Bestelde product goed en snel geleverd.

Bestelde stofzuigerzakken waren de goedkoopste snelle levering en prima kwaliteit.

makkelijk bestellen

Zeer tevreden over dit bedrijf, had eerst verkeerde zakken besteld , zonder enige probleem de juiste zakken gekregen.

Gewoon goed geleverd

De juiste stofzuigerzakken netjes geleverd

Makkelijk besteld via internet en snelle levering

Gebruiksvriendelijke bestelsite. Binnen 24 uur afgeleverd. Top. Goede kwaliteit van stofzuigerzakken die ik nergens anders meer kon vinden.

prima stofzuigerzakken en snelle levering

prima en goede kwaliteit

Helemaal tevreden met mijn otder

Order komt op tijd, tevreden met service en kwaliteit

Snel en makkelijk

Website is duidelijk en ze hebben veel. Snelle levering!

Zeer goede service, veel hulp bij zoeken naar juiste filter.

Goede site. Veel hulp (chat) bij uitpluizen welk filter. Jammer genoeg past filter niet maar terug sturen ongecompliceerd. Prettige firma.

Snelle levering, zak niet helemaal passend

De zak voor een niet gangbaar duits merk stofzuiger was niet helemaal passend. Maar is te gebruiken dus ik heb ze gehouden. Snelle levering

Prima product. Past precies goeie kwaliteit prijsverhouding. En snelle service !

Snel en goed

Snelle en goede levering.

Toppi!

Snelle service, waar voor je geld.

prima te noemen

de bestelling werd op de afgesproken tijd geleverd. Het bestelde was ook wat ik ervan verwacht had.

Snelle afhandeling!

De bestelde stofzuigerzakken waren de volgende dag per post in de brievenbus. Prima kwaliteit en prijs

Snelle levering, prima kwaliteit.

De bestelde stofzuigerzakken waren de volgende dag per post in de brievenbus. Prima degelijke kwaliteit zakken voor een super lage prijs. Top.

Snelle en goede levering en prima product

ok maar niet snel

Bestelling arriveerde dag later dan toegezegd.

Snelle levering. We hadden aangegeven op woensdag, maar werd al op dinsdag bezorgd. Toen waren we niet thuis.

Online hulp slecht bestelling goed!

Bij het vragen hoe ik aan de extra filter kon komen bij mijn bestelling van stofzuigerzakken werd aangegeven dat dit automatisch zou komen vanaf 15 zakken........ Ik heb 2x 8 zakken besteld........maar geen filter geleverd! Blijkt verderop een mogelijkheid te zijn om 1 pakket zakken van 15 stuks te bestellen en daar hoort die filter bij. Deze info had online gemeld moeten worden omdat ik hier specifiek naar vroeg. Bij het melden van deze klacht kwam er ZERO reactie terug.....slechte zaak! Geloof dus niet wat de online hulp je zegt!!! De levering is verder prima gegaan, helaas dud geen extra filter en dat gaat me dus geld kosten wat niet nodig was!

Snel en goed .

prima product geleverd en ook nog snel .

Goede service en goede prijs

Wat ze beloven op de website krijg je, snel geleverd. Al vaker besteld en gaat steeds goed!

snelle service. goede producten ontvangen. super dus

We kregen na het bestellen na 2 dagen alles thuis gestuurd. Zeer tevreden ging in 1 keer helemaal goed. Super site dus. Patrick heefer uit tilburg

Snelle levering.

Zoals op de website staat aangevangen was de bestelling zeer snel binnen. Zeer scherp geprijsd.

Super snel geleverd

De stofzuiger zakken zijn goed en het is duidelijk te vinden op de site.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/