Vlotte service

Snel contact via de chat en snelle levering.

De stofzuigerzakken kwamen mooi op tijd binnen

Zou het een volgende keer weer bestellen

Alles zoals afgesproken

Super! Goede, snelle service!

Super! Goede, snelle service!

makkelijk bestellen. Goede communicatie. Vlotte levering. Producten zijn in orde. Komen zeker terug.

Een wat langere levering maar goede service

Prima op orde

Bestelling is compleet geleverd, verder niks op aan te merken. Betreft imitatie stofzuigerzakken maar dat was aan de prijs en afbeelding wel te zien. Levering duurde wel paar dagen langer dan ik had verwacht

In een woord GOED

Een stuk goedkoper dan zaken als Blokker en de volgende dag geleverd. Ik raad deze site aan.

stofzakken zien er goed uit

heb de eerste zak er in werkt naar behoren

Bestelling is niet geleverd.

Zakken zijn niet op voorrraad. Komen pas tweede week van januari.

super

hele snelle levering

stofzuigerzakken waren vanwege de feestdagen een dag later binnen maar dat was overmacht. hier had ik al rekening mee gehouden.

Bestelling ging makkelijk en de levering ging ook snel bedankt en tot de volgende een aanrader mensen.

Slechte service.

Ik had de zakken besteld. Dan hoor je een tijd niks behalve dat je betaler hebt. De zakken worden niet afgeleverd. Als je daarvoor ctc opneemt met ze, in mijn geval via chat, hoor je niks van ze. De zakken zijn nog steeds niet aangekomen.

Snelle levering voordelig alternatief

Je koopt een goede stofzuiger (miele) maar je schrikt van de kosten voor originele zakken. In zo’n geval is Stofzuigerzakken XL echt een uitkomst ik moet de zakken nog gaan gebruiken maar verwacht geen verschil met de originele zakken.

Niet de zakken die ik had verwacht.

Originele zakken besteld, bleek dit helemaal niet zo te zijn. Ze zijn dunner als de vorige die ik wel via de site van Miele had besteld en deze passen niet volledig. Nu zijn ze in een losse zak opgestuurd waardoor ik natuurlijk eerst alles open heb moeten maken, nu kan ik met de rest van de 19 zakken al niets meer doen. Erg jammer!

Stofzuigerzakken correct volgens toezegging geleverd. Geen enkel probleem ervaren. Volgende keer koop ik ze daar weer.

klote bedrijf na 6 weken nog niets

moet een ster aan geven kan helaas niet minder. ik beveel iedereen aan hier niets te kopen. zehouden je op sleeptouw . veel beloven en niets geven. doet een gek in vreugde leven. koeien met gouden horens beloven.

Stofzuigzakken

Ze zijn goed omdat ze niet gauw vol raken

Prima geregeld

Kreeg direct antwoord op mijn vragen via de mail😄👍

Snel bezorgd

Snel en kompleet bezorgd.

goed materiaal

Had graag even een berichtje gekregen dat de stofzuiger zakken van de NILFISK King ook passen in de Nilfisk select

Slechte zakken

Ik had 20 originele zakken (dacht ik) besteld. Ze zijn alles behalve origineel!! Ik heb geen 20 maar 18 geleverd gekregen. En waar de filter is ook geen idee. Je krijgt niks in een doosje maar alles in een zakje gepropt. De zakken zijn ook nog eens heel erg dun. Ik zal hier nooit meer bestellen.

Snelle levering.

Super snel levering

Heel makkelijk te bestellen en super snel in huis! Ben erg te braden.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/