Correcte aanbieding en snelle levering.

Goed telefonisch advies. Keuze werd daardoor vergemakkelijkt. Levering zeer correct en op afgesproken tijd.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Goed advies
  • Wat vind je van onze bezorgers? Correcte levering
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Naar wens

Uitstekende service

Ik was toe aan een nieuwe matras en mijn voorkeur ging uit naar een Tempur. In de winkel was de levertijd 10 weken. Toen heb ik hem besteld bij Sleepfast en de matras werd de volgende dag bezorgd. Na een aantal weken proefslapen beviel de matras toch niet. Ik heb via de chat contact opgenomen met Stephan van Sleepfast en mij laten adviseren. Hij dacht dat een Pullmann Silverline Royal mij wel zou bevallen. En dat blijkt een uitstekend advies. Binnen 24 uur werd de Tempur opgehaald en de Pullmann netjes in mijn bed gelegd. Ik ben onder de indruk van de goede service en de snelle levering. Dat heb ik niet vaak meegemaakt. Bedankt Sleepfast! Jane

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? 10
  • Wat vind je van onze bezorgers? 10
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? 10

Erg prettig geholpen

Meedenken

helemaal tevreden

betrouwbaar en nemen alle tijd voor je

Goede service en duidelijke afspraken

In december 2020 een m-line topper en en Silvana kussen gekocht. De topper bevalt prima ivm mijn rugklachten, maar helaas de kussen was niet wat ik gehoopt had. Deze teruggestuurd en binnen twee dagen bedrag teruggestort op mijn rekening. Prima geregeld en service, net zoals de levering aan huis. Netjes afgeleverd en rommel weer meegenomen. Echt een aanrader.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Goed, en vooral ook via de app op de site.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Vriendelijk en alles netjes afgeleverd.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Topper van M-line, de soft ligt heerlijk.

Prima bedbodems

Na een goed advies hebben we twee prima bedbodems aangeschaft en een nieuw matras. Hierdoor lijkt het alsof je een compleet nieuw bed hebt. Slaapt heerlijk.

Zo moet het overal gaan!

Helemaal prima! Jammer dat de chauffeur zonder mijn hulp het matras niet bij me binnen had kunnen krijgen omdat hij in zijn eentje was. Een tempur matras van 2 00x 1.80 is alleen niet te doen

• Wat vind je van onze bezorgers? Doorzetter
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Fantastisch, maar waren al 17 jaar tevreden over tempur

Prima geholpen door het personeel

We hebben een super fijn bed gekocht bij jullie !

De matrassen liggen heel fijn. Deze matrassen liggen niet zo heet als tempur!Dit vind vooral mijn man fijner

Hier een matras en kussen gekocht. Na een tijdje toch niet tevreden met de combinatie dus een mail gestuurd. Ik werd netjes opgebeld en na overleg een nieuw kussen geadviseerd gekregen, deze bevalt een stuk beter. Kreeg het verschil tussen de kussens gewoon terug gestort en geen moeilijk gedoe! Kortom gewoon een top bedrijf met goede service.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Vriendelijk en behulpzaam
  • Wat vind je van onze bezorgers? Vriendelijk
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Super

Goede voorlichting en goede producten.

Het was erg fijn vooraf met een fysiotherapeut te spreken, voordat we de matrassen en bedbodems gingen proberen en uiteindelijk een goede keuze konden maken.

Begripvol en zeer goede service

Door omstandigheden hadden wij snel een bed nodig. Den Herder heeft dit heel goed kunnen opgelost. Ook de after sales was prima

Heel erg goed

Wij hebben goede ervaringen. Hele goede services. Prettege mensen

fantastisch

Een zeer snelle, professionele en klantgerichte ervaring.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? zeer vriendelijk
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? fantastisch

erg prettige ervaring

ik kreeg heel goede advies . de medewerkers waren heel vriendelijk en heel vakkundig .

