Goede en snelle service

Goedkoop en en goede en snelle service. Ben er heel tevreden over

Snelle verzending en service. Helaas was er iets fout gegaan maar dat hebben ze supersnel rechtgezet

Helaas staat er nergens vermeld dat het het de originele stofzuiger stof zak is

Zou ze nooit meer kopen !

uitstekend internetwinkel en goede service

Uitstekend site en de bestelling word snel verzonden.Als er iets fout gaan met de bestelling of verzending wordt snel opgelost!!

Fijne zakken tegen goede prijs

Goede kwaliteit en snelle levering. Echter wel slechte communicatie, niet duidelijk of chat open is/ wanneer wel of niet

Snel als altijd bedankt

Prima ivm snelle levering top

Goed ontvangen en snel, ben tevreden

snelle verzending met tracking

inloggen en hetzelfde besteld. de kwaliteit is goed de prijs oké de afhandeling snel

Makkelijk te bestellen en super voordelig!!!

Bestelde stofzuigerzakken zijn veel kleiner dan gedacht

Leveringstermijn is oke. Maar de geleverde stofzuigerzakken die geschikt zijn voor mijn stofzuiger zijn veel kleiner dan degene die ik altijd in de supermarkt haalde. En dan zijn ze dus ineens helemaal niet meer zo voordelig...

Geen goede

Goederen niet ontvangen, Reageren via de mail geen bericht terug.

Mijn eerste pakketje was kwijt bij de post, vervolgens hebben ze een nieuwe opgestuurd die ik snel ontvangenheb.

Snelle service, levering niet compleet maar direct gecorrigeerd

Ruim assortiment, juiste product gevonden en bestelt, goede prijs kwaliteit. Wel belegering gratis extra filters niet bijgesloten maar na e-mail direct gestuurd en 2 dagen later ontvangen. Prima dus

Binnen een paar dagen ontvangen. 10 stuks zakken besteld, zaten niet in een doosje. Heb nog niet kunnen controleren of het de juiste type is, maar ik ga daar wel vanuit.

Zeer snelle service

Simpel en duidelijk site.. Volgende dag al binnen!

nog steeds niets ontvangen

Hallo Wil, Ter info — we hebben je bestelling #87940 ontvangen en die wordt nu verwerkt. [Bestelling #87940] (januari 1, 2020) Product Aantal Prijs Siemens BIG BAG 3 L stofzuigerzakken - 20stuks (gratis filter & verzending) 1 €19.95 Subtotaal: €19.95 Verzending: Gratis verzending Betaalmethode: iDEAL Totaal: €19.95 (inclusief €3.46 btw) Straatnaam: Wietze Mulderreed Nr.: 8 Factuuradres Wil Croon Wietze Mulderreed 8 8412 SN Hoornsterzwaag 0516461742 [email protected] Verzendadres Wil Croon Wietze Mulderreed 8 8412 SN Hoornsterzwaag

Waardeloos, komt afspraken niet na

Ik had 20 zakken met gratis filter besteld en werden niet op de beloofde dag geleverd, en bij de levering zat geen filter. Deze werd de volgende dag nageleverd, maar na 3 dagen nog niks. Volgende keer een ander bedrijf.

Bestelproces snel, makkelijk betalen en volgende dag geleverd.

Goed geholpen en snel geleverd

Via de chat goed geholpen en gelijk de volgende dag in huis! Duimpje omhoog

snelle afhandeling

s, bestelt,de vogende dag in huis

Ik kan nog geen beoordeling geven

Stofzuigerzakken nog niet ontvangen..

Perfecte levering, snel en parfecte pasvorm

Supper snelle levering Producten zoals omschreven goedkoop Verdienen een extra schouderklopje.

Snel en goed

En goed service

Snelle goede service

Snel en goed

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/