Positief

Super snelle levering.

snelle en goede levering

Goede keuze voor merk en maat mogelijkheden. Snelle levering.

Makkelijk te vinden op site wat ik nodig heb. Snelle levering

Geen zakken ontvangen na 4 werkdagen

Vorige week de zakken besteld tot op heden 4 werkdagen verder nog steeds geen zakken mogen ontvangen

super

snelle levering, degelijk product

Uitstekend en helemaal tevreden

Prima op tijd geleverd en een goed product!

- volgens beschrijving - goed op de hoogte gehouden ban de verzending via de mail - snelle levering - scherpe prijs - zakken voldoen goed

Snel geleverd en niet duur

Fijne webwinkel

Makkelijk besteld. Goede prijs en snelle levering. Aanrader dus

uitstekende service

Wilde zeker weten of ik het goede had besteld waarvoor dank

geen ervaring

heb ze nog niet gebruikt. Dacht dat ik originele Miele zakken zou ontvangen. De tijd zal het leren

Top aanbieder!

bestelling snel geleverd en lage verzendkosten. Stofzakken goede kwaliteit.

Snelle levering.

Ze leveren niet en reageren vervolgens niet. BESTEL UW ZAKKEN ERGENS ANDERS!

Twee weken terug zakken besteld, maar nooit geleverd gekregen. Hier begin van de week over gebeld, maar ze zijn maar een paar uur per dag bereikbaar. Daarom gemaild, waar mijn bestelling blijft, maar helaas tot op heden geen reactie... U bent gewaarschuwd!

Product is goed en de levertijd uitstekend

Niets op aan te merken. Alles verliep vlot

niets op aan te merken!

Snel gevonden wat ik zocht en snel gekregen wat besteld. Wat kun je nog meer verwachten van een stofzuigerzakkenleverancier? Niets toch?

Goed product en snel geleverd

Perfecte levering

Netjes verpakt.

Super service

Alles wat beloofd wordt aan verzending en datum klopt op de dag, hier kun je van op aan .

Duidelijke site en snelle levering

goed passende stofzuigerzakken.

goed passende stofzuigerzakken, maar niet de originele van Bosch, waar een schuivende afdichting op zit.

Duidelijke site

Goede prijs, goed product

Zonder poespas , geleverd ,snel en niet te duur

Supersnelle levering.

S’middags besteld en de volgende dag geleverd.

Anders dan verwacht.

Ik had de echte Miele stofzuigerzakken verwacht, maar helaas, het was imitatie. Jammer, misschien heb ik zelf niet goed opgelet.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/