niet zoveel ervaring met dit bedrijf

Snelle levering. Tevreden!

Snelle levering. Tevreden!

Goede kwaliteit. Hoop merken en lekker goedkoop.

Goede keuze. In stofzuijgerzakken en snelle levering.

Product was binnen 2 dagen geleverd.

Snelle levering, goed product

Tevreden!

Goede stofzuigerzakken! De gratis filter die erbij was is wel maar de helft zo dik als de oorspronkelijke filter die in mijn stofzuiger zat. Ook de levering was stipt. Ik ben tevreden en zal hier nog bestellen!

1 dag later ontvangen dan gezegd maar ziet er goed uit!

Correcte levering aan goede prijs!

Prijs / kwaliteit is zeker top en de dag erna, zoals beloofd, geleverd.

tevreden

snelle en nette levering

Zeer goed alleen te duur

Makkelijk in de stofzuiger te plaatsen ,maar mist alleen een plaatje als de zak vol is bij het eruithalen is de opening nog open terwijl bij de originele een soort van schuifplaatje erop zit ,kan je voordat je de zak eruit haalt kan je de opening sluiten zodat er geen stof of vuil vrijkomt

Nette service

Duidelijke site, nette bezorging, goed product

Goede kwaliteit en snelle levering

Geweldige zakken, goeie service

Snel besteld, snel geleverd

Bestellen en leveren ging prima. Ik heb de stofzuigerzakken nog niet gebruikt, dus als dat problemen oplevert, dan kom ik nog even terug op deze beoordeling. Maar tot dusver ben ik erg tevreden.

Goed en goedkoop

Een uitgebreide keuze, goede kwaliteit en goedkoop

Slecht, nooit geleverd

Bestelling is nooit geleverd. Wel betaald. Meerdere malen geprobeerd in contact te komen met zowel de chat, het formulier op de website als telefonisch, maar tevergeefs geen respons. Maar wel je geld kwijt!

Goede sevice

zeer tevreden met de aankoop, goede service. mede door de samenwerking met de bezorgdienst. pakket was vertraagd maar alles werd tijdig aangekondigd.

Lekker snel geleverd .. top.

prima kwaliteit en snelle correcte service

prima kwaliteit en snelle correcte service

fijne en snelle chatservice om de goede producten te vinden

Uitstekende ervaring

Precies goed zelfs bij de winkel waar ik de stofzuiger heb gekocht wisten me niet de juiste zakken mee te geven. Maar via deze site zijn het gelijk de juiste. Super fijn.

Goed geholpen

Tijdens aankoop van product even contact gehad met de chat-hulp i.v.m. Bestellen extra filters. Dit ging zeer vlot, duidelijk en correct en mijn bestelling was dus in een wip geplaatst. De levering zelfs was snel en correct.

Snel in huis en ook betaalbaar

Online besteld en de bestelling is snel bezorgd. Netjes alles samen in 1 verpakking.

Makkelijk en snel

StofzuigerzakkenXL is een goede snelle en makkelijke manier on stofzuigezakken te vinden en te bestellen.

Vlot en goed

Niets op aan te merken. Snelle levering en naar verwachting.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/