Helder en snelle levering!

Kwam veel te laat binnen.

Vandaag besteld voor 17 uur, morgen binnen......klopt niet. Daarom alsnog zakken kunnen kopen hier in de stad. Ik had ze namelijk echt “morgen” nodig. Gevolg is dat ik nu genoeg zakken voor de komende jaren heb. Jammer, want ik wil over een half jaar een nieuwe stofzuiger kopen. Hoop stress en een hoop zakken......

Vandaag bestellen, morgen leveren!!

Super.

Fantastische service. Op zondag besteld en dinsdag in huis. Zeer zeker een aanrader!

Snel en goed 👍

Ik zocht ik vond ik bestel, super makkelijk en snel thuis 👍

Snel en simpel

Snel binnen

Follow up op verkeerde levering is matig

Snelheid van leveren is perfect. Snelheid en mogelijkheid tot aangeven van klacht is verre van perfect. Telefonisch geen contact, verwijzing naar contactformulier, deze werkt niet. Mail naar info heeft late respons. Jammer

1,5 week geleden en nog steeds niet binnen!!

Zo'n 1,5 week geleden hier stofzuigzakken besteld, maar helaas nog steeds niets ontvangen. Argument in antwoordmail: Zie het nog even aan het is momenteel erg druk.. en we hebben last van Black Friday?? Triest.. Volgende keer maar weer bij Bol.com

snelle levering ,goede zakken

goede zakken ,en op tijd geleverd

Merkloos verkopen als miele

Miele gn stofzuigerzakken besteld, merkloze dunne stof zakken, niks van miele kwaliteit bij. Zou ook gratis filter krijgen, nergens gevonden. Tevens 19 van de 20 zakken binnengekregen

Verkoopt alleen ****

Zoals de titel zegt, ze verkopen alleen merkloze zakken. Op bol.com pronken ze met lage prijzen maar je ontvangt niet wat je besteld, een zak van de fabrikant. Dit is bewuste oplichting, kijk dus uit!

Duidelijke site

Snelle levering , op 4december besteld en op 6 december in huis, zelfs met pakjesavond snelle bezorging.

Gemak dient de mens vandaag besteld andere dag in huis !! Nu kan ik op de bank de juiste zakken uitzoeken.

Goed en niet duur

Duidelijke beschrijving op de wesite, snelle levering en niet duur.

Prima product levering slecht

Zakken besteld deze voldoen goed aan de verwachting. Op de site staat voor 1700 besteld volgende dag in huis. Het gaat hier om een brievenbus pakket. Ik heb 4! Dagen moeten wachten op het product. Aantal keer contact op genomen. Eerst via de chat hier zeggen ze dat je een contactformulier in moet vullen. Nadat ik dit gedaan had kreeg ik te horen dat ik het maar aan moest kijken en minstens 5/7 dagen moest wachten voordat ze actie ondernemen. Kortom slechte service slechte levertijd goed product.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, lage prijs.

Niet intrappen

Onzin, deze zakken kun je ook bij de action halen voor een paar euro. Niks origineels aan en veel te duur!

Top aanbieding

Redelijke kwaliteit, heel goedkoop, een filter gratis en gratis verzending. Wat willen we nog meer?

Niet geleverd

Zakken zijn niet geleverd

Prima service en aflevering

Prima service en aflevering

Goed product, redelijk verpakt.

Product goed aangekomen en werkt (geen originele stofzuigerzakken overigens) ze zaten echter alleen verpakt in plastic. Nu niets mee gebeurd, maar wel erg kwetsbaar.

Super snel geregeld

Efficient

Alles snel geregeld

Vlotte correcte levering van gevraagd goed

Correcte levering. Zakken keurig geleverd. Aantal filters matig.

Duidelijke winkel en snel geleverd

Duidelijke website en snel geleverd Kortom aanrader

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/