Supersnelle levering

Ik heb stofzuigerzakken besteld voor een Nilfisk stofzuiger. Via de site die heel makkelijk te vinden en te bedienen was heb de stofzuigerzakken besteld. Ging snel en de volgende ochtend had ik ze in huis. Gewoonweg super. Deze site staat in mijn favorieten!

Verkeerde zakken geleverd

Helaas heb ik de verkeerde zakken ontvangen. Daarnaast verkopen ze Miele zakken alsof het originele Miele zakken betreft, helaas is dat ook niet zo. Ik heb de zakken retour gestuurd en verwacht uiteraard dat ze de retourkosten terugbetalen.

snel en goede kwaliteit

Na slechts kort zoeken vond ik Stofzuigerzakken XL als goedkoopste. Overzichtelijke site. Bestelling werd verrassend snel geleverd. Heel blij mee. Dank

Keurig behandeld

Het verzenden liet even op zich wachten maar na een mail gelijk in orde gemaakt.Prima dat er zo snel gereageerd is.

Goede kwaliteit en snel verzonden en makkelijk te bestellen

Hoi ik ben zeer tevreden het was makkelijk te bestellen duidelijk overzicht en het was ook nog snel verzonden. Het kwaliteit van het product is ook nog erg goed ik merkte gelijk dat onze stofzuiger Miele c2 black Pearl veel krachtiger aan het zuigen was. Top product stofzuiger zakken.

accuraat, en netjes op tijd

kort en bondig , in bestellen, afrekenen,en leveren, top geleverd

goede en snelle levering

Duidelijke website, snelle levering.

vlotte service

goede ervaring

Bestelling op website gemakkelijk. Levering snel.

Snelle service maar waardeloze stofzuigerzakken.

De stofzuigerzakken zijn snel geleverd. Helaas zijn de eerste 2 stofzuigerzakken binnen 10 min stuk gegaan op het moment van zuigen. Nu nog geen 3e poging gedaan.

Perfect en snel bezorgd

Snel geleverd en niet duur

Ruim assortiment, goede prijs en snelle levering

topproduct snelle levering

topproduct snelle levering

Zeer snel geleverd en een goede kwaliteit voor weinig geld

Probleemloze levering

Snel kunnen bestellen en vlotte levering

Goedkoop en snel Geleverd

Snelle levering Super!

Gemakkelijk besteld

Juiste maat stofzuigerzak maar prijziger dan elders. Ik had deze keer voor t gemak gezocht en gekocht omdat ik in deze tijd niet wist waar de stofzuigerzakken zo snel verkrijgbaar waren. Prijs plus verzending betaal je wel t dubbele! Dus voor mij maar eenmalig, sorry

Helemaal top.

Voor mijn schoonmoeder van 91 stofzuigerzakken gekocht voor een oude miele stofzuiger. Na heel wat websites te hebben bezocht vonden we ze uiteindelijk bij Stofzuigerzakken XL. Direct de stofzuigerzakken bestel den de volgende dag hebben wij ze via de post ontvangen. Schoonmoeder blij dat ze geen nieuwe stofzuiger hoefde te gaan kopen (want die andere is toch niet stuk zegt ze). Heel hartelijk bedankt voor de snelle verzending en heel veel succes. Ik raad jullie aan voor een een ieder die stofzuigerzakken zoekt, zeker van een wat ouder model. Groetjes, Fam. Sakko

Goed product!

Levering,kwaliteit-prijs

Al eerder mijn stofzuigerzakken besteld. Ook nu weer snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Makkelijk besteld snel in huis

Goede snelle service, makkelijke site.

Levering heel snel

Heelgoed

Prima geregeld

Snelle levering, goede kwaliteit

De bestelling was snel geleverd en de kwaliteit is zo goed als orgineel.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/