Zakken passen nauwelijks

Pakje paste niet door brievenbus

delivery costs 5 days although they promise within 2 days

delivery costs 5 days although they promise within 2 days

goede nette levering

prima zakken. Alles netjes en snel geleverd

Snel geleverd en zeer lage verzendkosten

Goede prijs

Prachtige microvezelstofzuigerzakken voor Nilfisk G90 met filter en gratis verzending nog geen €20,- voor 20 zakken. Super!

Ik voel me opgelicht

De advertentie vermeldt originele Kärcher zakken en ik krijg goedkope rommel. Nadat ik, de verkoper, Eric vraag om gratis te retourneren of de juiste zakken op te sturen reageert hij niet meer op de emails. Fouten kunnen we allemaal maken, maar hoe we ze oplossen kunnen we kiezen. Deze winkel lijkt bewust zaken te doen met onjuiste informatie. In mijn ogen kun je, indien je originele zakken verwacht, hier beter niets bestellen of aangifte doen na je bestelling. Voor mij was dit zeker de laatste keer.

netjes verpakt,en onbeschadigd aangekomen,alles goed afgehandeld zonder problemen

Gewoon Top,

Je stofzuiger zakken snel gevonden via de website, en een snelle levering. Je kunt hier met een gerust hart bestellen. Gewoon Top Gr

Passen super goed

Had eerst een nep merk geprobeerd maar er zat meer buiten als in de stofzuiger zak. Deze passen super goed dus helemaal blij mee

Top stofzuigerzakken

Ze zijn makkelijk te bestellen. Doe er lang mee Passen in mijn beide verschillende stofzuigers. Betaalbaar.

Keurig op tijd geleverd

Prima service en de levering is correct.

perfecte stofzuigerzakken

perfecte stofzuigerzakken voor onze stofzuiger :)

Easy to use website - with fast delivery

Easy to navigate and find what I need, easy checkout and product was delivered quickly. Very happy overall with the service.

Goede stofzuiger zakken

Goede stevige stofzuigerzakken. Ze passen goed. Mooi prijsje

Snelle levering!

Nadeel is dat ik van postnl een mail ontving waarin ze aangaven dat het pakket in de brievenbus paste en dus er niet voor thuis hoefde te blijven. Maar realiteit was dat het pakket dus uiteindelijk niet door de brievenbus paste en het bij de buren bezorgd werd, omdat ik dus niet thuis was gebleven vanwege het bericht dat het in de brievenbus zou passen.

Overzichtelijke website en makkelijk. Ruime collectie stofzuigerzakken en voordelige prijzen. Het bestellen ging makkelijk en de levering voorspoedig.

Fantastische service

Na mijn bestelling werden de bestelde stofzuigerzakken niet afgeleverd. Na contact met de klanten service hebben ze snel een nieuwe levering geregeld. Keurig opgelost, dikke pluim.

snelle vlotte levering

Product is ok, alleen misverstand bij levering

Helaas levering een week vertraging. Klantenservice mag beter (bereikbaarheid reactie snelheid)

prima passend

Geen problemen

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Alles zoals het hoort!

Volgende dag op de mat en product kwam overeen met product op de website, geen gedoe mee gehad!

Snelle levering, goede communicatie

Duidelijke website, bestelde artikelen volgens afspraak snel geleverd. Al met prima service

Prima, snel correct en goede prijs

Prima, snel correct en goede prijs

Goed.

De zakken doe ik heb besteld Pasteten prima en waren erg snel verzonden.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/