Geweldig en supersnelle levering

Prima prijs kwaliteit

Prima prijs kwaliteit En snelle levering

Besteld, ontvangen in de brievenbus, prima voor mekaar!

Prima, goede prijs en een snelle levering.

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling en daarbij een nette prijs.

Jammer van de aankoop

De kwaliteit van de zakken zijn slecht, de originele zijn duurder maar ook stukken beter

Verkeerd geleverd materiaal

Ik heb verkeerde filters ontvangen. Hierover heb ik gemaild, maar helaas geen reactie ontvangen.

Supersnel geleverd

De bestelling is perfect, niet duur én erg snel geleverd.

Prima stofzuigerzakken voor de WD3. Veel voor weinig en andere dag al ontvangen

Prima stofzuigerzakken voor de WD3. Goed was dat het product nummer er bij staat. Makkelijk om te vergeleken met het productnummer van Kärcher, zodat je zeker weet dat het de goede maat is. Goedkoop, goed en andere dag ontvangen.

Verkeerde zakken geleverd en tegen eigen kosten moeten retourneren

Ze beweren de juiste zakken voor mijn stofzuiger te hebben (merk en model in de naam van het product), en vervolgens leveren ze zakken die totaal niet passen. Slechte communicatie vanuit de klantenservice en ze weten juridisch niet hoe het zit. Zij leveren mij een verkeerd product en willen dat ikzelf de kosten voor de retour betaal.

Snelle levering goeie service

Niets aan toe te voegen

Geweldig supersnelle levering !!!

Geweldig adres om je stofzuigerzakken te kopen.

Product goedkoop

Zeer snel geleverd en goed. Top

Snel besteld, snel ontvangen.

Snel gevonden, snel besteld, snel ontvangen, en ik kan weer door.

service is goed

ik mocht terugsturen, en de service hiervan is prima

Suppersnelle levering

Mijn bestelling was niet geheel aangrkomen, geen probleem resterende werd corect afgeleverd TOP

Snelle levering, goede prijs, top product !

....

Vlug en goed geleverd.

Prijs kwaliteit verhouding prima. Dubbel of zelfs driedubbel aantal stofzuigerzakken voor dezelfde prijs als in een winkel !! Product snel in goed aangegeven tijdvak thuisbezorgd!

Goed gevonden en snel geleverd

alles ging makkelijk en snel

Geen problemen gehad in het hele bestelproces. Alles ging makkelijk en snel.

Snel makkelijk geregeled, scherpe prijs

Makkelijk juiste stofzuigerzak gevonden, prijs aanmerkelijk goedkoper dan op andere sites

Stofzuigerzak laat het vuil erdoor. Past niet op de Mieke c3

Stofzuigerzak past niet op de Miele c3 Het laat het vuil erdoor gaan waardoor alles in de stofzuiger komt Helaas slechte stofzuigerzakken

Super snel en goedkoop!

Ik bestel altijd mijn Kärcher zakken hier. Het is veel goedkoper dan in de winkel en suuuuuuuuuper snel bezorg. De volgende dag altijd. Nou heerlijk toch?

Kan eindelijk.goed stofzuigen

Ik had iedere keer zakken die kapot gingen of niet goed sluiten en die ik nu heb perfect

Snel en correct geleverd.

Duidelijke site, helder omschreven over welk product het gaat.

Goedemorgen De stofzuiger zakken zijn perfect en heel snel en netjes bezorgd dankjewel.

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.