Prima passend en snel geleverd.

Deze webwinkel kon de juiste stofzuigerzakken leveren en de volgende dag al in huis.

duidelijk en snel

Duidelijke website. Snelle levering. Helemaal tevreden.

Snellr bezorging

Stofzuigerzakken waren gewoon goed, snel bezorgt.

Snel en goedkoop

Prima! Makkelijke bestelling. Snelle levering.

Top , snel en goed!

No nonsens, goed spul!

Super!! snelle service!!

De site is zeer makkelijk en overzichtelijk. De levering was super snel. Een een woord TOP!

snelle simpel levering

mijn stofzuiger zakken zijn snel en correct geleverd.

Goed en snel geleverd.

Mooie prijs snelle levering. Goed verzorgd

Top spul

Zeer sterke zakken. Handig in gebruik.

Makkelijk uit zoeken en snelle verzending

Snelle levering, en geen kilo's verpakking, kortom prima!

De site was duidelijk en niet duur, snelle levering na bestelling en geen kilo's verpakking, kortom prima.

Snelle service perfecte maat

Snelle service perfecte maat

levering zoals geadverteerd, uitstekend

overzichtelijke site, eenvoudige bestelmethode en geleverd zoals geadverteerd. helemaal top!!

Formidabel

Gewoonweg perfect.

Uitstekende snelle levering.

Mijn bovenstaande zin zegt genoeg!

Goed en snel

Wist niet welke dus even gebeld gelijk antwoord

Prima levering.

Altijd goed en snel geleverd

Niets op aan te merken. Goede prijs kwaliteit. Ga vooral hiermee door.

Top shop, uitstekende service

Uitstekend!

Snelle levering en goed verpakt. Geen grote doos die niet nodig zijn bij dit soort bestellingen, maar gewoon handig stevig plastic omheen waar je het in kan blijven bewaren thuis. En mijn voorraad is weer aangevuld. Dank je wel!

Fijne stofzuigerzakken

Prijskwaliteit prima

Netjes snel en compact verstuurd!!

Ja nette prijs en goed product hoor!! Ik weet waar ik in vervolg mijn zakken bestel ;)

Goede kwaliteit, lage prijs!

Met wat argwaan toch besteld bij stofzuigerzakken XL! Midden in een verbouwing en snel wat nodig hebben tijdens de lockdown.. Op de site een ruime keuze met zo ieders gewenste kwaliteit. Een dag later al in huis zonder te veel verpakking er omheen. Hier bestel ik voortaan!

Snel geleverd!

Snel en accuraat geleverd. En in een simpele plastic verpakking; nauwelijks overtollig verpakkingsmateriaal.

gebruiksvriendelijke site, correcte afhandeling, snelle levering!

Met twee honden in huis is een stofzuigerzak snel gevuld. Op zoek naar goede maar merkloze stofzuigzakken kwam ik terecht op de site van Stofzuigerzakken XL. Reeds twee maal besteld en heel tevreden!

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/