Goed product en snel geleverd

Op de site staan witte, microvezel stofzuigerzakken. Maar ik kreeg papieren zakken geleverd.

Op de site staan witte, microvezel stofzuigerzakken. Deze heb ik besteld. Maar ik kreeg papieren zakken geleverd.

Bezorgingsdatum

Het juiste product conform de leveringsdatum bezorgd.

Snel geleverd en wat ik zocht!

Moest al lang de juiste stofzuigzakken kopen besloot het nu Maar te bestellen. Was de volgende dag direct geleverd. Wel enigzins goedkoop ogend in de zin dat het merkloze stofzuigzakken waren en die los in de verzendzak zaten. Dat ze merkloos waren is niks mis mee, maar zou begrijpen als iemand dat van de website niet zou verwachten. Ze werken verder top. Een extra verpakking om de zakken heen, al is het een eigenverpakking zal kwalitatief mooier ogen. Al met al enorm tevreden met het product en de levering.

goede service

Snelle afhandeling en zakken zijn top

Niet geheel duidelijk

Omschrijving klopte niet helemaal. Daardoor verkeerde besteld. Kom hem retour sturen op eigen kosten. Het heeft mij nu geld gekost terwijl de fout bij hun ligt.

Prima geholpen. Stofzuigerzakken dag erna al in huis.

Beste firma.

Niks ontvangen

Na een bestelling gedaan en betaald een paar keer gemaild na een aantal dagen nog steeds niks ontvangen. Dit was de eerste maar ook de laatste keer dat ik bestel bij deze firma.

Goed passend, stevig materiaal

stofzuigerzakken voor bouwstofzuiger besteld. Snel geleverd. Past perfect en ziet er degelijk uit.

Heel erg tevreden

Super tevreden , snelle levering. I k ben er blij mee en bestel zeker vaker.. Top de prijs is gunstig. Ik ben een tevreden klant. Diana

erg goed

stofzuiger zakken voor Kärcher, goeie vervanger en betaalbaar. Zakken waren redelijk verpakt, was beter geweest in een doosje.

Snel, goedkoop en goed verpakt.

Filter niet goed

Ik bestel speciaal extra zakken voor het filter maar ik krijg een filtertje erbij waar ik niets aan heb, niet intrappen dus

Eerste keer dat ik hier gekocht hebt, geen originelezakjen maar passen

Zakken met filter gekocht. Bezorging verliep soepel. Stofzuiger zuigt weer stukken beter nadat de filters en zak waren vervangen! Communicatie mag iets beter: jammer dat ik twee mails heb gehad over het schrijven van een review en het was me niet direct duidelijk hoe snel de levering zou zijn.

Prima stevige zakken

Prima stevige zakken

Goede en snelle levering, tevreden Zeker voor herhaling vatbaar

Geen filters erbij. Zakken los in de verzend envelop

Geen originele verpakking, maar wat losse stofzuigerzakken ontvangen. Kan nu dus op zoek naar de filters die bij de stofzuiger nodig zijn :(

Helemaal tevreden

Goedkoop maar kwalitatief!

Ik vroeg om een andere filter, de tweede leverancier die me een verkeerde stuurt

Ik had twee filters besteld bij stofzakkie. Bleken de verkeerde te zijn. Zwaar geïrriteerd ben ik op jullie site gaan zoeken naar een goede filter voor mijn Siemens Sycropower. Ik kwam uit op StofzuigerzakkenXL. Klaar om de stof van het klussen op te zuigen zie ik dat jullie mij een filter voor BOSCH hebben gestuurd. Alles nagekeken, jullie hebben echt een fout gemaakt. Hoe moeilijk kan het zijn? Is dit iets wat vaker gebeurt binnen de stofzuiger-wereld? Ik ben er klaar mee, heb al 45 euro besteld aan zakken en filters, voor dat geld kan ik beter een nieuwe stofzuiger kopen. Firstworld problems maar toch, kijk even goed wat mensen bestellen. Doe je werk even! Groet, Rogier

Jullie vragen om beoordeling terwijl ik nog niets heb ontvangen.

Zie kop

Prima !!!

Bestelling kwam snel en ben tevreden !!!!

Volgende keer bestwl ik hier zeker weer!

Het is lastig om de goede stofzuigerzakken te krijgen. Bij dit bedrijf kan ik wel de juiste stofzuigerzakken krijgen. Super fijn! Mijn bestelling is bij PostNL zoek geraakt. De webshopkon hier niets aan doen. Toch pakte zij het probleem super goed op. Ze hebben me een nieuw pakket gestuurd. Volgende keer bestel ik hier zeker weer!

snelle levering en goed service

Voor twee stofzuigers zakken besteld. Meteen 15 stuks per stofzuiger, met gratis stoffilter. Helaas werd er 1 stoffilter geleverd en van 1 stofzuiger maar 14 zakken ipv 15. Na mail contact stuurden zij direct de ontbrekende spullen na, plus wat extra's! Top!

Super en snel geleverd.

Goedkope goede stofzuiger zakken. Bestel voortaan bij dit bedrijf!

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/