Snelle bezorging, netjes afgeleverd

Helemaal top

raar bezorgd

Terwijl wij op de inrit bezig waren, pakketje bij de voordeur neer gelegd en niets gezegd, zagen alleen busje wegrijden. Rare manier van bezorgen.

helemaal goed

makkelijk bestellen ,snel geleverd dus helemaal goed!

Helemaal prima

Zeer snelle afhandeling

Hele goede service

Mijn bestelling was na een week nog niet bezorgd. Berichtje gestuurd, we zouden het nog even afwachten. Na twee dagen waren ze er nog niet. Berichtje gestuurd, volgende dag waren ze in huis!!!!! Wel deze keer met post nl. Dus top geregeld en afgehandeld!!!!!

Snel en betrouwbaar bedrijf !

Stofzuigzakken zijn van goede kwaliteit ! Heb ze momenteel nog niet in gebruik maar ik geweifel niet aan de kwaliteit.

Geweldig snelle levering

Snelle levering dus stof heeft geen kans👍🏻

Zeer goed snelle levering !

Zondag besteld dinsdag in huis goede kwaliteit en veel goedkoper 👍👍

Snelle verzending

Snelle verzending. Zakken zijn van goede kwaliteit.

doen wat ze beloven.

snel en goed

niet gekregen wat ik bestelde

bij een bestelling van 15 zakken ipv 10 zou er een stoffilter bij krijgen. niet geleverd

Informatie website misleidend

Bestelde Miele stofzuigerzakken. Op site lijkt het alsof het originele zakken betreft. Dat bleek bij levering niet het geval. Graag duidelijk(er) vermelden dat het **** betreft.

Veel te laat bezorgd.

Veel later geleverd dan beloofd op de website.

Uitstekende service!

Wat een duidelijke site om de juiste product te bestellen. Goede prijs / kwaliteit verhouding en snelle levering volgende dag al in huis! Zal stofzuigerzakken XL zeker aanbevelen!

Snelle levering, scherpe prijs!

Prima bedrijf met snelle levering en prima prijs!

TOP

Besteld en snel bezorgd en prima advies

Zeer Goed

Makkelijk webpagina, goede prijs en snel levering.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Volgende dag geleverd en prima kwaliteit. Neutrale zakken zonder merk, dus ik was wat sceptisch. Niet nodig want deze zakken lijken gelijk aan andere merk zak.

Supersnel

De zakken zeer snel ontvangen. Top.

Makkelijk en netjes

De bestelling is vlot te plaatsen op de website. Het is moeilijk vast te stellen of de stofzuigerzakken ‘juist’ zijn en dit door de neutrale verpakking. Alleszins lijken ze te passen. Ik dacht toen ik bestelde dat er ook zo een tussenfilter( zo recthoekig plastic met daar filterstofje tussen) zou bij zijn dat de motor beschermt, maar dat zat er niet bij. Wat er wel nog extra bij zat was een filter nog op maat te knippen vr bovenin de stofzuiger. Mijn pakket had 1 dag vertraging, maar dit werd op tijd gemeld en de uren van levering klopten vervolgens.

Slecht

Mijn bestelling van 10 september nog niet ontvangen. Ook geen bericht van postbezorger.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/