Prima ervaring !

Goed advies en keurige levering en plaatsing !

Goed advies, en survers!

We zijn goed geadviseerd, de kledingkast is snel gekomen en geplaatst. Top

Ben netjes je telefonisch geholpen.

Alles netjes geregeld en geleverd.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Prima gedaan ook al moest hij het alleen doen.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Goed

Prima bedrijf dat ook de after sales niet vergeet

Keurige levering. Tijd werd aangegeven en alles klopte

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Prima
  • Wat vind je van onze bezorgers? Prima
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? De matras slaapt goed

2 heren die in Buitenpost een kledingkast kwamen plaatsen waren zeer prettige mensen en deden het zorgvuldig.

rustig,niet opdringerig,afspraak op tijd, nette levering

Niets teveel beloofd.

Gisteren na een sympathiek chatkontakt (Esmée) 2 Tempur matrassen besteld. Vervolgens keurig telefoon-mailverkeer m.b.t afhandeling. Vanmorgen al geleverd door zeer nette bezorger (Niels), hij trok zelfs zijn schoenen uit. Een vaste klant is binnen!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Duidelijk
  • Wat vind je van onze bezorgers? Zeer netjes
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Moet nog ervaren, maar alle vertrouwen na 17 jr eerder Tempur.

Fantastisch bedrijf, super service!

Wij hebben nu een maand geleden twee nieuwe matrassen en 2 nieuwe kussens gekocht. Tijdens het uitzoeken hebben we goed telefonisch advies gehad van een medewerker. Bij de levering ging het mis met de kussens maar die zijn supersnel nageleverd. De kans om proef te liggen is ideaal. Mijn partner en ik hebben 2 verschillende matrassen. We hebben dus ook nog even een paar nachtjes geruild van matras. Maar de keuze die we, na advies hebben gemaakt, is perfect. We zijn super blij met onze nieuwe matrassen en kussens. En zullen Sleep Fast op zeker aanraden bij vrienden en kennissen. Bedankt voor deze "persoonlijke" benadering. Wij hebben het gevoel dat we goed gehoord zijn. En uiteindelijk dus een zeer tevreden keuze hebben kunnen maken.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Wij hebben een aantal keren telefonisch contact gehad. We kregen dezelfde mevrouw als contactpersoon. Dat was heel prettig. Zij dacht goed mee. En uiteindelijk hebben we dus een goede keuze kunnen maken.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Super nette bezorger. Keurige service, beleefd en het matras werd netjes op het bed afgeleverd.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Fantastisch! Super tevreden!

Top bedrijf

Na uitgebreid advies hebben wij een box spring besteld. Daar ons bed was ingestort en wij op de grond sliepen heeft Albert den Herder geregeld dat wij tijdelijk tot ons bed er was en vervanger neergezet. Ondertussen slapen we nu heerlijk op ons eigen box spring. Echt super en alles goed geregeld...

Top bedrijf met zeer klantgerichte medewerkers. Speciaal compliment voor de bezorgers/chauffeurs. Hebben de matras 3 keer geruild en met 3 verschillende bezorgers te maken gehad. Aardig, snel en klantgericht.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Erg goed.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Top
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Geweldig

Helder en duidelijke communicatie

Alle aspecten positief ervaren.

Uitstekend!

Bij uitzoeken van een nieuwe boxspring uitgebreid geinformeerd, na bestelling goed op de hoogte gehouden en levering was goed. Kortom, uitstekende service en mooi product geleverd

Amazing service

Whole process of advice, delivery and after-sales service has been flawless - absolutely can only recommend SleepFast.

• Excellent
  • Excellent
  • Great

Fantastische service!

Uitstekende service en buitengewoon klantvriendelijk personeel. Er wordt echt met de klant meegedacht om tot een goede aankoop te komen.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Goede uitleg en er wordt met de klant meegedacht.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Correct en behulpzaam.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? N.v.t.

Van het eerste contact tot de levering een topservice!

