Weer helemaal naar wens

Goede kwaliteit ,service en professionaliteit , keuze en bereikbaarheid onder een dak, wij komen hier al 32 jaar

De oplossing om weer goed te slapen

Na jaren van heel veel matrassen proberen, rugpijn, etc. binnengestapt bij Den Herder. Meteen vriendelijk geholpen en de SlaapID meegekregen om onze slaaproutine te meten. Een week later een goede uitleg hierover gekregen en passende matrassen getest. We hebben heel goed de tijd genomen voor het proberen van de matrassen. Verkoper nam deze tijd ook en we voelden ons totaal niet opgejaagd. Uiteindelijk voor twee Perzona matrassen gekozen en een nieuwe ledikant. Levering was iets later als afgesproken. Enige jammere was dat we zelf contact moesten opnemen toen de oorspronkelijk gestelde termijn verstreken was. Bed werd geplaatst door een net team. Hoe we slapen? In 1 woord; heerlijk! Dit hadden we jaren eerder moeten doen.

Top geholpen !

Al onze vragen werden deskundig beantwoord en nog steeds schik van ons bed 😁😁👍👍

Betere nazorg bestaat niet

We zijn ontzettend tevreden, niets was te veel. We konden alles uitproberen. En we zijn een fijne slaapervaring rijker. Je krijgt een pasje mee, met verlengde garantie en service en neem je na de wettelijke garantie contact op omdat je wat problemen hebt, dan komen ze zonder gemor kijken. In ons geval werd het ledikant omgeruild.

Deskundig en eerlijk advies.

Goede service vanaf het uitzoeken tot en met de installatie. Er werd meegedacht en geadviseerd over de keuzes die je hebt met betrekking tot bedden. Nadat we keuzes hadden gemaakt werd er gekeken welke vergelijkbare producten er in de actie waren zodat we een goede prijs-kwaliteitverhouding kregen.

Tevreden met aankoop

M line Slow motion 5 gekocht. Ik vond het matras toch te hard. Zonder problemen om kunnen ruilen. Goede service. Matras omgeruild voor M line slowmotion 7. Lattenbodem op zachte stand ingesteld en sindsdien erg tevreden met matras.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Service gericht.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Goed

Betrouwbaar en zeer servicegericht!

Na heel fijn persoonlijk advies via de online chat (zelfs laat in de avond en vroeg in de ochtend), overgegaan tot het bestellen van twee eenpersoons matrassen en een kussen. De levering verliep voorspoedig, op tijd en goed verpakt. Na een maand uitproberen namen ze telefonisch contact op om te vragen of de levering volgens wens was verlopen en hoe de producten ons bevielen. Eventueel zouden ze ons weer persoonlijk advies geven wanneer dit nodig zou zijn geweest. Erg vriendelijk en betrouwbaar in contact en in de gemaakte afspraken.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Zeer snelle en persoonlijke reactie
  • Wat vind je van onze bezorgers? Volgens afspraak en goed verpakt
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Vooralsnog prima, nog niet helemaal klaar met testen

Uitstekende kwaliteit en service

Wij zijn ontzettend tevreden met onze matrassen. Sleep Fast is zeer klantgericht, biedt een uitstekende service en houdt de klant goed op de hoogte betreft de levering. Ook als de matrassen geleverd zijn wordt er nadien nog geïnformeerd of alles naar wens is gegaan. Wij hebben dit als heel prettig ervaren. We hopen heel lang te kunnen genieten van onze bedden, maar zullen in de toekomst bij vernieuwing zeker bij dit adres terugkomen.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Zeer goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? Zeer goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Perfect

Helemaal super!

Wij waren op zoek naar 2 nieuwe pullman matrassen en wij zijn super goed geholpen! De levering liep gesmeerd en onze oude matrassen werden ook meegenomen. Sleepfast is een absolute aanrader! Super!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Top
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Top

Goed geadviseerd, snel geleverd en kwaliteit als verwacht.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Kundig & netjes geholpen
  • Wat vind je van onze bezorgers? Prima en op tijd
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Lekker

goede service, snelle levering

erg vriendelijke service, zeer snelle levering

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? prima
  • Wat vind je van onze bezorgers? prima
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? prima

Fijn matras en super goede service. Snel, behulpzaam maar niet opdringerig.

Fijn matras en super goede service. Snel, behulpzaam maar niet opdringerig.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? goed

Super goede service en vriendelijk personeel

In eerste instantie twee m line matrassen aangeschaft, die bij een van ons niet goed beviel. Opnieuw contact opgenomen en er werd erg goed meegedacht welke keuze dan het beste zou zijn bij mijn wensen. Het is een Pullman geworden. Binnen een week werd de matras kosteloos omgeruild (met verschil in prijs bijbetaald uiteraard). De matrassen hadden een verschillende dikte en ook daarover werd meegedacht, dus een schuimmatras, om de matrassen gelijk van hoogte te krijgen, wordt nu opgestuurd.

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Erg tevreden. Super service.
  • Wat vind je van onze bezorgers? Prima.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk

Goede service Goed geholpen

Goede matras en een prima service van Sleepfast !

Sleepfast levert naast een goede matras ook duidelijk en heldere adviezen vooraf. Zowel telefonisch als via de website (chat) zijn ze goed bereikbaar. Prettig en snel een matras uitzoeken ? Ga naar Sleepfast.nl !

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? goed

Besteld. Geleverd. Controle of alles naar wens is. Prima

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? N.v.t.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk

Een eerlijk bedrijf met goede service.

Beschrijf uw ervaring De topper werd binnen een redelijke termijn gebracht. Na een paar weken proefslapen was deze topper toch niet wat we gehoopt hadden maar hij werd gewoon weer netjes opgehaald. Ons geld hadden we zelfs al een paar dagen eerder terug op onze rekening. Dit bedrijf doet wat ze beloven. Top

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? zeer goed
  • Wat vind je van onze bezorgers? goed
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? N.v.t.

Werkelijk topservice en klantvriendelijk

De service van sleepfast is geweldig. Het matras wat ik gekocht had voldeed helaas niet voor mij. Één berichtje was voldoende om mijn probleem direct op te lossen. Een dikke pluim!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Top!
  • Wat vind je van onze bezorgers? Perfect!
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? N.v.t.

Goed advies, scherpe prijs en prima service!

Goed advies, scherpe prijs en prima service!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Kundig!
  • Wat vind je van onze bezorgers? Keurig.
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk!

De 5 sterren dik verdient!

Zeer attente en zorgvuldige assistentie bij vooral het 'after sales' traject. Vrijblijvend het 1e matras kunnen ruilen omdat het niet geschikt was. Uitvoerig en deskundig advies gekregen over het vervangende matras. Na een paar weken op het nieuwe matras geslapen te hebben weer een telefoontje van sleepfast gehad of dit matras wel bevalt. Te kennen gegeven dat we slapen als roosjes. Als ik meer dan 5 sterren kon geven had ik het gedaan, wat een service!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Had elk bedrijf maar zo'n service
  • Wat vind je van onze bezorgers? Correct, op tijd, volgens afspraak
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Heerlijk!

Kan niet beter!!

Ik had 12 jaar geleden voor het eerst een heel mooi bed gekocht bij Den Herder. Ik vond de winkel er zo mooi uitzien, dat ik bang was dat het voor mij niet betaalbaar zou zijn. Dit bleek niet het geval en zo had ik een heel mooi bed, betaalbaar en goed. De service was toen zo prettig dat ik dit onthouden heb. 5 jaar na aankoop, begon mijn bed wat te kraken en verschoven de matrassen wat. Ik vroeg advies wat ik er aan zou kunnen doen, maar ik hoefde niks te doen, binnen een week kwamen ze het oplossen en hoefde ik niks te betalen!! Service zeiden de medewerkers! Hoe bijzonder. Nu ik na 12 jaar een elektrisch bed zocht met nog nodige aanpassingen was voor mij de keus niet moeilijk en opnieuw werd ik geweldig geholpen, werd er ècht geluisterd en nu staat er alweer een elektrisch bed die ze gewoon in mijn “oude” bed hebben geinstalleerd. Geen opdringerigheid over een nieuw bed frame....en zo waren ze er na een week opnieuw om zonder probleem het matras om te ruilen die voor mij wat te zacht lag. Het is een heel verhaal, maar een bed is zo belangrijk, dat het fijn is om te weten hoe je bij Den Herder bedden geholpen wordt! Zoals ik al zei.... het kan niet beter!

Prima prijs en service

Een prettig bedrijf met goede service!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Prima
  • Wat vind je van onze bezorgers? Prima
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Prettig

Onze ervaring was prima, meedenkend en probleemoplossend

Zie boven

heel tevreden

Goed advies, rustig uitgelegd. (wat ik prettig vond )

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? zeer tevreden, goed advies.
  • Wat vind je van onze bezorgers? ook zeer tevreden
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? mijn man slaapt er heerlijk op

Uitstekende service! Telefonisch goed advies gekregen!

Mline matrassen gekocht. Ik slaap na jaren eindelijk weer redelijk en word zonder rugpijn wakker!

• Wat vind je van onze slaapadviseurs? Top
  • Wat vind je van onze bezorgers? Top
  • Hoe slaapt het nieuwe bed? Super fijn!

Dorpsstraat 63

6741AB Lunteren

033-4552047

Over Sleep Fast

Familiebedrijf Sleep Fast is al ruim 26 jaar een begrip op het gebied van een perfecte nachtrust met het juiste bed! In onze fysieke winkels en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit bedden en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we op de goede weg zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen.