Goed te woord gestaan

Goed geholpen en op tijd geleverd

Ik slaap lekker op de nieuwe matras. In de winkel fijn geholpen.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? Goed.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Lekker

Vanaf het eerste contact op de chat , vragen over levering en het afleveren van de matrassen, waren alle medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam. Geen loze beloftes. Dit kom je nog maar zelden tegen. Een dikke 10 verdienen ze!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Uitstekend. Hij was alleen, maar was super handig. Hij heeft de nieuwe matrassen met hoes nestjes op het bed gelegd. De oude matrassen en al het plastic heeft hij meegenomen.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk. Wij slapen al jaren op de M-Line matrassen

Na informatie van verschillende medewerkers die ons uitstekend hebben geadviseerd hebben wij 2 M-line matrassen aangeschaft. Keurig bezorgd met goede bijpassende kussens. De oude matrassen ook nog meegenomen wat een goeie service. De matrassen bevallen prima dus alle lof!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Duidelijk
  • Wat vind je van onze bezorgers? Netjes
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk

goede voorlichting en prima service

We zijn goed ontvangen , na afspraak, er is uitgebreid de tijd genomen om een keuze te maken en uitleg gekregen over de mogelijkheden en de verschillen. Een goede zaak!

Professionele service

Uitstekend geholpen. Medewerker met veel kennis van de producten. Levertijd conform afspraak. Producten zijn van goede kwaliteit.

Goed en gedegen avies

Goede uitleg, advies en hulp bij het uitzoeken van een nieuwe matras en hoofdkussen. Zeer vriendelijke contact. Vlotte levering, ruim 2 weken eerder als verwacht. Bovendien heb ik al een week heerlijk geslapen op nieuwe matras en de schouderklachten die ik soms had bij mijn oude kussen en matras heb ik nadien niet meer gehad. Kort om uitsteek advies !!!!!

Deskundig, snel en super geprijsd

Ik was op zoek naar een M-line matras. Bij de lokale beddenzaak kreeg ik slecht advies, moest ik heel veel geld betalen en was een levertijd van zes weken. Toen online gaan zoeken. Ik dacht eerst van Sleepfast ‘dat is weer zo’n online aanbieder met spectaculaire prijzen en verder niets’. Maar Sleepfast had winkels en dus naar Rotterdam Alexandrium afgereisd. En wat toen gebeurde sloeg alles: super geholpen, heel veel deskundigheid en perfect advies. En ook een levertijd van twee dagen en inderdaad een superlage prijs. Kort samengevat: Sleepfast is de allerbeste! Ik zal ze aan iedereen aanbevelen. Had nog nooit zulk goed advies gehad bij aankoop van een matras. Echt super! 11 op een schaal van 1 tot 10!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Deskundig, meedenkend, heel goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? Snel en keurig
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? GEWELDIG

Uitstekende services!

Snelle levering en keurig geholpen op de chat. Het installeren ging keurig en oude bedden namen ze mee.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Goed advies
  • Wat vind je van onze bezorgers? Netjes geleverd
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heel fijn

Topservice!

Wij waren in het begin enorm sceptisch. Mijn vrouw slaapt al een tijdje slecht op onze nieuwe matrassen omdat deze te hard zijn. We wilden graag een topper voor haar bestellen van M-line en kwamen eigenlijk per ongeluk op de site van sleepfast uit. Zij boden, na een prettig chatgesprek op zondag!, een m-line topper aan op basis van wat wij doorgegeven hebben aan informatie. Ze kwamen met een nog lagere prijs dan de korting die er nu al afging. Hierdoor wordt je wel wat argwanend. Ze bleven eigenlijk constant meedenken met oplossingen voor het matras van mijzelf wat door de topper lager zou komen te liggen, en ook deze aanbieding was weer scherp geprijsd. Dat kon bijna niet waar zijn. Ook na aangeven in de chat er even over na te willen denken werd aangegeven dat dit geen probleem was. Een uur later had ik wat onderzoek gedaan op internet over sleepfast en was ik overtuigd dat deze winkel in orde was. Hierop wilden wij de bestelling plaatsen. De beste man waarmee we in de chat zaten gaf aan dat de bestelling snel geleverd kon worden. Tja, wat is dan snel in deze tijd? Een week? 2 weken? Neehoor, de volgende dag. We hebben netjes een betaallink gekregen waarmee we mochten betalen, of we konden pinnen bij aflevering. De volgende dag stonden ze daadwerkelijk voor de deur met de ophogers voor mijn eigen matras en de topper van mijn vrouw. WAT EEN SERVICE tegen een hele nette prijs! Dit heb ik nog maar erg weinig meegemaakt. En ja, ze kunnen veel uit voorraad leveren, maar dit was wel erg snel! Dan hoe de topper slaapt; Ik heb er zelf niet op gelegen, maar mijn vrouw zweert erbij! Ze heeft de soft editie van m-line en ze wordt zonder pijn wakker. Het is dat onze kinderen ons vroeg wakker maken, maar ze gaf aan nu eigenlijk weer eens langer te kunnen blijven liggen zonder bang te hoeven zijn dat ze weer de hele dag met pijn rond moet lopen. Dus ook m-line is een enorme aanrader(ondanks de prijs natuurlijk).

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Perfect en zeer vriendelijk en correct!
  • Wat vind je van onze bezorgers? Supersnel en netjes! Leveren alles af op de verdieping waar je het wilt hebben.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Geweldig!

Goed en eerlijk advies door bedden expert dhr. Bessel

Mijn ervaring is dat er goed en eerlijk advies op maat wordt gegeven over het bed, matras en toebehoren. Wat bij jouw lichaam en slaap manieren past. Erg fijn dat er niet wordt geprobeerd om je het duurste wat er is te verkopen. Maar datgene wat werkelijk bij jou past en in jouw budget. Heb mijn nieuwe bed inmiddels meer dan een week. En heb nog nooit zo lekker geslapen. Heerlijk om eindelijk uitgerust wakker te kunnen worden.

Hebben we iets bedden gerelateerd nodig, dan gaan we sowieso naar Den Herder!

We komen nu al een aantal jaar bij Den Herder wanneer we op het gebied van bedden, kussens of beddengoed iets nodig hebben. We worden altijd ontzettend goed geholpen. Medewerkers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam en ook bij een probleem denken ze graag met je mee en lossen het uitstekend op. Het assortiment is goed, advies is deskundig voor zover ik dat kan inschatten en ik vind het prettig dat ze je niet het duurste product willen verkopen maar mijn tevredenheid als klant ook echt belangrijk vinden, dan kom je tenslotte ook weer terug. Kortom, absoluut een aanrader!

Deze was goed

Zij nemen de tijd voor je

Aardig personeel in de winkel en de bezorging

Kennis van zaken waardoor een perfect advies kon worden verkregen

Eindelijk het beste bed “by fare”… gekocht. Eigen onderzoek met daarna uitleg en toelichting van Den Herder ( Wessel) heeft ervoor gezorgd dat we nu in het beste bed dat er te koop is slapen. Vanaf nacht 1 fantastisch liggen en slappen ! Merk Swissflex lattenbodem met Bridge techniek oid… hoe dan ook: geweldig. Zeer kundig geadviseerd en toegelicht door Wessel. Zeer aan te bevelen !

goed geadviseerd bij de keuze

Goeie service!

Fijn geholpen en mijn nieuwe matrassen waren snel bij mij thuis geleverd.

Top advies en service

We zijn erg goed geholpen. Meneer nam de tijd en we werden niet weg gekeken met onze 2 kinderen mee. Het bed is bezorgd en we slapen heerlijk!

Vriendelijk personeel, bezorging mooi optijd en netjes afgeleverd

Prima adviezen en goede service!

Aangezien de aanschaf van een bed èn matras voor lange(re) tijd is en niet goedkoop is wil je goed en vooral eerlijk voorgelicht worden. Dit was bij den Herder, beddenspeciaalzaak in Harderwijk het geval!

Goed advies en goed opgelost kussensloop probleem!

Na aanvankelijk ons idee voor een dunne dekmatras op de bestaande matras te hebben voorgelegd, werd ons dit, goed onderbouwd afgeraden - onze matrassen waren reeds 10 jaar oud - en voor een redelijke meerprijs zijn we op nieuwe matrassen uitgekomen: licht van gewicht, met schapenwol laagje en handvaten. Kussens van natuurrubber bleken fantastisch; minpuntje vormden de slopen die te klein bleken! Dit werd binnen een week keurig opgelost door maatwerk!

I am very disappointed and extremely frustrated.

My order was not shipped within 48 hours as indicated on the website. I had to send emails to ask for my order afterwards. Then I was told that they would send my order on the day but unfortunately my order was not shipped after FIVE working days. I then sent an email to cancel my order. Well, I didn't have any confirmation of cancelling my order after another TWO working days......I am very disappointed as I have had incredible bad experiences on buying a pillow on this website. Wasting time to order products here!!! Never again!!!!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? N.v.t.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? N.v.t.

Deskundig advies en correct geleverd !

We kregen uitgebreid advies, konden proef liggen en werden ontzettend fijn geholpen. Fijne zaak!!

Goed en vriendelijk

We zijn goed en vriendelijk geholpen bij het kopen van een bed met alles er op en aan. Werd echt de tijd voor ons genomen en konden rustig proberen.

Goede hulp in de winkel en kwaliteit product snelle levering

Werden goed geholpen in de winkel, snelle levering en de topper ligt heerlijk Zijn er erg blij mee

Dorpsstraat 63

6741AB Lunteren

033-4552047

Over Sleep Fast

Familiebedrijf Sleep Fast is al ruim 26 jaar een begrip op het gebied van een perfecte nachtrust met het juiste bed! In onze fysieke winkels en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit bedden en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we op de goede weg zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen.