Beddenspecialist Den Herder heeft onze slaapproblemen opgelost.

Mijn vrouw en ik hadden al een tijd last van slaapproblemen ondanks Auping spiralen en goede matrassen. We zijn per toeval bij Den Herder in Harderwijk terechtgekomen. Wat een geluk! Er werd geluisterd naar ons verhaal en er werd geduldig en deskundig geadviseerd. Uiteindelijk een tweetal nieuwe lattenbodems van topkwaliteit die individueel ingesteld kunnen worden naar de lichaamshouding tijdens het slapen gekocht. Goede matrassen erbij. Levering en installatie (gelijk een nieuwe ombouw) volgens afspraak en heel netjes verzorgd. We zijn heel goede slapers geworden met dank aan Den Herder.

Goede service en kwaliteit

Goed advies bij aanschaf nieuw bed met toebehoren. Daarnaast bij vragen goed bereikbaar.

Ik geniet nu van een heerlijk bed

Het werd hoog tijd voor een nieuw bed en heb een afspraak gemaakt bij den Herder bedden. Daar is alle tijd voor mij genomen om een bed te vinden die aan mijn wensen pakket voldoet. Ik ging er blanco zonder plan in, maar ben uitgekomen bij een bed die volledig aansluit bij mijn wensen. Het kan altijd beter, zodoende heb ik ook bij de concurrent gekeken waar ze een slaapanalyse deden. Dat vind ik wel een toevoeging, maar door het persoonlijke advies en gunstige prijs, ben ik toch uitgekomen bij een bed van Den Herder.

Onlangs nieuwe bedden gekocht, heel goed geadviseerd en uitgebreid geholpen

Fantastisch!!

Al tijden was ik op zoek naar een goed hoofdkussen. Aangezien ik een waterbed heb was dat best lastig zoeken. Online kreeg ik hulp van David. Nu slaap ik op de Mline Energy Pillow. Ik heb nog nooit zo goed geslapen. Thanks David voor het goede en juiste advies.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? N.v.t.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? N.v.t.

Heerlijk matras met goede ondersteuning

Tien maanden geleden hebben we matrassen van tempur sensation elite gekocht bij sleep fast. Bij de bestel procedure ging wat mis maar dat werd snel op gelost door sleep fast. De matrassen liggen heerlijk comfortabel en geven een goede ondersteuning. Echt een aanrader.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Ik heb besteld via de webshop
  • Wat vind je van onze bezorgers? Prima
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk

Zeer goede service!

Wat is dit geweldig. De vorige keer, jaren geleden, dat we nieuwe matrassen kochten, was gekocht, gekocht. Klaar. Maar dat was vroeger… Sleepfast heeft een ruime keuze aan matrassen en merken. Grote kans dat je vindt wat je zoekt. Mogelijkheid om te testen in een winkel, maar dat niet alleen… echt testen doe je ‘s nachts. Daarvoor is de 100 dagen proefslapen. Natuurlijk krijg je gewoon goed advies, want liever in één keer goed, maar als het dan toch niet bevalt, is het proefslapen echt. Komen ze gewoon een ander matras brengen! En dat zeg ik uit ervaring. Veilig gevoel heeft dat! Dat is matras kopen anno 2021. Dank daarvoor.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Goed uitgebreid advies. Veel kennis en ervaring in huis.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Netjes, vriendelijk.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Ik ga de nieuwe nu testen ;-).

Plezierige service

Met de verkoopster kwam ik snel tot goede keuzes in ren plezierige sfeer, zeer professioneel

Fabrikant had een foutje gemaakt maar dit werd heel goed opgelost!

service is echt heel goed voor elkaar!

Wij hebben met het bed wel wat probleempjes gehad. daar wordt je soms wel saggerijnig van, Maar hoe Den Herder de problemen oppakt en oplost maakt je weer vrolijk. Ze hebben alles super opgelost.

Mooie zaak en erg deskundig geholpen!

Wij waren op zoek naar een compleet bed en wisten eigenlijk niet echt waar te beginnen. We werden erg goed geholpen aan een erg mooi bed welke erg goed bevalt. Ook de levering ging erg soepel en het oude bed namen ze weer mee.

Grandioos

De bedden zijn top.. Ons vorige bed hebben wij 22 jaar op geslapen. Dat zegt toch genoeg Over de kwaliteit denk ik...

Top bedrijf in winkel service en levering

Fijn geholpen, goed personeel en goed personeel bij montage en levering

Precies op tijd en keurig gewerkt

Uitstekend!

Uitstekend!

fantastisch werk geleverd

Ik ben erg tevreden met het advies, de kasten en de snelle levering

Prima matrassen van Tempur

Mijn vrouw en ik zijn boven de 60 en kochten paar dure matrassen. Nog niet eerder zulke goede matrassen gehad. Alle waar naar zijn geld!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Goed brachten alles netjes naar boven en namen afval mee.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Prima

Prima kwaliteit vlot geleverd

• Wat vind je van onze bezorgers? Vriendelijk en bekwaam
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Uitstekend

Heerlijke matrassen van m-line, goede service

De matrassen slapen heerlijk. Het online advies was snel en zeer goed. Levering op tijd, superfijn dat je kon zien waar chauffeur was.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? heerlijk

Prima matras!

Het matras ligt heerlijk, slaap er goed op en heb geen pijn in rug en nek meer. Werd ook snel bezorgd. Via de chat nog advies gevraagd welk type ik het beste kon kiezen (mline slow motion 3 of 4). Goed geholpen.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? Goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Goed

Erg tevreden met het matras en de service.

Ik ben erg tevreden met het matras, de service en via de chat ben ik goed geholpen bij het uitzoeken van een geschikt matras.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? Goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Erg goed

Prima service en betrouwbaar geleverd

Na goed telefonisch contact over en matras het matras keurig geleverd en oude retour. Omdat wij ons oude M line matras vervingen voor een nieuw exemplaar was proef liggen niet nodig. Snel betrouwbaar en klantvriendelijk

• Wat vind je van onze bezorgers? Prima
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Prima

Prima bedrijf

Snelle reacties en goed meedenken

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? 9
  • Wat vind je van onze bezorgers? 9
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? 10

TOP

Normaal zijn wij niet van de reviews, maar de BEDWETER beddenspeciaalzaak in Lunteren verdient gewoon een pluim ! Goed geholpen & super goede service ! Met groet, fam. M.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? N.v.t.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? N.v.t.

Sneĺle levering en heerlijk matras.

• Wat vind je van onze bezorgers? Behulpzaam
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk

Dorpsstraat 63

6741AB Lunteren

033-4552047

Over Sleep Fast

Familiebedrijf Sleep Fast is al ruim 26 jaar een begrip op het gebied van een perfecte nachtrust met het juiste bed! In onze fysieke winkels en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit bedden en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we op de goede weg zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen.