Snel geleverd, pakketje paste net net in de brievenbus, maar was gelukkig thuis, maar hartelijk dank

Goede snelle levering.

Te laat geleverd

Product is goed maar niet de volgende dag geleverd.

Helemaal tevreden .

Helemaal tevreden over de bezorging en de artikelen.

Bestelling, aflevering en werking van de zakken is allemaal prima!

Tevreden klant

Helaas sluit de zak niet goed aan.

Prijstechnisch gezien krijg je veel voor weinig geld, wat super is! Echter bij gebruik kwam ik erachter dat de zak niet goed aansluit waardoor niet alles goed opgevangen wordt in de zak zelf en daardoor het filter / binnenkant vd stofzuiger vies wordt.

snelle levering maar de zakken passen niet

Levering supersnel de volgende dag. Helaas passen de zakken niet ondanks de bevestiging via chat dat die zakken geschikt zijn voor de silvercrest. De reactie "U kunt ze op eigen kosten retour sturen" vind ik wel wat mager. Heb ze teruggestuurd en nu maar afwachten wat er gebeurt. Waarom blijven jullie doorzeuren over een beoordeling als ik die al eerder gepost heb?

nog niet gebruikt

snelle bestelling,heb ze nog niet gebruikt.

Snelle levering van het product zoals omschreven

Na de bestelling had ik het product snel binnen, nette bezorging door de mannen en vrouwen van de bezorgdiensten, tevreden ja, aanbevelen ja. Groetjes Erwin

Snelle en secure service!

Duidelijke site, snelle levering en zelfs voor oude stofzuigers hebben ze zakken!

Snelle levering en prima stofzuiger zakken.

Website duidelijk dus vlot kunnen bestellen. De volgende dag in huis, prima service.

Zakken vallen tegen..

Bij de beschrijving staat dat dit Miele zakken zijn. Echter dit valt tegen. De zakken laten stof door en klapperen in de stofzuiger als hij aanstaat. Er staat bij dat er een filter bijgeleverd zou worden, dit is niet zo. Ook de frankering van de verzendkosten was niet voldoende.

zeer goede service

zeer goede service

Supersnel !

De dag na de bestelling werden de stofzuigerzakken al bezorgd. Alles keurig in orde.

Helaas heb ik ze nog niet gebruikt

Ik kan nog geen oordeel geven want ik heb ze nog niet gebruikt De bestelling is heel goed de volgende dag bezorgd

Formidabel

Duidelijke site en snelle bezorging. Kan menigeen een voorbeeld aan nemen.

Snelle levering voor prima prijs

Goed bedrijf om uw stofzuigerzakken te bestellen. Zakken voor heel veel merken en modellen. Snelle levering voor prima prijs. Zeker een aanrader

Niet tevreden

Bestelling is nooit aangekomen.

snelle levering en prima kwaliteit-prijs

Prima niets op aan te merken

Geweldig alles op tijd geleverd zeer tevreden mijn complimenten

Goede kwaliteit

Snel en goede kwaliteit

Vlotte levering

Vlotte levering van 20 stofzuigerzakken. Er stond bij dat het pakket door de brievenbus zou passen maar dat ging niet. Pakket werd later op de dag nog een keer aangeboden toen we wel thuis waren.

Super winkel

Mijn bestelling is snel afgehandeld. Top winkel

Goedkope zakken, snel bezorgd

De zakken passen goed en zijn goedkoop. Ik merk geen verschil met merkzakken. Er is snel geleverd. Het pakket was compact en paste in de brievenbus. Niet wachten op de bezorger dus.

Goed ontvangen

Goed ontvangen

Vlug en netjes ingepakt.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en Belgiƫ op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/