TOP SERVICE

De medewerkers van stofzuigzakken reageren snel via internet wanneer je vragen hebt en/of nemen je vraag in behandeling en koppelen dit terug binnen 1 a max 2 dagen.

Alles verliep erg goed!

product compatibel, snelle verzending, we zijn erg blij!

Goede site

Een goede site met snelle levering. Helaas pasten de stofzuigerzakken die ik besteld had niet. Ik heb ze teruggestuurd met een foto van de opening die ik moet hebben. Nu afwachten wat jullie gaan doen.

Prima betrouwbaar bedrijf die de afspraken nakomt.

Na een klein misverstand kwam er direct een goede oplossing waar ik heel tevreden mee ben.

zeer snelle levering

voor de eerste keer iets besteld, zeer snelle levering. en de kwaliteit van de stofzuiger zakken voor de Karcher was erg goed.

Snel binnen,goede prijs.

Ruime voorraad, dag later al binnen, netjes verpakt.

Prima ook al was de zending niet compleet. Na rappel is bestelling compleet gemaakt.

Correcte en snelle levering binnen 1 dag

Correcte en snelle levering binnen 1 dag

Eerste keer besteld Stofzuigerzakken XL Snelle levering

Namaak spullen voor de hoofdprijs XL erin geluisd?

Je krijgt GEEE originele stofzuiger zakken, terwijl de labeling op de website dat wel suggereert. Bestelling gaat wel snel en alles zit in een onhandige plastic zak. Ok, toegegeven, de prijs is dan wellicht ook wel heel erg goedkoop voor een origineel product; voor deze namaak spullen betaal je echter wel de hoofdprijs (China?). Dus ja, gefeliciteerd StofzuigerzakkenXL, jullie hebben mij er XXL ingeluisd !?

Goede service, goede prijs

Handige keuzehulp via de chat bij het vinden van de juiste zak bij ons type stofzuiger. Het prijsverschil met de officiële zakken is ongeveer 65% dus dat scheelt nogal.

Makkelijk en snel besteld. Volgende dag geleverd. Past perfect!

Te gek !

Erg kwalitatieve goede stofzuiger zakken voor vriendelijke prijs

Niet voor herhaling vatbaar

De zending is erg onprofessioneel verpakt. Zakken zijn merkloos. Voor mij eens maar nooit meer.

Duidelijke site en ondanks corona ellende snel geleverd.

Product nog niet in gebruik, kan deze dus nog niet beoordelen, daarom 4 sterren.

Mooid prijs, snelle levering

Stofzuigerzakken besteld

Alleen maar besteld.

Heel snel geleverd

Fijn dat ik op het merk en typenummer bij jullie zeker wist dat het zou passen! Jammer dat er geen extra filter bij geleverd werd. Het was er ook niet bij vermeld, maar bij 8 nieuwe zakken, moet toch het filter een keer vervangen worden.

Slecht onbetrouwbaar bedrijf

Meer dan 2 weken aan het wachten op mijn bestelling telefonisch niet bereikbaar en reageren alleen mwt automatische robot. Kortom bestel hier niet!!!

snelle levering !

duidelijke site en snelle levering !

Ontevreden

Zakken werden na een paar dagen geleverd. Hoopte Miele zakken te ontvangen, bleek echter een namaak variant. Aantal keer gebeld maar niemand gesproken. Bericht ingesproken, nooit terug gebeld. Terugsturen is zinloos aangezien het bijna net zoveel kost als het aankoopbedrag dus van ellende een zak uitgeprobeerd met als gevolg de stofzuiger bijna in de soep gedraaid doordat er alleen ECHTE Miele zakken in passen....voelt toch een beetje als opgelicht.

Verkeerd product ontvangen

Ondanks dat ik mij in de chat heb laten adviseren welke zakken ik moet bestellen heb ik toch de verkeerde ontvangen. Ik wacht nog op een reactie.

I have ordered on january first time and it is very good quality. This is my second time on april and if you choose 20 then you are getting the filter for free and no delivery cost. I recomend this company. Delivery was quick as wel. Gr. Sandra

Helemaal tevreden

Snel en accuraat

Goed product, snelle service

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/