Mooi zuiver product hoed verpaktvn

Zeer snelle en correct geleverd.

Topprodukt

Goede levering uitstekende kwaliteit

Verkeerde zakken geleverd.

Zakken passen niet op merk stofzuiger wat vermeld was. Mail gestuurd met daarin voor welk type stofzuiger ik heb. Daarop werd netjes gereageerd of ik een foto had van de oude zak. Helaas niet meer.... En tot nu toe is het stil. Retour sturen bedraad zowat de halve bestelling....

stofzuigerzakken voor een redelijke prijs

Besteld en na 1 dag afgeleverd. Kwaliteit is goed

makkelijker dan in de winkel, en Super snel

Nog steeds niet ontvangen.

Volgens track en tracé is de bezorger vanaf 29 juli nog steeds onderweg met de stofzuigerzakken.

Snel, accuraat en goedkoop.

Makkelijke, snelle website. Snelle en accurate levering tegen de laagste prijs.

Zeer klant vriendelijk Goede levering Kortom zeer tevreden ook met de zakken

super snelle levering en goede service

de bestelling werd super snel bezorgd!

Perfecto

Het wend van zelf zuigen met of zonder zak

Net zo goed als origineel

Bestelling gedaan voor mijn Karcher WD3 De stofzuigerzakken lagen de volgende dag al op de deurmat. Tot nu toe zeer tevreden over de werking. Geen verlies aan zuigkracht oid. Zeker een aanrader.

Prima stofzuiger zakken

Snelle levering goed product.

Het is fijn dat het in de brievenbus past.

Slechte service

1) gratis verzending; maar toch verzendkosten in rekening brengen 2) na 4 dagen geen levering ontvangen (postnl geeft aan pakket niet te hebben ontvangen) 3) telefonisch niet bereikbaar 4) op contactformulier wordt niet gereageerd.

Pakket retouren kan niet, klantenservice onbereikbaar

Bestel hier niks! Als het product toch niet goed is dan stuur je het op eigen kosten retour. Om vervolgens datzelfde pakket weer terug te krijgen, je geld niet en de klantenservice is ook nog eens onbereikbaar en negeert al je berichten volledig.

Prima stofzuigerzakken en snelle levering

Prima; bestelde stofzuigerzakken werden snel geleverd.

Goede service en op tijd bezorgd.

Goed aanbod van stofzuigerzakken van bijna elk merk, hele goede service, op tijd bezorgd. Kortom wat wil je nog meer?

Prima kwaliteit ( ik had alleen de verkeerde zakken besteld, maar gelukkig passen deze ook)

Snelle service perfecte pasvorm

Eenvoudig bestellen, goede communicatie een snel in huis

Prima prijs-kwaliteit verhouding. Via de mail word je op de hoogte gehouden. Snelle verzending.

Gewoon goed zonder gezeik.

Doet wat het moet doen

Snelle levering en volop keuze!

Miele stofzuigerzakken besteld en volgende dag in huis! Portokosten minimaal….brievenbuspakketje!

Verzorgd en snel geleverd.

Prima, de juiste zakken uitkiezen, bestellen, leveren,klaar.

Great

Very quick delivery thanks

Snel geleverd, goede communicatie

Snel geleverd, goede communicatie

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/