Perfect geregeld

Alles klopte.

Duidelijke en professioneel advies gekregen

In de winkel goed geholpen en er werd echt tijd genomen om aan de verwachtingen te voldoen. Levering was prima voor elkaar en de bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam

Fantastisch!

Op een zeer prettige manier geholpen door Bessel de Weerd en vervolgens een perfecte levering en montage.

Fijne zaak

Via internet op zoek gegaan naar een nieuw matras. Eerst georiënteerd en via zoekmachine ben ik bij Sleep Fast terecht gekomen. Op de late avond via de chat prima geholpen en heb ik ook een prima aanbieding gehad. De statusupdate omtrent de levering was niet zo duidelijk. Ik heb op een gegeven moment zelf gebeld (telefonisch goed bereikbaar!) en de door ons bestelde M-line matrassen waren net binnengekomen. Vervolgens direct leveringsafspraak gemaakt en binnen enkele dagen lagen de nieuwe matrassen op ons bed. Nieuwe matrassen werden netjes uitgepakt en op ons bed gelegd, de oude matrassen werden meteen meegenomen. Om en nabij de bedenktijd volgende nog even een telefoontje om te vragen of de matrassen naar wens waren. Dat is natuurlijk heel netjes.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? 9
  • Wat vind je van onze bezorgers? 10
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? 9

Precies zoals afgesproken

Prima contact via de chat, Snelle levering precies volgens afspraak. Even wennen aan ons nieuwe bed maar het slaapt nu heerlijk kortom we zijn heel tevreden.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Snelle duidelijke communicatie
  • Wat vind je van onze bezorgers? Keurig, oude matrassen meegenomen
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk

Goed advies, en plaatsing van ons nieuwe bed

In winkel uitstekend advies gekregen en de bezorging verliep keurig netjes

Geweldige service die je niet vaak meer meemaakt

Verleden week zijn onze nieuwe M-Line mastrassen geleverd. Zowel het vakkundige advies van Alex, de aflevering door een behulpzame jongeman en niet te vergeten de zeer concurrerende prijs zijn zonder meer uitstekend te noemen. We hoefden pas na 100 dagen proefslapen de factuur te betalen. Maar een bedrijf dat zich zo service-gericht opstelt tegenover zijn klanten laat je natuurlijk niet zo lang op z’n geld wachten. Dus na een paar nachtjes heerlijk te hebben geslapen op onze nieuwe matrassen hebben we het bedrag gelijk overgemaakt. Kortom, wij zijn zeer tevreden en zullen jullie bedrijf zeker aanraden bij familie en vrienden.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Uitstekend advies van Alex gekregen (en een leuk chatgesprek met hem gevoerd).
  • Wat vind je van onze bezorgers? Vriendelijk en behulpzaam
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk, eindelijk weer uitgerust wakker worden.

Prettige ontvangst. Goede informatie. Afspraken goed na gekomen.

goede service en professionele voorlichting over het product

Men neemt de tijd voor de klant, waardoor de klant zich serieus genomen voelt. Daarnaast geeft men goede duidelijke en professionele voorlichting, gebaseerd op veel ervaring. Tevreden klant dus

SUPER

Het tweede bed gekocht en daarbuiten regelmatig nieuwe kussens en bedtextiel ook bij hun aangeschaft en altijd 100%tevreden zowieso over het professionele advies wat je van het personeel krijgt ,bij ons is Bessel de favoriet ,hij denkt altijd mee om de klant tevreden te stellen. Wij vinden Den Herder een aanrader. Peter en Christien Adam

Uitstekend advies en service

Goed advies en levering. Monteurs kennen het vak.

Zoals het moet

Vriendelijk, behulpzaam en correct, zoals het moet ...

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Prima
  • Wat vind je van onze bezorgers? Primz
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Excellent

Prettig en persoonlijk advies

Volop keuze en kennis aanwezig! We zijn super geholpen. Namen zo vriendelijk en informeel de tijd voor ons, we slapen weer heerlijk!

Prima.

Alleen geen goede communicatie over kussens waardoor wij apart naar Harderwijk moesten.

Verkoper en bezorgers geweldig

Mijn contante bèta was niet doorgevoerd in de computer en ben er 3x over gebeld. Dat vond ik vervelend. Graag aandacht voor deze verwerking.

Prima persoonlijk advies.

Vooraf via internet uitgezocht wat wij wilden. In de winkel van Den Herder uitstekend geholpen door Erna. Verschillen werden duidelijk uitgelegd wat de beste keuze voor ons is. Nu na veertien dagen gebruik, is voor ons duidelijk, dat wij wederom gekozen hebben voor deze Beddenspecialist. Zeker toegankelijk, persoonlijk en geen opgedrongen verkoop argumenten. Zo belangrijk bij onze keuze.

Kan niet beter

Goed en tevreden

Al meer dan 45 jaar kennen wij fa. Den Herder als goed en betrouwbaar en goede servies

Pro's!! en nog gezellig ook!!

De chat werkt perfect.. zij helpen waar zij kunnen helpen. Gezelligheid is ook aanwezig. Super leuk om hier een nieuw matras te hebben gekocht... uiteindelijk zelfs 2 matrassen!! Top service!!!!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? helden!
  • Wat vind je van onze bezorgers? toppers!!
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? absurd lekker!

Prima geholpen, goede prijzen

De aankoop is prima verlopen, goed op de hoogte gehouden en levering ook uitstekend geregeld

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Zeer goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? Zeer goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Goed

Een DIKKE 10

Op 28 april 2022 heb ik bij Sleepfast een kussen gekocht. Bij aankomst zag ik, dat ik de verkeerde had besteld. Ik heb meteen gebeld en binnen 2 dagen ontving ik het juiste kussen thuis. Bij andere bedrijven moet je altijd eerst terugsturen voordat het nieuwe product wordt geleverd. Wat een TOP Service! En heel klantvriendelijk! Een dikke 10!!!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? N.v.t.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? N.v.t.

Zeer goed.

Eerste bezoek: orientatie. Vriendelijk te woord gestaan. Tweede bezoek: ik wist wat ik wilde. Heel goed begeleid bij de keuze van het bed,Auping Boxspring,in meest basic uitvoering. (De verkoper zou alles kunnen verkopen!,zonder opdringerig te worden!) Alles klopte . Het bezorgmoment werd per mail uitstekend gecommuniceerd. Het nieuwe bed stond in een half uur kant en klaar in de slaapkamer. Zeer deskundige en vriendelijke mensen.

Betrouwbare en degelijke winkel

Goede en duidelijke uitleg over het kopen van een bed. Vandaar dat wij voor ons 2e bed weer naar Den Herder zijn gegaan. Zijn heel erg tevreden met het uiteindelijke resultaat.

Dorpsstraat 63

6741AB Lunteren

033-4552047

Over Sleep Fast

Familiebedrijf Sleep Fast is al ruim 26 jaar een begrip op het gebied van een perfecte nachtrust met het juiste bed! In onze fysieke winkels en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit bedden en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we op de goede weg zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen.