Vlotte afhandeling en levering

Tjam je bestelt iets, dag erna wordt het geleverd, zoals beloofd. Dat is wat een webwinkel moet doen, dat is wat ze doen.

Snelle en correcte levering

Website helder Correcte levering Snelle levering

snel en precies wa ik nodig had

Snel en precies wat ik nodig had

Snelle levering!

Super, snel in huis en goed product

Super snelle levering

Voor het eerst besteld, maar zeker niet voor het laatst. De bestelling was super snel binnen, hulp via de chat was geweldig. Kortom, een aanrader en zal het zeker aan vrienden en kennissen doorgeven.

Uitsteken

Goede en snelle levering.

Duidelijk bestelen en betalen en leveren binnen de beloofde termijn voor een goede prijs

Prima bestelsite, prijs voor het product en verzendkosten staan duidelijk vermeld en zijn netjes en toen de zakken ook nog eens binnen de beloofde termijn werden geleverd was ik enorm tevreden.

Doen wat ze beloven. En snel!

Zeer snelle en goede levering

Het i s erg fijn om weer eens een bedrijf te vinden dat zijn afspraak nakomt. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering. Makkelijk besteld

Philips FC8021 stofzuigerzakken - 8stuks

Heel tevreden. Gemakkelijk te bestellen, erg snel geleverd (brievenbuspakket), prijs/kwaliteit is top. Volgende keer zal ik ze hier weer bestellen.

Manco

Bestelling is niet geleverd en als reactie krijgen we dat postnl het gaat uitzoeken wat een eindeloos traject wordt! service is meteen een nieuwe opdracht verzenden

Prima. Zakken passen en snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

Zie boven

snelle levering goede zakken

de volgende dag geleverd perfecte pasvorm voor een lage prijs

Snelle levering past goed

precies zoals vermeld

Ruime keuze en betrouwbaar

Goede website en ruime keuze. Alles netjes ontvangen.

gaat allemaal goed naar behoren toppie

Simpel snel en goed

Gratis verzending + filter bij order van 19,95 order volgende dag binnen gewoon top

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Snelle goed verzorgde levering

Fijn dat ik het bestelde al zo snel huis had en ik zal voortaan zeker bij deze site bestellingen doen

Waar naar geld

Leverancier maakt verwachtingen waar door afspraken na te komen en product conform beschrijving te leveren.

Karcher, maar dan andere !!!

Ik heb specifiek gezocht naar Originele Karcher stofzuigerzakken, en ging er vanuit dat wanneer met adverteerd met "Karcher stofzuigerakken voor ......." dat dit dan ook de originel zouden zijn. Maar helaas, gewoon verpakt in een plastick zak, en nergens ook maar een Karcher opschrift/logo te vinden. Al met al, wrs Chineese zakken voor de prijs van Duitse kwaliteit. Jammer,..............

Geweldig !

Zeer goede service, snelle bezorging ! Een echte aanrader ! Mijn stofzuigerzakken waren niet aangekomen, en na contact met het bedrijf stuurde men gewoon nieuwe ! Waar vind je nog z'on geweldige service tegenwoordig ?

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/