Goede prijs en kwaliteits verhouding

Reageren snel op vragen en komen hun afspraken na.

Artikel komt niet overeen met de beschrihving.

Ik heb kort geleden Miele PARKETT XXL HEPA stofzakken gekocht. Volgens de informatie op de website zouden stofzuigerzakken beschikken over een 9-laags filter. Toen ik mijn bestelling ontving heb ik tot mijn verbazing gezien dat ze precies hetzelfde waren als de Miele AM-02 stofzakken van winkel Action die wordt verkocht voor €1.99 per doos. Ze beschikken gewoon 3 laags filter en dat komt ook niet overeen met de beschrijving. Ik wilde spullen retourneren en daarover contact gehad maar tot nu toe niks van hun heeft gehoord.

Niks te klagen!

Alles ging super en goede kwaliteit en mooie prijs. Ik heb er meer besteld om geen verzendkosten te betalen.

Super snelle levering

Snelle levering, en niet duur

SACS ASPIRATEUR MIELE

RAPIDE, EFFICACE, QUALITÉ ET LE PRIX

Goede kwaliteit en prijs en service!

Netjes op tijd bezorgd!

Alles naar wens

Snelle service, goede prijs voor goede stofzuigerzakken.

Snelle service, goede prijs

snelle levering en via chat goed geholpen aan de juiste zakken

Zeer snelle service

Binnen 1 dag had ik mijn stofzuigerzakken besteld en gekregen. Erg tevreden!!.

Snelle en duidelijk website. Snelle en goede levering.

Helemaal goed

Had snel zakken nodig. Werden snel geleverd voor een mooie prijs

Supersnel voor super zuigkracht !

Snelle levering, lage porto kosten, kon door de brievenbus

Goed alleen zit er geen klepje op de zak om het dicht te houden. Bij de echte miele wel maar daar is de prijs ook naar

Bestelling is makkelijk te zoeken op de site. Bestellen gaat eenvoudig en levering was prima op tijd

Prima prijs; snel geleverd; goed produkt.

De voor een AEG bestelde zakken passen prima en voldoen goed. De levering was inderdaad de volgende dag en dat is in deze Covid-tijden best een complimentje waard!

Chapeau!

Ruime keus, vlug ons type stofzuiger gevonden, besteld en binnen enkele dagen in huis!

Prijs veel lager dan in de winkels en de bestelling was snel binnen.

Bestelling snel ontvangen, goede prijs.

Helemaal super

Je kan makkelijk zoeken op model stofzuiger,zodat je zeker de goeie hebt..en binnen een paar dagen in huis,Super snel

Snel de juiste zakken

Ondanks Corona-tijd had ik 3 dagen na het bestellen de stofzuigerzakken al in huis. Ook ideaal dat je rechtstreeks kunt zoeken op merk en type, zo bestel je nooit de verkeerde

Als de stof maar in de zak blijft zitten!

Als het maar functioneert zoals het behoord, en dat voor een redelijke prijs.

Prina

Werkt volgens afspraak, bezorgtijden iets verplaatst maar is begrijpelijk in tijden van Corona

Fits perfect

Fast service!

Gewoon goed!

Geen idee welke zakken ik nodig had totdat ik mijn vraag via de Chat op de site stelde. Ik kreeg meteen een linkje die naar het juiste product verwees. Met een paar klikjes de bestelling geplaatst en werd spoedig geleverd. De kwaliteit lijkt goed te zijn en de bijgeleverde filter ook!

Snelle reactie, snelle levering. Top

Goed geregeld

Lekker makkelijk

Ik was aan het zoeken voor hepa stofzakken en landde hier. Goede prijs, slim verpakt en daardoor lage verzendkosten wat resulteert in lage vraagprijs.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/