Goede service en goed verpalt

top kwaliteit stofzuigerzakken en goedkoop

top kwaliteit stofzuigerzakken en goedkoop

Helaas verkeerde zakken

Volgens de website zouden de zakken moeten passen in mijn stofzuiger, maar zel waren te klein en de zak moest er dwars in. Het gaat wel, maar is niet optimaal. Dit kan ook aan mijn zoekkunsten liggen.

levertijd niet volgens afspraak

De stofzuiger waren goedkoper dan bij Bol, maar ze zijn dan ook wat dunner, dus kwetsbaar. Maar wat mij het meest stoort, levertijd niet zoals afgesproken!

Status van de bestelling vanaf de start goed kunnen volgen. Netjes en op tijd afgeleverd.

Fijn de directe status meldingen vanbhet bestelde item. Bestelde item in goede aarde afgeleverd.

Nou sarongs besteld andere dag in huis

Goeie kwaliteit en niet duur

Geweldige snelle service Top Jolanda evenhuis

Snel en correct

De ingevoerde bestelling is zeer snel en goed verwerkt, waardoor de volgende dag reeds beschikte over de bestelde goederen.

Goede levering, past door brievenbus, daarom gekozen vanwege verzendkosten laag.

Goede zakken op tijd geleverd

Goede zakken op tijd en snel geleverd

Superrrrrrrr

Snelle levering!!

Snel te vinden juiste stofzuigerzakken. Goedkoop en ook snel geleverd

Zeer tevreden.

Super snel binnen top

Op snel binnen en goede maat top

goede ervaring

correct ,vlot ,netjes zeer tevreden

Snelle afhandeling, netjes verpakt

makkelijk en snel geleverd

gemak dient de mens

Goed product en snel geleverd

Ik ben zeer tevreden! Ik kreeg het erg snel geleverd. Het product past goed en is van een stevige kwaliteit. Hier kan ik voorlopig een tijd mee doen.

Prima zakken voor een goede prijs

kwaliteit maar mag wel wat duurzamer

materiaal is van goed materiaal, ik denk wel dat het wat duurzamer kan door minder plastic te gebruiken.

snel geleverd en uitstekende kwaliteit

snel geleverd en uitstekende kwaliteit gewoon perfect

Stevige, goedkope zakken! Bij vragen wordt er snel gereageerd op de chat! Snelle levering en bij maximaal bedrag gratis verzending.

Snel op tijd geleverd

Stofzuiger zakken besteld voor miele s194 serie. Werkt prima en zuigt de stof goed op.

Bestel, ontvangen, prima prijs!

Gevonden via Google, ze hadden de goedkoopste stofzuigerzakken per hoeveelheid. Ik heb een pakket van twintig gekocht met gratis filter.

Alles top geregeld, absoluut een aanrader

Super service, snel geleverd en top product! Zeker een aanrader voor iedereen!

Super snelle levering van het product.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/