Snelle en juiste levering

Super duidelijke site, geen gezeur en direct kunnen vinden wat je nodig hebt. Product omschrijvingen fantastisch, maakt het bestellen een stuk eenvoudiger. Daarbij is het aanbod enorm groot. Kortom traject bestellen, betalen en leveren heel goed geregeld.

Echt snel geleverd !!! TOP

Niet goed

Zakken besteld en nog steeds niks ontvangen

Perfect geholpen

Nadat ik een nieuwe stofzuiger moest kopen dus ook op zoek naar nieuwe zakken. Door de chat medewerker ben ik perfect geholpen en gad ik de volgende dag de zakken in huis

Geen reactie op mail, na drie weken geen bestelling ontvangen.

Zeer slecht, geen reactie, niet bereikbaar. Ze zeggen dat het door PostNL komt.

Na twee weken geen levering en reageren niet meer op mail

Twee weken geleden besteld. Na 4 dagen aan de bel getrokken dat er nog niet is geleverd. Er werd beloofd om alsnog te leveren maar inmiddels nog steeds niet geleverd en reageren ook niet meer op mail

Spik en span!

Nadat ik snel en duidelijk mijn stofzuigerzakken had besteld, waren ze er in een mum van tijd. Heel fijn! Opgeruimdheid en helderheid in de bestelling, op hoge toeren in de bezorgservice. Zeer content met Stofzuigerzakken XL.

Je besteld microvezel en krijgt papieren zakken

Op de website staat duidelijk dat we witte microvezel zakken hebben besteld met langere levensduur. Je krijgt alleen bruine papieren zakken. Misleidend.

Ontzettend slecht, spaar je geld!

Ik werd raze enthousiast toen ik online deze prijzen tegenkwam dus ik aarzelde niet om deze stofzuigerzakken te bestellen. Er kwam te staan dat ik de bestselling de volgende dag binnen zou krijgen. Echter is het nu al langer dan een week geleden en ik heb nog geen enkel bericht ontvangen. Op mijn e-mails hebben ze ook niet gereageerd, en ze hebben ook geen telefoonnummer. Ik raad dit bedrijf dan ook absoluut niet aan. Spaar je geld en besteed het aan een bedrijf die zich wel aan hun beloften houden.

Geen communicatie

Er wordt beloofd dat er de volgende dag wordt bezorgd, mits je voor 17 uur hebt besteld. 3 dagen na de dag dat er geleverd zou worden maar eens geïnformeerd wanneer ik mijn pakket kan verwachten. Maar er wordt niet gereageerd op mijn mails. Wel kreeg ik een uitnodiging om te beoordelen. Bij deze dus! Ik heb alle begrip als iets iets later wordt geleverd, kan gebeuren, maar hou me dan op de hoogte en beantwoord mijn mails dan svp.

Heel snel

Ik kreeg de stofzuigerzakken al heel snel thuisbezorgd. Prima service

Goede zakken snel besteld

Prima stofzakken, passend, snel besteld en prijs in verhouding

Zo’n lekkere zakken!!

We bewaren er hagelslag en suiker in gecombineerd met het stof van de vloer geeft dat een ultieme smaaksensatie op ons brood!!

Goede prijs en een goede service

De stofzuigerzakken zijn op tijd geleverd en passen precies in de stofzuiger. De zakken zijn veel goedkoper dan bij concurrenten, zoals Bol.com.

snel geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding

heel snel binnen en goede spullen voor goede prijs, fijn hoor!

Slecht

Mijn bestelling nooit ontvangen. Contact opgezocht maar niemand neemt de moeite te reageren. Ik wil mijn geld terug.

Goeie zakken jammer genoeg zelf te klein bestelt maar passen wel.

Snel en goedkoop

Ik was op zoek naar stofzuigerzakken van het merk Bosch. Bij stofzuigerzakken.nl gratis Verzending en goedkoop. Wat meer?

Super snelle levering

snelle levering en goede kwaliteit

snel en duidelijk

Is echt goed ervaring: Ben tevreden met de service en qualitiet van de product.

Goed service en product.

Post kwam snel

Goed verpakt en snelle verzending

Er is niks geleverd

22 juni stofzuigerzakken besteld en betaald. Nu 30 juni. Bedrijf telefonisch onbereikbaar. Email gestuurd. Als e.e.a. alsnog geleverd wordt, prima. Anders gaarne geld terug.

Goede snelle service

Ruim assortiment Goede zoekfunctie Scherpe prijs Snelle levering

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/