Echt een aanrader!!!

Wat een goede service en het bed slaapt heerlijk!!!

Snelle en goede service

Netjes na een aantal dagen telefonisch benaderd om te kijken hoe de matrassen bevielen en of dat er op of aanmerkingen waren echt een top bedrijf

Tot nu toe: superservice

Via de chatfunctie op de website kon ik samen met adviseur Alex op zoek naar het voor mij meest geschikte matras. Daarbij werd ik niet direct naar het duurste matras verwezen. Ik kan er 100 dagen op proefslapen en als het niet bevalt terugsturen en omwisselen of het geld terug krijgen. Het matras wordt bezorgd tot in de slaapkamer.

Pluspunten

Enthousiast bedrijf, snelle service, goed product

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hier staat de klant nog echt centraal. Het personeel is zeer vakkundig en vriendelijk en neemt uitgebreid de tijd voor je om het beste slaapadvies met je door te spreken. Wij gingen dan ook met een goed en voldaan gevoel naar huis! Ook de snelle levering en plaatsing van het bed is goed en zorgvuldig verzorgd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Fantastische service en een zeer goede kwaliteit.

N.V.T.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer bekwaam personeel.

Nee

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Een fijn matras gekocht mline 8 Snelle levering goede voor lichting Een aanrader voor dit bedrijf

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super vriendelijk en zeer service gericht!

Sleep Fast doet alles netjes en goed en het slaapt ook nog heerlijk, dus geen verbeterpunten

Dorpsstraat 63

6741AB Lunteren

033-4552047

Over Sleep Fast

Familiebedrijf Sleep Fast is al ruim 26 jaar een begrip op het gebied van een perfecte nachtrust met het juiste bed! In onze fysieke winkels en online proberen wij ons te onderscheiden door het leveren van kwaliteit bedden en door goede service en garantievoorwaarden te bieden. De positieve reacties van onze klanten zijn behalve een groot compliment, zeker hét bewijs dat we op de goede weg zijn. Voor ons is dat niet direct een reden om achterover te gaan leunen, maar des te meer een motivatie om door te gaan met hetgeen we al meer dan een kwart eeuw doen: Mensen een goede nachtrust bezorgen.