Een combinatie van scherpe prijzen en top service is iets dat je niet vaak meer tegenkomt. Vanaf het eerste contact moment via de chat krijg je al het gevoel dat je hier te maken hebt met een klantvriendelijk bedrijf! Wat een heerlijk gevoel is dat. Dat gevoel heb je helaas tegenwoordig niet zo vaak meer. Communicatie vanaf moment van bestellen tot aflevering is ook uiterst nauwkeurig en wederom klantvriendelijk. Als dan zelfs de mannen die de bestelde matrassen komen bezorgen ook uitermate vriendelijk zijn, de oude matrassen meenemen en zelfs het verpakkingsmateriaal meenemen, dan wordt je toch wel blij. PS Ik heb geen aandelen in Sleep Fast, maar voor mij een meer dan prettige ervaring.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Uitstekend
  • Wat vind je van onze bezorgers? Uitstekend
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Nog niet op geslapen

zeer tevreden

wij zijn tevreden over alles

Vriendelijk en deskundig.

Prettige en deskundige uitleg. Alle tijd voor de klant.

Prima geregeld

Positieve ervaring, alles duidelijk gecommuniceerd. Bezorgers ook zeer netjes

Super Service!

Na een rampzalige ervaring met Beter Bed per toeval bij dit bedrijf uitgekomen. En wat een verademing was dat! Vrolijke en vriendelijke mensen die ons voorzagen van duidelijkheid en advies. Mensen die daadwerkelijk bellen als ze dat beloven. Binnen no time werd ons matras geleverd, notabene tijdens een sneeuwstorm, door twee kundige heren. Alleen al voor de service raad ik u aan om bij dit bedrijf te bestellen.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Super
  • Wat vind je van onze bezorgers? Super
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Prima

Fantastische service en een zeer goede kwaliteit.

Via de chatfunctie op de website kon ik samen met adviseur Ruud op zoek naar het voor mij meest geschikte matras. zijn er inmiddels 2 geworden precies voor beide op maat uitgezocht. nu gaan we de aankomende weken het ligcomfort testen maar de eerste 3 dagen is het me al goed bevallen . Omdat ik al jaren last van m’n rug heb wilde ik wel graag goed advies over de te kopen matrassen. Na telefonisch contact hebben ze mij vakkundig geadviseerd en heb ik online zeer snel 2 nieuw en heerlijke matrassen thuis bezorgt gekregen.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? verstaat zijn vak
  • Wat vind je van onze bezorgers? snel en zeer vriendelijk
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? tot nu toe prima

Onjuiste levering

In de winkel naar grote tevredenheid geholpen, echter was er bij het maken en uitvoeren van de bestelling blijkbaar iets fout gegaan waardoor het verkeerde bed was geleverd. Dit terwijl we duidelijk onze wensen kenbaar hadden gemaakt. Helaas kon dit pas na 6 weken hersteld worden, waardoor we een minder goede start met ons bed hadden. Jammer dat het eindresultaat zo gelopen is, want verder zijn we wel naar tevredenheid geholpen.

Alles ging/was naar wens

Een nieuw bed met matras uitgezocht voor onze jongste dochter. We werden fijn geholpen. Veel matrassen geprobeerd. Inmiddels vakkundig geinstalleerd. Ze slaapt er heerlijk in. Alleen nog een keer terug voor nieuw dekbed en dekbedhoes. Maar helaas gaat dat nu niet omdat de winkels gesloten zijn. Maar het komt vast goed.

Wij zijn prima tevreden over Den Herder

Wij zijn heel goed geholpen/geadviseerd bij het maken van onze keuze. Dat is heel fijn, omdat er zoveel keuze is. Een kleine levering was niet goed gegaan (verkeerde maat dekbed-overtrek), maar die mogen wij komen omruilen (nog niet gelukt vanwege Corona). Wij zijn dus prima tevreden over Den Herder Harderwijk.

Alles echt perfect

Wat een geweldige service kent dit bedrijf. Ik ben ervan onder de indruk. Meedenken, oplossingen zoeken, goede en duidelijke communicatie, mooie prijsafspraken. Ben je op zoek naar een nieuw matras of whatever aarzel dan niet en neem contact op met sleepfast.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Uitstekend
  • Wat vind je van onze bezorgers? Uitstekend
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Gaan we ervaren

Dorpsstraat 63

6741AB Lunteren

033-4552047

Over Sleep Fast

Familiebedrijf Sleep Fast is al ruim 26 jaar een begrip op het gebied van een perfecte nachtrust met het juiste bed! In onze fysieke winkels en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit bedden en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we op de goede weg zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen.