snel

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had, kreeg ik 2 dagen naderhand mijn bestelling al thuis! Zeer tevreden!!!

Service is top!!

Verkeerde stofzuigerzakken gekregen, gelijk geld retour, super!!

Volgende keer weer.

goedkoop en snelle levering.

Meteen de volgende dag bezorgd

En nog gratis verzending ook!

Vlot

Voordelig en snel geleverd!

Voordelige, goede en snel geleverde stofzuigerzakken

Goedkoop en snel geleverd. Passen ook, niks op aan de merken.

Goede prijs/kwaliteit en snel

Prima zakken voor goede prijs. Ze passen perfect.

snelle verzending - scherpe prijs

Ik heb een Samsung stofzuiger en heb geken op de site alle stofzuiger zakken zijn het zelfde en teklein 17 suks op de site mijn stofzuiger zakken hebben de maten hoogte 10cm breete 10.7cm ddus heb ik nik aan de bestelde stofzuiger zakken sorry

Snelle levering tegen een scherpe prijs!

Super snel de juiste stofzuigzakken (keuze was reuze) in huis. Een van de goedkoopste aanbieders. Top!

Super snelle levering

Snelle levering en goedkoop

zeer goed

Ik heb nog een vrij oude stofzuiger van nilfisk, verschillende bedrijven benaderd maar niemand kon mij die stofzuigerzakken leveren, Kom ik hier terecht en wat gebeurt ? geen probleem wij verkopen ze. Gelijk besteld, snelle levering, dus ik was super tevreden.

Prima, snelle levering.

Duidelijke website, niet duur en snelle levering.

Snel, compleet, perfect

Snel, compleet, perfect

Super service, snelle levering

Snel gevonden wat ik zocht, zo besteld, betaald en dag erna geleverd! Helemaal super en betaalbaar.

duidelijke website en supersnelle bezorging

heel erg tevreden. fijne overzichtelijke vriendelijke site en supersnelle bezorging

Doen wat is beloofd

De website zit overzichtelijk ik elkaar en de prijs/ kwaliteit verhouding is goed. De levering is conform de gestelde tijden. Kortom uitstekend!

Levering en prijs prima!

Zeer snelle levering ! Prijs en kwaliteit prima! Zeer belangrijk, Duidelijke omschrijving voor welk type stofzuiger.

Doen wat ze beloven

De juiste zakken gekregen in de afgesproken tijd.

Het zijn stofzuigerzakken, moeten we dit ook al gaan beoordelen....

We slaan door in dit land, als je zelfs stofzuigerzakken moet beoordelen.. minder minder minder beoordelen!

Ok

Snelle correcte levering en afhandeling

Snelle verzending en goed product.

Zakken passen niet

Snelle levering, maar helaas passen de zakken niet.

Snel en gemakkelijk bestellen en geleverd

Xx

Snel en makkelijk bestellen

Was makkelijk bestellen en zien er goed uit.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/