Zeer goede ervaring

Had 2 matrassen besteld hardheid firm, na 2 maanden geprobeerd te hebben toch te hard voor mij kreeg spier en heup klachten, contact opgenomen en zonder problemen een nieuw matras ontvangen in standaard hardheid, werd ook weer netjes bezorgt en geïnstalleerd door 2 vriendelijke jongens, sliep gelijk beter, dus voor mij een “gouden wissel” na week werd ik gebeld door sleepvast hoe het nu ging... dus dik tevreden en een grote ..

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Ben heel goed geadviseerd
  • Wat vind je van onze bezorgers? Keurig snel en vriendelijk
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Fantastisch

Heerlijk weer geslapen

Hoewel wij altijd op goedkope matrassen sliepen wilden wij nu een een echt goede matras proberen. Dat werd de M Line Coolmotion. Mijn schoonouders hebben deze matrassen net aangeschaft voor een veel hogere prijs dan wij uiteindelijk betaalden bij Sleep Fast. Ik bedoel ruim 100 euro per matras minder is toch een een behoorlijk verschil. Voor mij met mijn 80 kg de Coolmotion 6. Mijn vrouw had een ander goedkoop matras, maar nadat die mijn nieuwe matras probeerde wilde zij er ook gelijk één. Dat werd de 5 omdat zij 20 kg lichter is. Inmiddels 100 dagen op geslapen, helemaal tevreden zijn we allebei.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Stellen de goede vragen en komen met een goed advies.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Helemaal goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Wij zijn zeer tevreden

Prima service, denken mee!

Flexibel en goede service

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Prima
  • Wat vind je van onze bezorgers? Prima. Heel hulpvaardig
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Uitstekend

Snel en service gericht

Snelle levering, matras werd op juiste plek in huis gebracht. 90 dagen omruilgarantie benut en ook het nieuwe matras werd super snel geleverd

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Nuttig
  • Wat vind je van onze bezorgers? Prima
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Lekker

We zijn zeer goed geholpen en deskundig advies

Goed advies, goede service en top kwaliteit

Daar is toch verder weinig aan toe te voegen ! We hebben een mooie boxspring met perfecte topper aangeschaft van het eigen merk. Geen pogingen om ons te verleiden tot meer dan nodig, maar gewoon helder en direct persoonlijk advies. Mooie deal gemaakt met kussens en beddengoed voor een scherpe totaalprijs. En we slapen als roosjes !

Hele fijne service!

Er bleek dat een geldende extra korting vergeten was en dat werd snel gecorrigeerd terwijl we al wel getekend hadden. Dat was goed en de levering en plaatsing prima was.

Verkoop en levering top

Was weer goed geregeld

goede voorlichting. goede kwaliteit.geen nazorg.

Mevr.Lameris heeft ons prima voorgelicht. Bedden slapen heerlijk. Toppers zijn iets zachter geworden. Maar liggen erg lekker. Jammer dat geen navraag telefonisch is gedaan naar onze ervaring. klein minpuntje in de nazorg.

Deskundig en goed geholpen

Personeel heeft veel geduld en luistert goed naar de behoefte van de klant en speelt daar goed op in en zoekt uit wat het beste is voor de klant

redelijk goed

Prima advies. In eerste instantie was het bed anders dan dat we in de showroom hadden ervaren. Nu begint het beter te worden. De levertijd was langer dan beloofd en toen het bed er eenmaal was konden wij pas een afspraak maken voor over 5 weken voordat deze bij ons geleverd ging worden. De molton en onderhoes voor de split topper konden wij eerder ophalen(heel netjes) De molton is echter 10 cm te breed en 20 cm te lang. Hiermee terug gegaan. Advies gekregen om deze op 95 graden te wassen. Ik had hem echter al in de was gehad. Dit loste het probleem echter niet op.

Klacht naar volle tevredenheid opgelost

Den Herder heeft probleem met matrassen n.l. enige mate van kuilvorming opgelost door de kern van de matrassen te vernieuwen .

Prima, zeer goed advies en fijn product

Zeer goed geholpen en geadviseerd Er werd alle tijd genomen om tot een goede keuze te komen

Goed persoonlijk advies.

Het matras ligt goed.

Het matras ligt goed, alleen de schouderzones doen niet veel. Dat valt waar tegen.

Goede Service

M Line matras gekocht, zeer tevreden en ook de levering was super

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Uitstekend
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Uitstekend

Zeer vriendelijk geholpen beide keren.

Na een eerste keer geweest, te zijn voor een topdek werd ik de tweede keer uitgebreider voorgelicht en ben toen zeer naar tevredenheid geslaagd.

Top service!

Kwaliteit en service staan in bij dit bedrijf in een hoog vaandel. Ik kan alleen maar lof uitspreken. Ik ben zeer onder de indruk van de servicegerichtheid en klantvriendelijkheid bij Sleepfast. Zo kom je het niet vaak meer tegen! Dan voor jullie advies, geduld ;) en meedenken in oplossingen! Het werd zeer gewaardeerd!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Top! Servicegericht, betrokken en zeer vriendelijk!
  • Wat vind je van onze bezorgers? Vrolijk en aardig en faciliterend!
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Na de omwisseling naar een ander matras nu helemaal top!

Had het eerder moeten doen

Slaap nu een stuk beter , ben er erg blij mee

Van begin tot eind uitstekend.

Vriendelijk online contact. Niet opdringerig, zeer goede prijs. Goed geïnformeerd over dag en tijdstip levering. Vriendelijke medewerkers die de bedden leveren. Top.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Uitstekend
  • Wat vind je van onze bezorgers? Uitstekend
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Nog niet op geslapen

Super kwaliteit!

Fijne winkel met goed personeel, je voelt je erg op je gemak en krijgt goed advies. We hebben nu een fantastisch bed dat past bij ons persoonlijk.

Zeer goed.

Heel goed voorgelicht en geholpen door de verkoopster! Ook de bezorging was goed, precies op de afgesproken dag en tijd.

Goede kennis

Ik ben goed geholpen, n.a.v. de slaapID die ik heb gedaan. Het matras dat ik vervolgens heb gekocht ligt heerlijk. (Climate foam) niet te hard en niet te zacht. Geen rare uitsteeksels Eerste weken aanwennen , een andere houding moest ik aannemen maar wel de juiste. Nu slaap ik zelfs uit! Want ik kan langer blijven liggen.

Dorpsstraat 63

6741AB Lunteren

033-4552047

Over Sleep Fast

Familiebedrijf Sleep Fast is al ruim 26 jaar een begrip op het gebied van een perfecte nachtrust met het juiste bed! In onze fysieke winkels en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit bedden en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we op de goede weg zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen.