Snelle en goede service

De stofzuigerzakken moet ik nog uitproberen, maar ze waren er snel en goed verpakt. Fijn prijsje, dus hoop dat ze ook passen. Alleen de postbode had zichzelf opgesloten in de hal van het gebouw, maar dat is weer een ander bedrijf.

Snel goed en goedkoop!

Levert snel wat is besteld!

Duidelijke site, goed product en snelle levering

Super snel geleverd

en ook in een hele mooie verpakking ben er heel blij mee thanxs Stofzuigerzakken XL

Goedkoop en snelle levering

Kan nergens in Nederland goedkopere stofzuigerzakken vinden met snelle levering aan huis.

Tevreden

Positief

Super snel geleverd

Snel en makkelijk besteld en geleverd.

Mijn stofzuigerzakken waren in de winkel niet meer te koop. Zoekterm ingetikt en kwam bij deze site uit. Reviews waren goed en kan niet anders zeggen dat het klopt wat er geschreven werd. Zelfs nog een extra stukje service omdat ik door mijn eigen fout een verkeerd adres doorgegeven had. Korte tijd later al een mailtje dat het aangepast was. Zondags besteld en dinsdag als brievenbuspakje in huis.

Bestelling en bezorging gingen gewoon zoals beloofd.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding!

Blij met mn voorraadje!

Stofzuigerzakken hier gekocht. Dit omdat ze in de Blokker niet meer verkocht worden, het soort dat ik nodig heb. Hier een flinke voorraad gekocht, erg fijn. Bij aankomst toch een kleine schrik want het typenummer stond niet op de verpakking, andere wel. Maar ze passen perfect! Dus ik zuig weer vrolijk verder (:

Vandaag besteld, morgen geleverd.

Ondanks de waarschuwing op de website dat de levering ivm drukte bij de post langer zou duren, was het pakket er al de volgende dag. Goed geregeld!

Goede kwaliteit

Snelle service, en goede kwaliteit stofzuigerzakken.

Snel bezorgd en het juiste product

Ik had de juiste stofzuigerzakken snel gevonden, via Google kwam ik op hun website. Besteld en de volgende dag bezorgd, perfect.

Snel en efficiënt

Goede service en snel geleverd, alleen jammer dat de stofzuigerzakken in plastic verpakkingen werden afgeleverd uit milieu overwegingen

Correcte en snelle levering tegen een goede prijs

voor de2e maal stofzuiger bij Stofzuigerzakken XL besteld. Zijn prima stofzuigerzakken tegen een goede prijs

Uitstekende service!

Ten zeerste aan te bevelen. Zakken werden snel geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Slecht

Wacht al een week op bestelling. Slecht bereikbaar per telefoon, denk dat ze maar een paar uur per dag aanwezig zijn, 5x geprobeerd op verschillende tijden. Dus mijn advies NIET hier kopen. Of het aan de firma of aan PostNL ligt, geen idee. Maar dit is niet zoals het hoort te gaan. Mocht het aan PostNL liggen adviseer ik Stofzuigerzakkenxl een andere koerier te nemen om bestellingen te bezorgen.

Perfect en snel geleverd!

Snel en eenvoudig mijn stofzuigerzakken gevonden. Betaling was simpel en snel geregeld Twee dagen later de bestelde zakken in huis. Top service !

Zeer goed!

Keurige webwinkel en snelle levering!

Prima zakken snelle levering

Prima zakken en snelle levering. Bij meer stuks pok nog gratis verzending. Dik tevreden.

Prima winkel

Prima zakken. Ik denk niet dat het de originele zijn, maar met een kunststof stuk zijn ze heel wat steviger als de originele kartonnen versie. Snelle verzending, prima service.

Perfect en snel afgehandeld

Perfecte en zéér snelle levering

Perfecte en zéér snelle correcte levering.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/