Snelle service!!

Nergens in een winkel mijn stofzuiger zakken te koop, maar bij jullie wel de.. Snel geleverd. Onverpakt en merkloos, maar ze passen wel.

Snelle levering en goed verpakt. En goedkoop.

Alles op voorraad, goed product en snelle levering.

Recommended!

Great price and next day delivery. Absolutely recommend!

Is goed

Veel stofzuigerzakken en niet duur

Perfecte zakken en snelle levering

Perfecte zakken en snelle levering. Fijn dat ze ook aan brievenbus verzendingen doen scheelt weer in de kosten.

Super snelle levering en ook de prijs is oké

keurige levering

Stofzuigerzakken besteld. Ze werden keurig op tijd bezorgd, dus er kan weer gestofzuigd worden!

Top kwaliteit & snelle levering

Wat als je zonder zit en dezelfde of zelfs een betere kwaliteit wil hebben als het origineel en dat snel, bestel bij Stofzuigerzakken XL

Fijn geholpen en snel thuis ontvangen

Via de chat fijn geholpen. Was gelijk duidelijk welke stofzuigerzakken ik nodig had. Had ze ook heel snel binnen, netjes verpakt.

Correcte online support, snelle verzending De postbode van PostNL heeft wel niet aangebeld, enkel het pak in de brievenbus vooraan aan de straat ingestoken zonder te laten tekenen.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Binnen 24 uur geleverd, kwaliteit is goed.

Goed en snel geleverd

Zie hier boven

is gewoon goed houden zo

grwoon besteld en snelle en duidelijke levering

Onoverzichtelijke site

De site is onoverzichtelijk en de juiste zak vinden dus moeilijk. Ging dus ook fout. En kon op eigen kosten de zakken retourneren....

Besteld wat ik zocht en gekregen!

Ik zocht een nieuw filter voor mijn 8 jaar oude dyson en vond deze hier, netjes op tijd geleverd en de stofzuiger zuigt weer zoals in het begin. Top!

top

top goed en snel

Betrouwbaar en snelle levering

Zeer snelle levering binnen 2dagen en gewoon in de brievenbus bezorgd. Bestel alleen nog maar hier

Snel en netjes verstuurt

Ziet er netjes en snel verstuurt

Snelle levering en het product wat ik zocht.

Snelle levering en voldoende kwaliteit

Stofzuiger zakken werden zoals beloofd de volgende dag geleverd en ze zijn van degelijke kwaliteit.

Voldoet niet aan mijn verwachting

Originele Kärcher stofzuigzakken besteld Staat ook op de factuur Helaas geen originele Kärcher stofzuigzakken ontvangen

Super snelle levering en goede prijs en kwaliteit

Ik had stofzuigerzakken besteld voor mijn siemens big bah stofzuiger. Bestelling ging super makkeliik en stond de volgende dag al voor de deur. De prijs was ook veel voordeliger als in de winkel.

Mooi op tijd geleverd

Snelle bezorging

Snelle bezorging, prima product.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/