GOED!

makkelijk te vinden en snelle levering

top

Ik zocht een bepaald type zak en kon dat bij andere online winkels niet goed zien aan de foto's. Bij Stofzuigerzakken XL wel, bovendien was de levering echt supersnel, 's middags besteld, de volgende dag al geleverd, en dat in Coronatijden.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Binnen 2 werkdagen waren de stofzuigerzakken geleverd. Het zijn zeer goede zakken tegen een lagere prijs dan in de winkel. Kortom zeer tevreden over Stofzuigerzakken XL.

8 zakken besteld, maar 4 gekregen. 1 mailtje was genoeg en de 4 zakken zijn supersnel nageleverd. TOP

Na 5 dagen nog niet bij transporteur!

Geen idee. Ik krijg een uitnodiging voor beoordeling, terwijl ik nog niets ontvangen heb.

Goed verpakt en snel geleverd

Vlot en 👌

Snelle levering. Goed product.

Snelle en keurige levering

Stofzuigerzakken werden snel geleverd. Prima prijs.

Alles volgens afspraak verlopen prima.

Donderdagavond besteld zaterdagmorgen in de brievenbus prima!

Perfekt

Het was wat fout gegaan met een bestelling maar het is heel goed opgelost worden. Prima gedaan.

Stofzuiger zakken

Stofzuigerzakken voor Dyson besteld en binnen enkele dagen ontvangen. Zijn niet de originelen maar daar is de prijs ook naar. Als ze maar passen en dat heb ik nog niet geprobeerd.

Kärcher stofzuigerzakken

8 xl Kärcher stofzuigerzakken besteld, helaas door een foutje maar 4 geleverd. Direct gebeld en gemaild en de volgende dag had ik het restant al binnen. Super snel en netjes opgelost!

top

Perfecte zakken

Deze week de nieuwe zakken ontvangen en helemaal content over de kwaliteit!

Goede zakken en voordelig

Goede zakken. Werden wel verzonden maar kwamen door post NL niet aan. Het enige wat beter kan is de communicatie met betrekking tot het track en trace nummer. Dan had ik de klantenservice niet te hoeven benaderen.

Snel en goed

Stofzuigerzakken goed ontvangen in 2 dagen.

Helemaal top

De levering is erg snel en goede prijs verhouding

Ik krijg zowel telefonisch als per mail geen antwoord op mijn vragen betreft de levering. Het is volslagen onduidelijk dat de stofzuiger zakken die ik heb besteld 100% anti allergisch zijn, ook het merk is nergens te zien! Ik heb hier al vele malen over gebeld ingesproken en gemaild maar krijg geen respons! Ik had begrip in verband met het coronavirus maar tot op heden heb ik nog steeds geen bericht gehad! In slechte zaak!

Imitatie zakken voor merk geld.

Heb hier stofzuigerzakken besteld voor mijn Karcher stofzuiger, betaald voor originele zakken maar kreeg in een slechte Bijelkaar geplakte verpakking imitatie zakken geleverd. Ik heb hier over gebeld en de voicemail ingesproken maar er belt niemand terug. Voor het geld wat ik nu betaald hebt had ik de originele verwacht. Netjes gewoon in een doos van Karcher. Dus het is niet anders als ******. Dus bestel hier zeker niet je stofzuigerzakken.

Prima levering

T heeft ff geduurd maar toch geleverd bedankt voor de service

Na veloren zending direct nieuwe gestuurd tevreden!

Product kwam snel, helaas verkeerde type

Wel verkeerde geleverd gekregen en ik zou er ook een filter bijkrijgen maar ook niet gekregen Ik had besteld met plastic bevestiging maar kreeg kartonnen bevestiging De service is wel goed

Gratis en snelle verzending + goede prijs

Prima.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/