Prima advies, snelle levering

Op zoek naar een nieuwe matras, een prima advies gekregen. Matras werd al na 2 weken geleverd. Ik slaap weer lekker!

Geweldige service en heerlijk matras!

We hadden in eerste Instantie de MLine cool motion 7 besteld, toch te hard, probleemloos en snel omgeruild voor de 5 en nu slapen we beter dan we in tijden hebben gedaan! Heel erg bedankt voor de fantastische service!!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Goed geadviseerd
  • Wat vind je van onze bezorgers? Ging vlekkeloos
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Meer dan fijn

Deskundig advies

Goede kwaliteit, adviezen en showroom

Zie boven

Wij hebben matrassen gekocht bij Sleep Fast. We namen dezelfde als waar we altijd al op sliepen. Echter bleek het product veranderd te zijn en waren ze voor ons veel te zacht. Nadat wij contact hebben gehad met Sleep Fast werden de matrassen kosteloos omgeruild. Netjes op afspraak, onze complimenten en fijn zaken doen.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? prima en kundig
  • Wat vind je van onze bezorgers? prima
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? prima

Goed advies!

Denken heel goed mee. Zijn vriendelijk Goede kwaliteit Goede service Kortom een aanrader voor iedereen!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Prima
  • Wat vind je van onze bezorgers? Prima
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? N.v.t.

geweldig

super snel geleverd, goed advies, eerst proberen geen probleem, scherpe prijzen, altijd antwoord ook al heb je veel vragen, vriendelijk

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? zeer goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? zeer goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? zeer goed

Fijne zaak, veel geduld en goed advies met 90 dagen bedenktijd, ongekend.

Heb via de website een pullman matras gekocht, welke in eerste instantie te warm was. Met het door hen geadviseerde koelere hoeslaken uiteindelijk toch prima. Uiteindelijk zeer tevreden.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? goed

Zeer goede voorlichting ,alles Duidelijk uitgelegd en de volle garantie ,probeer maar 3 maanden uit.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Zeer goed geïnformeerd
  • Wat vind je van onze bezorgers? Keurig , namen oude matrassen ook mee.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Zeer goed

zeer goed

Service uitstekend. Meteen telefonisch contact met vragen en de juiste informatie. Alles naar wens verlopen. Goede prijs voor mijn bestelde matrassen en heel fijn, dat ze de oude gratis hebben meegenomen Vriendelijke bezorger en precies op tijd volgens de leveringsafspraak.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? zeer goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? nog proberen. Lijkt uitstekend

Beter kan niet

We hebben een elektrische M-Line boxspring besteld met extra's (uitstapverlichting, kussens, donzen dekbed, beddengoed, hoofdboard). Bezorgservice goed en netjes. Bed bevalt erg goed, kussens ook. De geleverde hoeslakens waren niet conform bestelling (H in plaats van enkele split). Gemerkt na uitpakken en gemeld. We hebben nieuwe gekregen en mochten de geleverde houden! Tijdens hele proces zowel per mail als telefonisch contact gehad. Adviezen heel goed en eerlijk - niet alleen verkoopgericht. Kortom: super service en een concurrerende prijs. Wij raden iedereen aan om bij Sleep Fast te bestellen!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Heel goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? Erg goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Altijd even wennen, gaat steeds beter.

Prima, goed en duidelijk advies

Bij afmetingen van o.a. de linnenkast graag L,B, en hoogte vermelden. Was verwarrend dat alleen de maten waren vermeld zonder boven- staande gegevens erbij. Hierdoor verwachtte ik een andere maat kast.

Persoonlijke service!

Op een zondag liepen wij spontaan binnen bij Den Herder nadat we al lang op zoek waren naar het juiste bed. Meteen viel ons oog op een showroommodel en na een tijdje proefliggen werden we geholpen door Erna. Erna nam, ondanks de drukte in de winkel, ruim de tijd om onze vragen te beantwoorden en gaf ons goed advies. We waren al snel overtuigd om dit bed aan te schaffen en deze werd diezelfde week nog geleverd. Ook toen ik later nog eens in de winkel kwam, werd ik aangesproken of het bed heerlijk sliep. Zo fijn dit persoonlijke contact en dit persoonlijke advies. Het bed slaapt heerlijk, de service is goed en vooral de mensgerichtheid van dit bedrijf is heel erg prettig. Een aanrader!!

