In een woord super!!

Wij hebben bij Sleepfast Tempur matrassen gekocht.Online.. Alles perfect gegaan. Super service. Communicatie prima,chauffeur prima.Wij slapen sinds we deze matrassen hebben als een roos!! In een woord Sleep Fast...AANRADER...

• Wat vind je van onze bezorgers? Top
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Geweldig

Goede service en een snelle levering

Goede service en een snelle levering

• Hoe slaapt het nieuwe bed? Goed

Prima service en matras

Van bestelling tot levering is alles duidelijk gecommuniceerd . Netjes bezorgd en in het bed gelegd. De oude matrassen zijn meegenomen. De matrassen waren niet direct op voorraad dus dat was een paar weken wachten , maar wel volgens afgegeven planning geleverd.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? prima, flexibel
  • Wat vind je van onze bezorgers? lekker snel afgehandeld
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? 2 nachtjes wennen en dan prima !

levering was stipt en kwaliteit is in orde, ik slaap goed op mijn Pullman matras

• Wat vind je van onze bezorgers? N.v.t.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? goed

Voortreffelijk

Met de vervanging van mijn Pullmanmatras maakt Sleepfast hun naam helemaal waar. Uitstekend advies, scherp geprijsd en keurig afgewikkeld in Coronatijd.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? 10
  • Wat vind je van onze bezorgers? 10
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? 10

Wat een topbedrijf.

Goed geadviseerd via chat. Geleverde matras bleek iets te kort. Geen probleem werd omgeruild. Zeer beleefde vriendelijke bezorgers. Zij spreken nog met twee woorden, waar maak je dit nog mee!!! Een bedrijf die weet wat service is van advies, klantcontact tot bezorging. En bovendien, ik slaap heerlijk!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? Zeer behulpzaam en beleefd
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Geweldig

Top service!!!

Wij zijn goed geadviseerd, via app, mail, fijn bedrijf!! In het begin dacht ik hoe kan nou een matras voor dokter spelen, heb al een half jaar last van mijn rug.. Nu een paar weken later moet ik bekennen dat t steeds beter met mijn rug gaat. Dit is de beste investering geweest ooit...

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? professioneel
  • Wat vind je van onze bezorgers? Netjes
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Geweldig fijn

Duidelijk, goede condities en snel

We wisten wat we wilden hebben. Goede en direct response op de Chat. Snelle levertijd en prima prijs en condities zoals gratis oude matras retour.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? nette en correcte jongeman
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Prima keuze

snel, vriendelijk, netjes en scherpe prijs

Snel, vriendelijk, netjes en scherpe prijs.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? top
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? prima

Top Service

Wat een top service hebben jullie. Zelf het verkeerde matras besteld de oude matrassen waren al meegenomen deze zijn ze terug komen brengen en de verkeerde matrassen weer meegenomen. 2 dagen later gewoon weer de juiste matrassen bezorgd nu de juiste maat. Dit allemaal kosteloos en zonder te vragen. Kortom TOP SERVICE.

• Wat vind je van onze bezorgers? Top,Netjes, beleefd
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Top

Fantastisch!

Alles ging vlot. Het bestellen ...kreeg veel hulp van Alex. Afspraak levering...wat een vriendelijke dame .Het afleveren van de matrassen... op tijd en weer super vriendelijk. In 1 woord...super! Ik ben deze vriendelijkheid en top service niet meer gewend. Dank jullie wel. En ik hoop dat ik weer lekker kan slapen. Lieve groet van Sabrina

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Top
  • Wat vind je van onze bezorgers? Top
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? dat weet ik nog niet

Grandioos, vakkundige uitleg gekregen en mij een goed advies gegeven

Het was de eerste maal via Google dat ik hier op deze website terecht kwam. David Haas gaf mij een vakkundige uitleg en veel informatie over Tempur, Wij slapen al 15 jaar op Tempur matras en onderstel, maar we wouden een nieuwe omdat we naar een nieuw appartement gaan. De oude Tempur gaan we gebruiken voor de kleinkinderen als logeerbed als ze soms komen slapen. Wij willen niets anders meer als Tempur om op te slapen. vroeger kwamen we met rugklachten uit het bed maar sedert we Tempur hebben nooit meer last meer gehad. We gaan zeker hier een nieuwe kopen als we een betere offerte krijgen als in België. Bedankt David Haas

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Top vriendelijk en zeer vakbekwaam

Super advies en service!

Met enorme rug en heupklachten waren we al langer opzoek naar nieuwe matrassen. Wij hebben de Mline coolmotion 8 besteld op advies van Sleep Fast. Met enorme rug en heupklachten waren we al langer opzoek naar nieuwe matrassen.. We hebben er pas 3 nachten op geslapen maar merk nu dat ik veel minder pijn heb. Bezorgers brachten alles netjes boven en installeerden de matrassen. Netjes schoenen uit. Top!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Top
  • Wat vind je van onze bezorgers? Fantastisch
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? N.v.t.

Iedere avond met plezier m'n bed in

Fijne site om je bed te kiezen. Je kan al je voorkeuren invullen en dan zoeken ze het perfecte matras en kussen voor je.

• Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk

Dit hadden we eerder moeten doen! Zalig!

Iedere dag met een uitgerust lichaam wakker worden, wat een beleving! Voorheen stram en met pijntjes het bed uit komen. Na bijna een jaar iedere dag op ons nieuwe matras wakker worden blijven we zeggen; wat een heerlijk bedje zeg! Een absolute aanrader!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Professioneel
  • Wat vind je van onze bezorgers? Snel en handig
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Geweldig!

Uitzonderlijke goede service

Sleepfast heeft ons heel goed geholpen zowel online als in de winkel. Door mijn lichamelijke klachten zijn we er helaas niet uitgekomen. Maar de service die ze blijven verlenen is zeldzaam goed. Wat ze op de site beloven doen ze ook echt!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Goede expertise
  • Wat vind je van onze bezorgers? Beleefd, netjes en punctueel
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? N.v.t.

had ik dit matras maar eerder gekocht....

super matras. slaapt heerlijk!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? erg goed

Top advies en top service van begin tot eind

Uitvoerig advies in onze uiteindelijke bed keuze. Talloze bedden kunnen uitproberen met als eindresultaat de juiste keuze. Levering bestond uit onderbed voorzien van mini pockets en 2 M-line matrassen en twee nacht kastjes. Bed werd door twee mensen snel en vakkundig in elkaar gezet. 1 nacht kastje bleek beschadigd. Voor de zekerheid werden twee nieuwe kastjes besteld, ter voorkoming van een mogelijk onderling verschil qua kleurstelling. Kortom een zeer correcte afhandeling van onze order.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Uitstekend, bleven goed doorvragen naar onze wensen/behoeften
  • Wat vind je van onze bezorgers? Nette bezorgers, goede afhandeling
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? We slapen als rozen.

Fantastisch!!

Al tijden was ik op zoek naar een goed hoofdkussen. Aangezien ik een waterbed heb was dat best lastig zoeken. Online kreeg ik hulp van David. Nu slaap ik op de Mline Energy Pillow. Ik heb nog nooit zo goed geslapen. Thanks David voor het goede en juiste advies.

• Hoe slaapt het nieuwe bed? N.v.t.

Heerlijk matras met goede ondersteuning

Tien maanden geleden hebben we matrassen van tempur sensation elite gekocht bij sleep fast. Bij de bestel procedure ging wat mis maar dat werd snel op gelost door sleep fast. De matrassen liggen heerlijk comfortabel en geven een goede ondersteuning. Echt een aanrader.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Ik heb besteld via de webshop
  • Wat vind je van onze bezorgers? Prima
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk

Zeer goede service!

Wat is dit geweldig. De vorige keer, jaren geleden, dat we nieuwe matrassen kochten, was gekocht, gekocht. Klaar. Maar dat was vroeger… Sleepfast heeft een ruime keuze aan matrassen en merken. Grote kans dat je vindt wat je zoekt. Mogelijkheid om te testen in een winkel, maar dat niet alleen… echt testen doe je ‘s nachts. Daarvoor is de 100 dagen proefslapen. Natuurlijk krijg je gewoon goed advies, want liever in één keer goed, maar als het dan toch niet bevalt, is het proefslapen echt. Komen ze gewoon een ander matras brengen! En dat zeg ik uit ervaring. Veilig gevoel heeft dat! Dat is matras kopen anno 2021. Dank daarvoor.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Goed uitgebreid advies. Veel kennis en ervaring in huis.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Netjes, vriendelijk.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Ik ga de nieuwe nu testen ;-).

Prima matrassen van Tempur

Mijn vrouw en ik zijn boven de 60 en kochten paar dure matrassen. Nog niet eerder zulke goede matrassen gehad. Alle waar naar zijn geld!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Goed brachten alles netjes naar boven en namen afval mee.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Prima

Prima kwaliteit vlot geleverd

• Wat vind je van onze bezorgers? Vriendelijk en bekwaam
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Uitstekend

Heerlijke matrassen van m-line, goede service

De matrassen slapen heerlijk. Het online advies was snel en zeer goed. Levering op tijd, superfijn dat je kon zien waar chauffeur was.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? heerlijk

Prima matras!

Het matras ligt heerlijk, slaap er goed op en heb geen pijn in rug en nek meer. Werd ook snel bezorgd. Via de chat nog advies gevraagd welk type ik het beste kon kiezen (mline slow motion 3 of 4). Goed geholpen.

• Hoe slaapt het nieuwe bed? Goed

Dorpsstraat 63

6741AB Lunteren

033-4552047

Over Sleep Fast

Familiebedrijf Sleep Fast is al ruim 26 jaar een begrip op het gebied van een perfecte nachtrust met het juiste bed! In onze fysieke winkels en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit bedden en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we op de goede weg zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen.