Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
waardeloze zakken die meteen weggegooid kunnen worden.Miskoop dus. Onbegrijpelijk dat er positieve reviews zijn. Zou dit wel koppen ?
17 August 2025
Hans
Hulst
Verkeerde zakken. Retour gestuurd. Daarna niemand bereikbaar
10 June 2025
Aart
Wassenaar
Ik heb hier voor mijn Karcher WD3 stofzuigerzakken besteld. In de productomschrijving wordt gesuggereerd dat het om officiële zakken gaat, maar het betreft de merkloze. Daarnaast kreeg je vanaf 15 stuks een gratis filter. Deze was niet meegestuurd, maar na contact per e-mail kreeg ik het alsnog toegestuurd. Echter, het was niet een filter voor de WD3, maar een universeel stoffilter voor een reguliere stofzuiger, waar je dus voor je Karcher WD3 helemaal niets aan hebt. De reactie per mail was erg treurig: ''Het is een universeel filter, dus je zult het filter niet ontvangen speciaal voor jouw stofzuiger. Wij verkopen het specifieke filter waar jij naar op zoek bent niet." Misleidende zaken dus. Voor mij één keer, nooit meer.
27 March 2025
Tim
Harfsen
24 March 2025
Annette
Deurningen
De site is duidelijk, de levering snel en de verpakking stevig.
2 November 2024
Peter
Utrecht
Niks op aan te merken, alles verloopt zoals het hoort te lopen. Prima webshop
20 September 2024
Erwin
Den Bosch
Het is jammer dat bij de zakken geen maten vermeld worden waardoor je al snel de verkeerde zak besteld
13 September 2024
Herman
Kockengen
Net als iedere keer snel geleverd Goede kwaliteit en zeer betaalbaar. Voor mij de nummer 1.
11 September 2024
Nely Roersen
Barneveld
Na onderzoek zijn zij volgens mij het goedkoopste. Wat dat betreft een aanrader. Gewend aan bestellen en volgende dag leveren gaat bij hen niet op. Wordt geleverd in zwarte zak met alleen stofzuigerzakken. Geen beschrijving van wat er in zit en dat deze bestemd zijn voor wat ik besteld heb. Conclusie goedkoop maar rommelige aflevering
7 September 2024
Theo
Hoofddorp
Deze website gevonden door te googlen naar stofzuigerzakken voor mijn Kärcher stofzuiger. Prima prijs-kwaliteit verhouding en het product snel in huis, kortom een tevreden klant.
4 September 2024
Bob
Bergen NH
Duidelijke website Zo besteld en netjes en snel in huis.
4 September 2024
Kees
Moordrecht
Snel en correct antwoord op mijn vraag.
Marjan Wijnalda
Maarssen
Let op met deze verkoper! De beschrijvingen op de site zijn misleidend. Ik had een bestelling geplaatst voor "Karcher stofzuigerzakken" maar bij ontvangst bleken het geen officiele te zijn maar merkloze van lagere kwaliteit. Retour sturen was mogelijk maar dan moet je zelf de retour verzendkosten betalen terwijl je duidelijk misleid bent door omschrijvingen op de website. Ik zal hier nooit nog een bestelling plaatsen.
Marc
Eibergen
Besteld, volgende dag geleverd. Correct, en juist.
René
Overdinkel
Met moeite heb ik gezocht naar een orginele stofzuigerzak voor mijn karcher. Ik heb er zelfs meer voor betaald. Maar helaas kreeg ik 5 merkloze zakken opgestuurd. Geen reactie op de mail mogelijk. Geen reactie op het contactformulier. Geen reactie op mijn slecht geschreven review. Het maakt blijkbaar niks uit. Voor mij ben je dan een ********. Ik vind het heel vervelend en wil graag mijn geld terug.
29 August 2024
Georgina Ang
Eindhoven
Nog maar eentje gebruikt maar prima zakken voor weinig geld
29 August 2024
Grietje
Emmen
Snelle levering en in gebruik genomen.Werkt perfect,ik gebruik ze voor schuurstof en voldoet prima. Groet Johan Warnas
Johan
Maastricht
Duidelijke website; Duidelijke communicatie Snelle en correcte levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.
J.W.
Alphen aan den Rijn
Fijne stofzuiger zakken.Passen precies in mijn stofzuiger...makkelijk in de stofzuiger te doen.Heel tevreden met de bestelling netjes ingepakt en op de afgesproken tijd afgeleverd..Ga zo door !
Marian
Vlijmen
Niet duur, goede kwaliteit, snelle levering
Niet belangrijk
Bussum
Snelle levering en groot assortiment
25 August 2024
Brigitte
Sint Willebrord
Makkelijk te bestellen tegen een net prijsje met een goede levering de ook op de juiste tijd geleverd worden. Prima service
23 August 2024
Frans
America
Lo pedido fue rápido y sin problemas. Estoy contento de vuestro servicio.
20 August 2024
Julio
Leuven
Mijn 2de bestelling kwaliteit goed levering goed , dus een aanrander
17 August 2024
Jo Bindels
LANDGRAAF
Het lijken me goede stofzuigerzakken. Wel dunner dan de originele.
14 August 2024
Marry
Baak
Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken.
Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier
Tussendiepen 61
9206 AC Drachten (smallingerland)
Branch
Retail, E-Commerce