snelle en correcte levering

Wat mij positief opviel was de summiere verpacking. Geen grote doos met veel piepschuim. Naämingswaardig!

Verkeerde zakken

Heb voor de bestelling gesproken met een medewerker om de juiste zakken te kopen. Bleek achteraf niet de goede stofzuigerzakken te zijn…..

Goede en betrouwbare site snelle levering was mijn eerste bestelling maar er volgen er zeker meer

Goede kwaliteit zakken en snel geleverd zoals beloofd !

Goed geprijsde stofzuigerzakken. Vezendkosten voor nog geen € 2,- Dat maakt het interessant. En inderdaad heel snel geleverd. Helemaal top!

Snel de juiste zakken geleverd

Netjes zoals het hoort

Ula

Good

zakken geven niet de zuigkracht zoals belooft

bij na vraag zouden ze een sterke zuigkracht geven. net zoals de orginele. de waarheid is nog niet de helft. zuigt alsof de zak al voor 3/4 vol zit

Jammer

Prima zakken, maar het leken precies dezelfde zakken te zijn als die van de action...

Goede snelle levering...toppp!!

Goed en supersnelle levering en eindelijk stofzuigerzakken die in mijn stofzuiger passen!

Prima en snelle levering

Snelle levering en goede zakken!

Bestelling vlot gedaan en de levering was correct en snel!

Goeie zakken

Zijn hele fijne stofzuigerzakken. En het fijne vind ik dat ik een gratis filter erbij kreeg en merkte gelijk verschil met stofzuigen. En het heeft een goede prijs. Kortom ben er tevreden mee.

Alles volgens beschrijving snelle levering

Goede ervaring snelle levering prima ervaren

Geweldige zakken

Goede ventilatie die zorgt voor een goede luchtdoorstroming. De zuigkracht blijft daarom prima.

Had nooit verwacht dat ze er nog waren voor die oude stofzuiger en de volgende dag geleverd, wat wil je nog meer?

Betrouwbaar en snelle levering

Aantal keren bestellingen geplaatst en snel en juist geleverd Producten zijn goed beschreven. Fotos zijn goed.

Snel geleverd.

Goed overzicht van alle types stofzuigerzakken, weinig moeite om de juiste type te vinden.

Snel geleverd! Mooie prijs!

Werd direct verzonden! Veel stofzuigerzakken voor weinig geld! Top!

Stofzuigerzak past perfect, handige website

Hele handige winkel, op basis van het type stofzuiger de juiste zakken thuisgestuurd: ideaal. Verzending snel en correct, ik ben tevreden.

Waar voor je geld

Op zoek naar voordeligere stofzuigerzakken voor mijn bouw stofzuiger kwam ik op de site van stofzuigerzakken xl terecht! Keuze was snel gemaakt omdat de zakken gewoon 5 euro goedkoper zijn dan elders en de kwaliteit gelijk is! Kortom ik ga hier gewoon weer bestellen als ik door mijn voorraad hen ben! Prettig om zaken mee te doen en snel geleverd!

Snelle verzending

Bestellen was makkelijk, snelle verzending. Kwaliteit eigen merk stofzakken is nog even afwachten, tijd zal het bewijzen.

Uitstekend,snel en goedkoop

In drie woorden samen te vatten: Uitstekend,snel en goedkoop

Snel en makkelijk te bestellen en bezorgen!

Ik heb van Zaterdag nog een par stofzuigerzakken XL, kreeg ik deze van Dinsdag. Erg snel en makkelijk te bestellen en bezorgen. Precies het mat die nodig was. 10!

Snel en goed

Snel binnen,

Prima, snelle levering

Netjes verzorgd en snel geleverd

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/