Op de dag besteld, volgende dag in huis.

Geweldig+++++

Snelle levering goede informatie op de site en per email. mooie prijs

Snel levering, prima zakken.

Werkt zoals aangegeven.

Vlotte levering

Snel verzonden

Snel besteld en bezorgd.

Snel goed en makkelijk

Online bestellen van de stofzuigerzakken gaat zeer gemakkelijk. De zakken voldoen goed aan de verwachting. Vandaag besteld, morgen in huis. Plus de aanbieding waarbij je bij meerdere zakken een gratis filter krijgt is ook fijn.

Super service

Het is de eerste keer dat ik bij jullie koop. Ze hebben me via chat geholpen welke juiste stofzuigzakken goed waren voor mijn Nilfisk. En ook zeer snelle levering. Hartelijk dank. Nadine De Landsheer

Echt top

Echt top site en top service. Geweldige kwaliteit voor die prijs!!

Goede prijs, goede kwaliteit

Ik heb 5 stofzuigerzakken voor mij Kärcher zuiger besteld. Werden keurig geleverd door Postnl.

Betrouwbaar en snelle levering

Precies de goede

Goed, alleen kreeg ik alsnog een factuur terwijl ik al betaald had en volgende dag lag er weer een pakket met stofzuigerzakken, terwijl ik deze niet besteld had

Artikel naar zin en snelle verzending, top!!

Stofzuigerzakken prima! Snelle verzending Top!!!!

Bestelling de volgende dag al in huis

Zoals op de site staat vermeld werd mijn bestelling inderdaad de volgende dag al afgeleverd. Artikelen waren zoals gevraagd.

Stofzuigerzakken... Zuigt niet

Gewoon netjes afgeleverd.

Was prima

Ze waren er snel .en goedkoop .geen verzend kosten

Eenvoudig

Stofzuigerzakken makkelijk besteld. De juiste stofzuigerzakken makkelijk kunnen vinden en ook nog eens snel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

goeie site en een gewelidige levering.

goeie levering, prijs kwaliteit uitstekend

past bij

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit prijs verhouding Snelle levering

Snel diens en aflevering. Goede prijs.

Snel diens en aflevering. Goede prijs.

keurig op tijd geleverd

Makkelijk bestellen. Goede deal. Netjes geleverd.

Goede stofzuiger zak

Ik heb de zak gekregen van dit bedrijf. Maar dan de stofzuiger zak. Snelle levering.Goed product en je word goed ge informeert hoe het gaat met de bestelling

Snelle en juiste levering

Wat ik besteld heb is geweldig! Helemaal top!

snel

Bestelling de volgende dag, goed verpakt ontvangen.

Snel en vakkundig

Bestelling snel ontvangen

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/