Super! Wat een service!

Vlot contact via de chat. Duidelijke communicatie. In 10 minuten mijn matras gevonden en gekocht. Een duidelijke afspraak gemaakt over de levering. Dit kon al de dag daarop. Daar was is heel blij mee. En toen ging het even mis. De matras was niet met de bezorgdienst meegegaan. Hij was eenzaam in het magazijn blijven staan. Na de chat meteen telefonisch contact. Alles werd opgelost en een medewerker kwam met eigen auto de matras bezorgen. Waar vindt je nog zo'n service? Ik ben meer dan tevreden. En kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Top
  • Wat vind je van onze bezorgers? Heel snel en adequaat opgelost.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Fantastisch

Goede service en prima producten.

Fijne winkel

Goed en vlot geholpen. Fijne verkoopster.

Top. Waar vind je ze nog? Medewerkers die met je meedenken je helpen zoeken naar het best slaapproduct. Verschillende matrassen mogen proberen. Paar weken een aantal Mline matrassen geprobeerd van de Mline3 naar de Mline5 uiteindelijk bij de Mline6 uitgekomen. Die laatste is echt een top matras ligt perfect deels stevig en met een zachte top laag waardoor je het gevoel hebt dat je gedragen wordt door een wolk. Nu dagelijks uitgerust en ontspannen wakker worden. Was even zoeken naar het perfecte matras maar met het geduld en het goede advies van de medewerkers van SleepFast hebben we het gevonden. Wat ons goed duidelijk werd dat er een nauwe samenwerking is tussen het matras, lattenbodem en kussen en daar weten zij alles van.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Deskundig en geduldig
  • Wat vind je van onze bezorgers? Complimenten het plaatje van SleepFast van zeer klantgericht en de wens dat jij tevreden bent totdat jij goed ligt maken ze waar van Online, winkel en levering.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Top

Prima. Alles conform afspraak

Flexibel in levering. Op ons verzoek op een later tijdstip. Geen enkel probleem.

Goed advies en ze nemen de tijd voor je.

Goed advies en ze nemen de tijd voor je.

Super service,

We hebben begin dit jaar 2 m line cool matrassen gekocht. Een cool 3 en een cool 4. Later bleek mijn vrouw toch last van haar rug houden, fysio wilde niet helpen, we hebben toen geruild van matras, en dit helpt. Afgelopen zondag via chat het probleem uitgelegd, met vraag of het mogelijk was om de cool 3 te wisselen voor een cool 4. Dit was binnen 5 minuten geregeld, tegen een zeer acceptabele bijbetaling. Vandaag cool 4 ontvangen. Top service, we zijn er heel blij mee. Ik kan sleep fase van harte aanbevelen.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? 10
  • Wat vind je van onze bezorgers? 10
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Top

Goede voorlichting

Er werd goede voorlichting gegeven en ik kreeg alle tijd om tot een keuze te komen

Gewoon perfect!

Perfecte opvolging en levering! Nogmaals een pluim voor de bezorger!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Perfect
  • Wat vind je van onze bezorgers? Perfect
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Weet ik nog niet

Deskundige hulp bij aankoop matrassen

Zie boven

Goede begeleiding en informatie

Prettige sfeer en kundig advies.

goede service

altijd erg vriendelijk. worden altijd goed geholpen. We hebben al verschillende bedden gekocht. Ook het beddengoed is van goede kwaliteit en soms leuke acties.

Geweldige service, ontzettend veel geleerd over bedden en matrassen. Zo blij met onze nieuwe boxspring, kan niet wachten tot we erop kunnen slapen!!!! Blij dat we naar dit bedrijf zijn gegaan. Bed word ook nog eens geleverd en gemonteerd. Fijne service, fijn bedrijf, fijn personeel.

uitstekens geholen

uitstekend geholpen

Nadat een andere zaak waar we een nieuwe M Line topper besteld hadden tot twee keer toe de bestelling moest uitstellen (waardoor het hele traject ruim 3 maanden heeft geduurd) waren we het wel beu. Via Google terecht gekomen bij Sleep Fast. Op zaterdagavond 22:30 via de chatfunctie prima contact gehad, op zondag een telefoontje dat de topper op voorraad was en nu (op maandag) al in de ochtend geleverd. Dit alles ook nog vooreen betere prijs. Ik raad Sleep Fast van harte aan!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Zeer correct en enthousiast
  • Wat vind je van onze bezorgers? Keurig en helemaal volgens afspraak
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Gaat helemaal goed komen.

snel en deskundig

top dek matras en 2 kussens besteld ging even fout maar razendsnel herstel , 1 kussen retour ging ook heel gemakkelijk

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? prima
  • Wat vind je van onze bezorgers? N.v.t.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? fantastisch

Super!! Goede service

Super!!

Weer uitgerust wakker worden!

Ons oude bed was aan vervanging toe, we werden s ochtends vermoeid wakker. Dus op zoek gegaan naar een nieuw bed. Bij Den Herder hebben we goed advies gehad. Sietske neemt de tijd en denkt mee in de mogelijkheden. Daarbij ook denkend aan de beste oplossing binnen het gestelde budget. Netjes alle vervolg afspraken nagekomen en gecommuniceerd over de levertijd. Inmiddels slapen we een maand op ons nieuwe Auping bed en worden we weer uitgerust wakker! En het staat nog mooi in de slaapkamer ook.

Zeer deskundig en prettig geholpen

Prima geholpen. Verkoopster hoorde onze wensen goed aan en wist deze goed te vertalen naar een passend advies

Op mijn verzoek werden oude bestelling uit het archief opgediept zonder problemen.

Prijs en bezorging keurig netjes naar boven gebracht en oude matrassen (3 zowaar) mee kunnen geven. Zeer tevreden. Hg, Paul te Meppel

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Uitstekend
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Moet nog (matras)

Goede en professionele service!

Goede en professionele medewerker! Men nam echt de tijd voor je. We kregen een zorgvuldig en eerlijk advies en zijn daarom zeer tevreden!

Een vertrouwd adres om de volgende keer weer naartoe te gaan.

Bij het vragen om advies, de aankoop, de levering en afhandeling alleen maar positieve ervaringen.

Goed advies en erg fijn geholpen

Fijn en erg goed geadviseerd. Montage ook prima voor elkaar.

Perfecte service en leuk team!

Het duurde even voordat we de juiste matras vonden maar het team van Sleepfast was super behulpzaam, snel, flexibel en meedenkend.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Vriendelijk en behulpzaam
  • Wat vind je van onze bezorgers? Leuke vriendelijke gasten
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Perfect

Dorpsstraat 63

6741AB Lunteren

033-4552047

Over Sleep Fast

Familiebedrijf Sleep Fast is al ruim 26 jaar een begrip op het gebied van een perfecte nachtrust met het juiste bed! In onze fysieke winkels en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit bedden en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we op de goede weg zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen.