Goed product en snelle levering

Zeer tevreden over de levering, prijs en het product!

Snelle levering, goed kwaliteit

Beste stofzuigerzak

Beste stofzuigerzak tegen de laagste prijs en zoals beloofd: volgende dag in huis.

snel en goed bezorgd. Prima prijs.

De stofzuigerszakken zijn prima en snel bezorgd. ook een mooi prijsje dus ik kan de komende jaren weer stofzuigen!!

Het bestelde artikel is in prima staat aangekomen.

Het bestelde artikel is snel en in goede staat afgegeven. Dus keurig bezord.

Snel, accurate, problemlos!

Snel. Accurate. Problemlos!

Bezorging iets later dan verwacht, maar prima zakken

Bezorging via post, dus geen track and trace. Hierdoor kun je hem niet volgen, en bij mij was er bij Postnl een vertraging in bezorgen waardoor ik even niet wist wanneer de zakken zouden komen. Eenmaal gearriveerd zijn het prima zakken.

Snelle levering, zak past

Snelle levering van de stofzuigerzakken, past perfect in de stofzuiger, aanzienlijk goedkoper dan de officiele merkzakken

Werkt perfect en snelle levering

Gewoon super verlopen. 20stofzuigerzakken ze waren snel binnen.

Werkt perfect als de orginele.

Tevreden klant

Snelle levering en goed prijs!

snelle levering, goede prijs

Kan nog wel wat beter door je stofzuiger model te herkennen

Snelle levering, perfect product.

Stofzuigerzakken op voorraad en volgende werkdag bij mij thuis bezorgd. Gewoon wat je verwacht, Super!

Goedkoop en zéér snelle levering!

Zoals hierboven omschreven! Zeer zeker aan te bevelen!

Spullen snel ontvangen.

Bij mijn aankoop van de stofzakken werd het idee gewekt dat er een stofzuiger specifieke filter bij zou zitten. Dit was niet het geval alleen een plat fidodon doekje. Dit gemeld bij de helpdesk dit konden een bedrag in mindering brengen maar nog steeds twee maal zo duur als conculegas hiervoor dan ook bedankt. Stofzakken waren er snel en zoals vermeld.

Perfect!

Perfect en ook Super snelle levering Thx

De juiste zakken, snel geleverd

De juiste zakken, snel geleverd

Eenvoud, snel en goed

Super makkelijk om te bestellen en ook snel bezorgd. Prima assortiment.

Gweldig service en snel geleverd!

klasse en geweldig service! Deze stofzuigerzakken gaan mij dubbelplezier geven bij me nieuwe AEG sofzuiger, stil en zeer schoon en hygiensch!

Werken goed

De zakken werken goed en werken goed met stofzuiger..zuigt krachtig nu..

Een goede en snelle levering.

Ik werd er blij van

Goede site De zakken die ik nodig had waren zo gevonden. De financiële afhandeling verliep vlotjes. De levering ging als van een leien dak. Een minpuntje: nu ik voorlopig weer voldoende zakken in huis heb is het smoesje om niet te hoeven stofzuigen omdat de zakken op zijn vervallen.

Prima. Volgende dag binnen!

Alles zoals gewenst! Zeer tevreden mee.

Niks geleverd

5 dagen later nog niks geleverd

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/