Gemakkelijk de juiste zak te vinden

Goed en snel geleverd

Ik had voor 2 verschillende stofzuigers zakken besteld. Zou wel fijn zijn als erop stond voor welke stofzuiger welke zakken zijn. Máar dat zie ik wel als ik ze erin doe.

Slecht

Wel bestelt, graag een beoordeling geven. Nog niets ontvangen.

Goede snelle levering voor een juiste prijs

zoals de titel zegt. Geen poespas en snel geleverd.

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

Snelle service, goede prijs en kwaliteit

Zeer postief over Stofzuigerzakken XL. De levering was snel en het zakken zijn perfect! Bedankt

Niks mis mee

De stofzuiger doet het er perfect op en daar gaat het om. Geen klachten!

Snel de goedkoopste

Snel de goedkoopste

Hulp bij het selecteren van de juiste zak is perfect.

Ik wist niet precies welk type ik nu moest bestellen, maar na snel contact had ik de goede, kortom perfect.

Duidelijke site, heldere communicatie en snelle verzending. Hierdoor was mijn huis rap weer stofvrij!

Prima in orde

Verzending was iets later i.v.m. coronatijd maar zeker binnen een week. Doet wat het beloofd. Prima verzending, ik had 8 zakken besteld en paste door de brievenbus.

Stofzuigerzakken niet meer te krijgen in het dorp hier wel snelle verzending en goed verpakt chat functie kan beter maar verder is het top

Stofzuigerzakken XL doet wat ze beloven

Ondanks de corona-tijd heb ik de stofzuigerzakken snel ontvangen. Ook had ik even contact met de klantenservice en dat was snel en vriendelijk.

Nep

De stofzuigerzakken waren geen originele van miele zoals afgebeeld. Voel me opgelicht. Zijn hetzelfde rommel als van de action!

Retourprocedure erg omslachtig. En.betalen voor het te retouren product

Verkeerde stofzuigerzakken geleverd gekregen. Moest heel veel moeite doen om het retour te sturen. Moest ik ook nog voor betalen.

Goede levering, zit goed in de stofzuiger en doet z'n werk goed

super goed

Snelle service en goedezakken

Zijn niet de juiste zakken

Ik heb contact gehad met Erik chat. Die zei dat deze zakken voor mijn type stofzuiger zijn, maar de zakken zijn kleiner, en passen niet goed in de stofzuiger (Philips FC 8780/09). dit zijn zakken die niet goed in de zakruimte past omdat ze er over dwars in moeten. Heb dit ook al via de mail gestuurd. Wellicht hoor ik het nog. M.v.g. Bart. 0638489233

Ik ben zeer tevreden met de service en het product

top!

Snel antwoord op mijn vraag via de chat. De dag erna had ik mijn stofzuigerzakken al. Super snelle service!

Bestelling

Ik ben zeer tevreden met de service en product.

Topservice

Via chat snelle service en een prima aflevering.

Snel geleverd!

Mijn bestelde producten werden snel geleverd. Jammer dat de zakken niet in een doos zaten maar los in een zak.

Zeer tevreden!

Vond heel gemakkelijk de juiste zakken! En binnen 24uur geleverd.

Snelle levering en goeie kwaliteit 👌

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/