Meer dan klantgericht

Top bedrijf. Je kan ze altijd appen voor vragen. Scherpe prijs. Klantvriendelijk geholpen. Matras word netjes geleverd op bed . Helemaal blij mee!!!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Super tevrede
  • Wat vind je van onze bezorgers? Meer dan geweldig, komt afspraken na
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Nog ff wennen, heb hem pas net ;)

Prima, zoals afgesproken bij de plaatsing van de opdracht.

Volledig tevreden

slaap lekker

service goed en het bed is ook goed. klein detail, het is minder stabiel

Prima uitleg in de winkel, levering correct volgens afspraak

Uitgebreide advisering waarbij niet op de tijd werd gelet. We hebben jaren geleden met deze firma zaken gedaan en zijn zeer tevreden. In ons geval zijn oude matrassen weer meegenomen, waarvoor wij zelfs een vergoeding kregen omdat ze worden gerecycled. Inmiddels gebruiken we de nieuwe matrassen zoals het hoort ( te lang dus).

prettig

goed advies en service

Goede uitleg, goede deal.

Zoals gewoonlijk weer goed geholpen en en goede deal afgesloten. Bed goed afgeleverd en is prima, slaap als een roos.

Sleep Vast weet wel te verkopen

Mijn korte ervaring met de website is in korten tijd , A . Goed voorgelicht : B De verkoper denkt met je mee . Overeenkomst met het financieel plaatje te bespreken . C , Als de service en 26 ervaring in een betere nachtrust ook zo mag uitkomen ? D , Op dit moment is een algemene indruk positief 'maar dat is bij alle verkopen op afstand zo

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Wat vind je van onze bezorgers? N.v.t.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? N.v.t.

Een echte aanrader

De matrassen conform afspraak snel geleverd ondanks dat het product niet op voorraad was. Keurige telefonische meldingen over de leverdatum en een half uur voor de bezorging door de bezorging (ongevraagd). De matrassen keurig verpakt in dubbel plastic en de oude matrassen afgevoerd door een nette, behulpzame en vriendelijke bezorger. Telefonische nazorg na enkele weken of alles naar wens is, keurig. Een echte aanrader. Met dit bedrijf zorgeloos zaken doen.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Uitstekend
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Uitstekend

Uitstekende service

Een betrouwbare leverancier. Komt afspraken na en geeft een goed advies. Het meenemen van de oude matrassen was ook een groot pluspunt.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Uitstekend
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heel goed

Top! Snel geleverd, perfecte prijs kwaliteit verhouding én een perfect matras!!!

Aanrader!!!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Perfect
  • Wat vind je van onze bezorgers? Perfect
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Perfect

Kundige informatie zonder verkooppraatjes

Ze zijn meedenkend en willen het beste voor de klant, zoeken naar mogelijkheden die bij de klant past.

Geweldig!!!!

Naar aanleiding van het zoeken naar M-line matrassen bij Sleep fast uitgekomen. Eerst via Chat contact gehad en daarna via mail en telefonisch. Wat een fijn contact. Alles wordt zorgvuldig uitgezocht en uitgelegd. Omdat wij de matrassen geleverd wilde krijgen in Spanje was dit voor andere zaken ingewikkeld of enorm duur. Hier niet, ondanks dat ze dit niet vaak aan de hand hadden hebben ze alles netjes geregeld en ervoor gezorgd dat het op het exacte moment zoals wij dit wilde geleverd werd, echt top. Dit ook nog tegen een zeer scherpe prijs. Nadat er geleverd werd en ik natuurlijk meteen de rekening betaald heb werd er ook nog telefonisch contact gezocht of alles naar wens was. Wij zijn uitermate tevreden, de klant staat hier echt op nummer 1. Nogmaals ontzettend bedankt Stefan en Alex.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? In een woord geweldig
  • Wat vind je van onze bezorgers? Uitstekend
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Nog niet op geslapen, maar bekend met de M-line bedden dus dat komt vast goed

Dorpsstraat 63

6741AB Lunteren

033-4552047

Over Sleep Fast

Familiebedrijf Sleep Fast is al ruim 26 jaar een begrip op het gebied van een perfecte nachtrust met het juiste bed! In onze fysieke winkels en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit bedden en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we op de goede weg zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen.