Misleidend

Misleidend! Op de site lijkt het alsof het om de originele stofzuigerzakken gaat. Ze leveren **** van een beduidend lagere kwaliteit. En doen vervolgens in het contact of er niks aan de hand is, de omschrijving beschrijft niet hun eigen product maar het origineel. Hun product heeft zeker geen "9-laags filter" en bestaat ook niet uit "Protector Netting materiaal".

Goeie kwaliteit voor een goeie prijs !!!

Supersnel geleverd en de prijs was goed. Passen goed in de stofzuiger en zijn goeie stevige zakken. Helemaal top.

Goede en snelle service

Heel fijn en goedkoop! Alles altijd gelijk de volgende dag in huis ideaal als je dus weer eens je stofzuigzakken bent vergeten haha! Echt een aanrader dus.

Prachtig

Geachte, Ik ben ontzettend tevreden over de stofzuig zakken die ik besteld en aangekregen heb. Zeer vlug was de bestelling hier bij mij thuis. Tevens ook een zeer vriendelijke pakjes man die de bestelling hier thuis bracht en zeer beleefd in omgang. Ik ben een zeer tevreden klant over geheel de lijn. Johan.

Snelle levering en voor een goeie prijs!

Volledig correct.

Alles volledig correct verlopen.

Niet zoals het plaatje

Levering was zoals beloofd binnen 1 dag. De zakken waren niet wat ik besteld had en passen niet op mijn stofzuiger, ondanks dat ik heel specifiek zakken voor mijn merk heb besteld. Ik had zakken met een blauw plastic stuk besteld en ik kreeg zakken met een groot kartonnen stuk. Het karton is veel te groot en te hard om op maat te knippen, dus ik heb niets aan mijn bestelling. Helaas.

Had iets verkeerd besteld en na de retourzending had ik het geld binnen 2 dagen terug.

Makkelijk snel betaalbaar

Gratis filter niet erbij

We hadden speciaal 20 stofzuiger zakken genomen omdat we er een gratis filter bij kregen die we ook nodig hadden maar die hebben we helaas niet erbij gehad.

Prima verzorgt

Goed advies online

Snelle online reactie op de vraag welke stofzuigerzakken geschikt waren.

netjes volgens afspraak

Alles helder aangegeven. Vervolgens snel binnen gekomen

Bestelling is zonder aangekomen te zijn retour gegaan.

Bestelling zonder aangekomen te zijn retour gegaan. Telefonisch contact niet gelukt. Op de laatste mail niets meer vernomen

Duidelijk, niet duur en supersnel bezorgd!! Je kan ook perfect bijhouden waar je pakket zich bevind

24 stuks besteld, maar 20 stuks ontvangen

3 pakken van 8 stuks besteld (24) en betaald, maar 2 pakken en 4 losse exemplaren ontvangen (20). Na reclamering geen reactie....

What you see is what you get!!!

Passen perfect, leveringstermijn word nageleefd, kwaliteit is goed. Als ik 1 minpuntje moet geven is het de filter die iets groter mag zodat je om de 10 stofzakken een nieuwe filter kan steken. Ik had deze gratis aangezien ik direct 20stuks had besteld. Maar zou ze ook weer onmiddellijk bestellen.

Snelle levering.Product zoals beschreven. Perfect in orde.

snele en correcte levering

alles naar wens

Snel, vlot, gewoon goed😊

Top prijs kwaliteitsverhouding, onwaarschijnlijk snel geleverd. Heel tevreden

Top prijs kwaliteitsverhouding, onwaarschijnlijk snel geleverd. Heel tevreden

Top kwaliteit

Ik had stofzuiger zakken nodig en kwam op deze site. Zonder enige twijfel heb ik een ruime voorraad stofzuiger besteld. Vrij snelle levering. Maar tot mijn verbazing was de bestelling niet compleet. Netjes een bericht gedaan en de overige zakken werden keurig geleverd! Voorlopig heb ik geen zakken meer nodig. Maar ik zal hier zeker weer bestellen als ik door mijn voorraad heen ben! Zak sluit met als de originele zakken goed aan.

Nog geen ervaring

Pas de eerste keer besteld

Snelle levering en goede kwaliteit stofzuigerzakken.

Prima keuze

Stofzuigerzakken besteld. Prima kwaliteit en snelle levering.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/