goede voorlichting Prettig geholpen

komt over als een deskundige betrouwbare zaak.

Goede voorlichting

Wij zijn goed voorgelicht over de matrassen en hebben matras le dorm superior genomen . Wij zijn er zeer tevreden over.

Gewoon een goede service klantvriendelijk,

Goed.

Uitstekend verzorgd adgeleverd

Zowel de verkoop als de mensen die bij ons het bed en kast in elkaar hebben gezet zijn wij zeer te spreken.

Mijn lijf wordt op alle delen heel goed ondersteund! Geen enkel negatief druk gevoel.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Prima , correct
  • Wat vind je van onze bezorgers? Netjes , beleefd matras met zorg afgeleverd
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk

Uitstekende voorlichting goede onderhandeling en nazorg.

In een zin

Een scherpe prijs gaat vaak ten koste van de service. Dat is hier niet het geval. Dit bedrijf is pas tevreden wanneer je goed slaapt op het product. Super goed advies en meedenken. Matras en kussen werden zonder probleem omgeruild en oude matras afgevoerd. Ook netjes nagebeld of alles nu naar tevredenheid was was en super advies. Ik raad sleepfast zeker aan!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Top
  • Wat vind je van onze bezorgers? Vriendelijk
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Geweldig

Persoonlijke aandacht en alle tijd

Zeer goede en deskundige adviezen en service

In november 2 M Line4 matrassen aangeschaft. Zeer deskundige adviezen gekregen en na bestelling ook snelle levering. Wij slapen nu weer uiterst conform en prettig. Ook een kussen aangeschaft maar deze bleek achteraf ons niet te bevallen, maar geen probleem om deze om te ruilen. Zeer goede service. Sleepfast is een aanrader.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? uitstekend
  • Wat vind je van onze bezorgers? uitstekend
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? zeer goed

Heel tevreden met mijn nieuwe bed.

Goed advies gekregen, opgebouwd van goed naar het beste matras en daarvoor gekozen. Mijn budget is aanzienlijk overschreden, ik ben zeer tevreden over het slaap/lig comfort.

Perfecte service

Perfecte service

Uitstekende service

Zeer aangenaam verrast door de snelheid, bereikbaarheid, bruikbaarheid en eerlijkheid van adviezen en klantgerichte service en ook idee van oprecht vriendelijk en ontspannen sfeer aan de telefoon, via chat en aan de deur. Bekende merken en Producten zijn natuurlijk top, toch bij sleepfast net wat scherper geprijsd. Een aanrader!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Uitstekend
  • Wat vind je van onze bezorgers? Uitstekend
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Een verademing, 1 nacht erop geslapen en voor het eerst niet wakker met rugpijn.

Uitstekend!

Alles super goed verlopen, aankoop showroom model boxspring, incl.aflevering.

Prima. Goede info goede kwaliteit

Zelfde

Zeer goed advies, er wordt naar je geluisterd. En meegedacht.

Fijn geholpen door Sietske. Liet ons eerst ons verhaal vertellen en kwam daarna met haar advies. Alle tijd om de matrassen en kussens uit te proberen.

Zeer goede service

Vriendelijke verkopers met veel kennis. Komen gemaakte afspraken na

Goed.

Deskundig en snel geholpen.

Deskundig en vriendelijk personeel.

Wij werden goed en vriendelijk geholpen. Personeel is zeer deskundig.

goede service

vriendelijke service en levering te volgen met teack and trace beddenmonteurs waren zeer behulpzaam

geweldig geholpen door de medewerker.super

ik had een week mogen slapen op de mline matras cool8.heellaas paste deze niet bij mij,.ze hebben mij wel zeker goed uitleg gegeven.dat meen ik echt.ik raad de mensen wel aan om daar een keer te kijken.en een gesprek aan te gaan,van wat hun te bieden hebben.this echt de moeite waard. gr jw

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? uitstekend
  • Wat vind je van onze bezorgers? uitstekend
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? N.v.t.

Hele goede service

Fijne winkel goede service

zeer goed

Achteraf dacht ik waarom heb ik niet gekozen voor twee hardheden van de twee aangeschafte matrassen in mijn boxspring. De 2e matras blijft grotendeels onbeslapen als alleenstaande. Zo had ik de keus in hardheid kunnen maken. Ik heb moeten wennen aan mijn nieuwe matras maar slaap er nu lekker op. Af en toe denk ik nog wel eens dat een zachtere versie mij nóg beter had bevallen. Misschien een advies om klanten in een zelfde situatie hierop te wijzen?

Duidelijke communicatie en snelle levering

Deskundig en aardig personeel En goede deskundige adviezen

Best online shopping experience, Highly recommended

I am a regular online buyer and this one of the best services you will get. Starting from the first contact until delivery, everything was more than excellent. The customer service agent was prompt and suggested products based on my requirements. I made a custom delivery request to balance my work and it was perfectly on time. They even called me 30 min before delivering to make sure it's convenient for me. Highly recommended. Good product range, one of the best prices in the market and payment on delivery option. Regards, Prasun Agarwal

• Very intuitive and good customer service
  • Super nice and friendly
  • N/A

Dorpsstraat 63

6741AB Lunteren

033-4552047

Over Sleep Fast

Familiebedrijf Sleep Fast is al ruim 26 jaar een begrip op het gebied van een perfecte nachtrust met het juiste bed! In onze fysieke winkels en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit bedden en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we op de goede weg zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen.