Prettige service, snelle levering

In de winkel kregen wij goed advies. Alle mogelijkheden om matrassen heen en weer te slepen en uit te proberen. Eerlijk advies ook over prijs-kwaliteit verhouding. Redelijke levertijd, ongeveer 3 weken.

Heel goed.

Al vele jaren zeer prettig!

In een woord SUPER!

Ik sliep al enige tijd op een matras van SwissSense maar kreeg na verloop van tijd steeds meer last van rugklachten. Met name bij de schouders. Na een zoektocht langs (Consumentenbond) testresultaten waar ik ook niet veel wijzer van werd, kwam ik uiteindelijk uit bij Sleepfast. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en nadat ik m'n probleem van de rugklachten had uitgelegd kreeg ik het advies om een MLine coolmotion 6 aan te schaffen, die zou voor mij het beste zijn. Matras dus besteld, want kon 100 nachten proefslapen en als het matras toch niet zou bevallen dan kon ik omruilen of m'n aankoopbedrag teruggestort krijgen. Geen risico dus. Matras werd binnen 2 dagen geleverd naar boven getild en het oude matras werd retour meegenomen. Ideaal, dat scheelt weer een ritje naar de milieustraat. Betaling is trouwens gewoon met de pin als het matras wordt afgeleverd. Ik slaap er inmiddels een dikke maand op en echt, wat een verademing is dat gebleken zeg! Matras ligt heerlijk, is super stabiel heel fijne ondersteuning en bovendien sta ik elke dag op zonder rugklachten! Al met al een een super positieve ervaring. Van goedadvies tot snelle en vriendelijke levering en ook nog eens heel nette prijzen! Absolute aanrader!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Top, hebben de situatie zeer goed ingeschat en perfect geadviseerd
  • Wat vind je van onze bezorgers? Prima, handig dat je via maps kan volgen waar de chauffeur op de afleverdag is, maakt het gemakkelijk om op het juiste moment thuis te zijn. Bezorger was vriendelijk, netjes en goedgehumeurd
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Fantastisch. Beste bed wat ik ooit heb gehad!

Deskundig advies en hier werd alle tijd voor genomen.

Goed product. Afspraken worden nagekomen en de levering vindt plaats conform de vastgestelde datum.

Zeer goed!

Alle tijd voor uitleg en overwegingen. Goede alternatieven worden getoond. Offertetraject zeer netjes en accuraat. Uitstekende communicatie mbt verwachte levering en werkelijke levering.

Correct en duidelijke voorlichting

Gewoon goede service in alle opzichten.

Bij de bekende concurrent moesten we 7 weken wachten... Bij Sleepfast rond 16:00 uur besteld en de volgende ochtend al bezorgd.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? N.v.t.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? N.v.t.

Nette beddenzaak

Zeer klantvriendelijk en goed advies. De eerste keer een mline matras op een aupingspiraal uitgeprobeerd geen succes. Direct voor een auping vivo matras FIRM gewisseld op advies van de slaapadviseur. Helaas te hard voor deze klant, dus nu een medium proberen. Let wel omdat dit nu mijn 2e ruiling is 125 euro kosten, dus kijk altijd even naar de website van de fabrikant voor advies voordat je een keuze doet!!! Mijn korting bij aankoop is nu dus weer terug betaald. Prima zaak met veeel keuze en scherpe kortingen.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? 6
  • Wat vind je van onze bezorgers? 10
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Onbekend

Goede service!

Fijn contact met Albert

een bedrijf met service !!!

Ook na ruim 3 maanden bereid tot een ruiling !!! In één woord geweldig

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? zeer prettige omgang
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? heerlijk

Goede advies en goed product

Vanwege Corona was het niet mogelijk om een winkel te bezoeken, via de chatfunctie op de website advies ingewonnen en twee matrassen besteld. Wij zijn erg tevreden!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? prima
  • Wat vind je van onze bezorgers? zeer vriendelijk
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? het nieuwe matras (M-line) slaapt heerlijk

Snelle, correcte levering en een goede prijs!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Deskundig
  • Wat vind je van onze bezorgers? Super
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk

Alles is uitgevoerd volgens afspraak.

