perfekt geregeld

makkelijk via de side en de volgende dag in huis toppie.

Zakken vrijwel identiek aan Kärcher

Alleen net ietsje kleiner, maar dat maakt niks uit. Prijs kwaliteit verhouding is TOP. Kom hier zeker terug als mijn bestelde voorraad op is.

Blij met de bestelling, prijs en levering

Alles naar wens!

Besteld, volgende dag in de bus. Top!

Voor de eerste keer stofzuigerzakken besteld voor mijn 35 jaar oude Erres stofzuiger. Besteld en de volgende dag al in huis dus ik ben erg tevreden. Hij werkt weer als nieuw.

goede service

Snelle reactie op mijn vraag

Prima zak voor deze prijs

Snelle levering, goede communicatie. Wel ander materiaal dan de originele zakken, ook het kliksysteem lijkt minder stevig. Prima zak voor deze prijs.

Goed aanbod, snelle levering, uitstekende prijs.

Opnieuw zeer tevreden. Type stofzuiger en stoflaken selecteren en klaar is Kees. Zeer snelle levering en een scherpe prijs. Op naar de volgende bestelling.

Keurig en snel geleverd volgens afspraak. TOP!

Betrouwbare leverancier.

Goed, maar …

Snel en goed geleverd. Echter, de stofzuigerzakken zitten alleen maar is een post pakketje envelop. Als je 20 zakken zo in je kast opbergt (anonieme witte envelop), zoek ik me na verloop van tijd wezenloos waar die zakken nou ook alweer zijn. Een herkenbare en liefst vierkante, kartonnen verpakking met desnoods “<merk> stofzuigerzakken” erop was prettiger geweest.

Snelle levering van een goed product.

snel geleverd kwaliteit weet ik nog niet eerste indruk is goed

Prima, goede producten, snelle verzending.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goedkoop en uitstekend

Een duidelijke website, goede service en een snelle levering

Bezorging

Pakket paste dus niet door mijn brievenbus en omdat ik niet thuis was heeft de postbode de pakket gewoon in de hal van de flat gezet!!! Niet zo netjes dus. Flat met 44 huishoudens. Heb dus geluk dat hij nog op het bankje lag. Voor de rest tevreden met de zakken.

Nette levering

Stofzuigerzakken zijn netjes afgeleverd. Onze stofzuiger kan nu terug aan het werk. Top bedrijf om met samen te werken.

Makkelijke bestelling, snelle en nette levering

Positieve ervaring, via chat kort contact gehad of zak in mijn stofzuiger zou passen. Was het geval. Besteld en volgende dag netjes verpakt geleverd gekregen.

Snelle levering voor een goede prijs

Na bestelling binnen een dag geleverd voor een goede prijs

Snel en makkelijk als brievenbus post verstuurd

Goedkoop en goed

niet orgineel

het werkt wel maar stofzakken zijn 2e keus denk ik

Snel en goed geleverd

Ik ben tevreden

Mijn ervaring is een grote tevredenheid.

Mijn Miele stofzuiger is wel meer dan 25 jaar oud. Toch zijn er nog stofzuigerzakken voor te verkrijgen! Wat een ervaring!

Snel en uitstekend geregeld

Zeer snel en goed geregeld

Snel geleverd ziet er goed uit. Ik heb ze nog niet gebruikt maar ze zien er normaal uit.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/