Uitstekende service

2 matrassen besteld, 1 harde en 1 standaard. Standaard bleek toch te zacht te zijn en is direkt binnen 3 dagen zonder problemen en kosten omgewisseld voor een harde. Sleepfast doet echt wat ze beloven.

• Wat vind je van onze bezorgers? Top
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Uitstekend

Betrokken meedenken.

De wissel van een traagschuimmatras naar een pocketvering vergt gewenning, daar denkt David prima in mee, zonder me een bepaalde kant op te duwen (ruilen of houden).

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Vakkundig en geduldig.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Adequaat en aardig.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Nog niet geweldig dus, maar dat schijnt tijd nodig te hebben. Ik hoop dat het nieuwe kussen weer scheelt.

Helemaal tevreden en alles afgewerkt conform afspraken

Wij zijn goed en uitgebreid geinformeerd en zijn zeer tevreden over onze aankoop, het advies en de begeleiding die wij van dit bedrijf kregen.

In de wolken.

Het voelt alsof je in de wolken slaapt maar het ligt zeker niet te zacht. Iedere dag stap ik uitgeslapen uit mijn bedje.

• Wat vind je van onze bezorgers? Prima
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Prima

Fantastische service!!!

Wij bestelden bij sleepfast omdat de matrassen van onze keuze daar op voorraad waren en ze een ‘90 dagen proefslapen’ termijn hanteren. Eerst even gebeld met de adviseur over de matraskeuze. De matrassen werden razendsnel geleverd door een hele aardige bezorger. Hij belde een kwartiertje van te voren nog even dat ie in de buurt was. Na een tijd wilden we een matras toch omruilen. Het matras was net te hard. Dat was absoluut geen probleem en de nieuwe matras was binnen een paar dagen in huis en de oude werd meteen meegenomen. Wat een geweldige service! Wij slapen in elk geval heerlijk mede dankzij sleepfast.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Super!
  • Wat vind je van onze bezorgers? Super!
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Super!

Een voorbeeld voor heel Nederland

als ze allemaal deze service zouden leveren zou er minder rommel op de nederlandse markt zijn.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? uitstekend

Prima service en kwaliteit

Enkele maanden hebben wij bij Sleepfast 2 Tempurmatrassen besteld. Naast het vlot lopende contact (chat, online, telefonisch) heeft Sleepfast ons ook een zeer concurrerende prijs geboden met daarnaast ook nog uitstekende voorwaarden zoals een omruilservice binne 90 dagen mochten de matrassen toch niet bevallen. Gelukkig hoefden we hier geen gebruik van te maken want we slapen prima op onze Tempurs!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Vriendelijk, adequaat en willen meedenken.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Snelle bezorging en goed geholpen bij afvoer oude matrassen.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk

Alles prima

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Ok
  • Wat vind je van onze bezorgers? Prima
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Top

Top service!

Op internet jullie ineens tegen gekomen, leuk gesprek, en af kunnen spreken dat het matras toch nog even in de opslag mocht bij jullie zodat we eerst rustig konden verbouwen en verhuizen. Echt top service!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Heel goed!
  • Wat vind je van onze bezorgers? Twee sterke mannen met een lach op hun gezicht.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Perfect

Geweldig !!!

Waar vindt je het nog ? Er wordt ( in de winkel maar ook online via de chat ) uitgebreid de tijd voor je genomen. Er wordt goed doorgevraagd naar je gewicht lengte en eventuele problemen. Rugklachten , nekklachten etc. Sinds ik mijn nieuwe matras heb slaap ik veel beter en minder lichamelijke klachten. Verder echt topservice! 100 dagen omruilgarantie en matras heel snel geleverd. Ik zou dit bedrijf 100% aanbevelen !

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? super goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? keurig netjes / goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? heerlijk

Dorpsstraat 63

6741AB Lunteren

033-4552047

Over Sleep Fast

Familiebedrijf Sleep Fast is al ruim 26 jaar een begrip op het gebied van een perfecte nachtrust met het juiste bed! In onze fysieke winkels en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit bedden en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we op de goede weg zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen.