelling. Mvg. Henri de Kort

Duidelijke omschrijving van product. Snelle levering

Duidelijke omschrijving van product. Snelle levering

goede service snelle levering

De snelheid waarmee het product is geleverd , ook de overzichtelijke website is goed

Goede prijs/kwaliteit verhouding, ruime keuze, snel en netjes geleverd. 👍👍

Bestelling en aflevering g ing super snel

Hele nette en professionele afhandeling

Fijne webwinkel

Super service

Onderdelen besteld die niet bij elkaar horen. Dit zagen ze. Ze namen contact met ons op dat er waarschijnlijk iets niet klopte. Toen kregen we het juiste onderdeel wat zelfs nog iets duurder was op gestuurd.

Top spul en snelle levering!

Top spul en snelle levering!

goed verpakt

simpel en snel en goed verpakt , duidelijk

Zeer profesioneel en snel.

Product voldoet aan de verwachtingen. Kwaliteit lijkt in orde.

snel ,netjes, volgens afspraak

mooie en duidelijke webshop, goedkoop, netjes verpakt en snel.

Snel ontvangen en keurig ingepakt

Zeer snelle en goede service

Duidelijke website en een vlote afhandeling van de bestelde onderdelen.

Goede levering

Netjes en keurig op tijd geleverd. Zeer degelijke kwaliteit!

Prima technische produktinformatie vooraf die bleek te kloppen

Goed advies vooraf eerst per mail en daarna telefonisch. Het betrof een erg specifieke vraag. De bestelde koppelingen bleken exact aan mijn wensen te voldoen. Dat het niet de absolute bodemprijs van heel internet was vind ik dan minder belangrijk. Dus ik ben 100% tevreden.

Snelle levering. Duidelijke webshop.

Positieve ervaring. 100% naar verwachting.

Nette matterialen

Prima produkt alleen de beloofde volgende dag levering niet gehaald zoals op website staat beschreven.maar keurige verpakking en materiaal

Behulpzaam, Goede en snelle service , betaalbaar

Meerdere keren onderdelen besteld voor bouw aanhanger. Hein was zeer behulpzaam en had goed advies. Snelle levering en correcte afhandeling.

prima service en kwaliteitsproduct

orderverwerking was uitstekend en nazorg ook.

Goede service en zeer snelle levering

Ik zocht nieuwe gasveren voor een bagagewagen die niet meer geproduceerd wordt. Na enig zoeken kwam ik gelukkig op jullie website terecht. De informatie daarop was dermate duidelijk dat ik het erop gewaagd heb ze te bestellen. Binnen 24 uur had ik ze thuis en ze bleken de perfecte keuze te zijn. Erg blij mee.

snelle service met topartikelen

Snelle levering, duidelijke site.

Top, zeer tevreden.

Snel en makkelijk te bestellen en met goede service

Als ik wat nodig hebt onze aanhangers. Dan vindt ik dat makkelijk en overzichtelijk terug op de site. Levering gaat snel.