Kundige medewerkers, die niet opdringerig zijn en alle opties aangeven. Levering en montage uitgevoerd door vakmensen.

Slaap weer fantastisch

Erg blij met mijn tempur matras. Original! Alsof je in slaap zweeft!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? N.v.t.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? N.v.t.

Pullman matrassen

uitstekende service, prima prijs en snelle levering

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? vriendelijk en levering zelfs tot op zolder
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? heerlijk Pullman box spring

Alles wordt met zorg afgeleverd en in elkaar gezet. De afhandeling is uitstekend.

Heel fijn bedrijf en zijn goed te bereiken

Heel fijn geholpen

• Wat vind je van onze bezorgers? Heel erg meedenkend
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Super rug klachten zijn sterk verminderd

Prima betrouwbaar bedrijf met net dat stukje extra service. Wij slapen heerlijk op onze Tempur matrassen (Elite en Sensation) op basis van hun advies.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Geven goed advies
  • Wat vind je van onze bezorgers? Vriendelijk en netjes
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heel fijn

Helemaal top

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Oké
  • Wat vind je van onze bezorgers? Oké
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Oké

Slaapt heerlijk!

Je wordt bij rondkijken op de site aangemoedigd contact te leggen via de chat en krijgt meteen korting aangeboden. Dat vond ik een beetje vreemd, maar de korting is berekend en alles is volledig naar wens afgeleverd. Uit de eerste mails leek het dat de order pas verwerkt zou worden na betaling, en er was geen informatie of een link om te betalen. Maar na een telefoontje bleek dat de order gewoon verwerkt zou worden en inderdaad werd alles keurig afgeleverd, uitgepakt en op bed gelegd en ik heb aan de deur gepind. We zijn heel blij met onze nieuwe matrassen!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Vriendelijk en behulpzaam
  • Wat vind je van onze bezorgers? Heel vriendelijk, professioneel en snel.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk!

Met behulp van de fantastische klantenservice een compleet bed gekocht. Goede uitleg gehad, snel geleverd en vakkundig geïnstalleerd. Vanaf de eerste nacht heerlijk geslapen.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Uitstekend en zeer vriendelijk geadviseerd
  • Wat vind je van onze bezorgers? Heel vriendelijke, nette en vakkundige bezorgers. Leuk detail: de bezorgers hebben zelfs bijpassende sokken aan bij hun werkkleding
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk!

Dankzij sleepfast eindelijk slapen zonder rugpijn

Na helaas veel slechte ervaringen met matrassen moest ik me weer oriënteren op een nieuw matras. Bij toeval kwam ik bij Sleepfast uit. Via de chatfunctie heb ik een zeer kundig en gedegen advies gekregen voor een nieuw matras. En dit blijkt inderdaad voor mij een fantastische keuze te zijn geweest. Na jaren eindelijk weer lekker slapen! Ik heb het matras geheel online gekocht, maar de geweldige service en de lange ‘probeer-eironde’ hebben mij overstag doen gaan voor deze ‘gok’. Geen moment spijt van gehad!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Sympathiek, betrokken en zeer vriendelijk
  • Wat vind je van onze bezorgers? Prima
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Fantastisch

Service met een hoofdletter!

Van het begin tot het eind ondersteund in het maken van een goede keuze voor een matras. De omruilgaranties zijn perfect (maar geen gebruik van hoeven te maken). En waar wordt je nu nog na 10 weken gebeld of het matras je bevalt?

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Prettig
  • Wat vind je van onze bezorgers? Super
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk

Geweldige service! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

Dorpsstraat 63

6741AB Lunteren

033-4552047

Over Sleep Fast

Familiebedrijf Sleep Fast is al ruim 26 jaar een begrip op het gebied van een perfecte nachtrust met het juiste bed! In onze fysieke winkels en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit bedden en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we op de goede weg zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen.