Duidelijke site, snelle levering

De site is makkelijk toegankelijk., de levering binnen 3 dagen. Prima

Snel en niet duur

Voor mijn Miele stofzuigerzakken besteld Goede kwaliteit Snel binnen En niet duur Thanks

Goede ervaring

Perfecte merkloze stofzuigerzakken

Perfect passende merkloze stofzuigerzakken. Ik ontving ze los in een set van 20 zonder verpakking in een plastic verzendzak. Ze zijn lekker groot en ze passen perfect!

Je doet er langer mee en minder snel vol

Je kunt meer rommel en stof opzuigen, en de zak is minder snel vol, vanwege de XL zakken

In een woord super ,snel en makkelijk de juiste stofzuiger zakken vinden op de site

Ik vind de site super en hele snelle levering. Ben zeer tevreden.

Giede en snelle levering

Het is lastig vinden wat je precies nodig hebt maat als je het eenmaal gevonden hebt is het zo geregeld..orima zaak!

Goede service en goedkoop

Stofzuigerzakken goedkoop. Snelle levering

Prima ervaring

Ruime keuze,normale prijzen,en snelle levering!

Alles gaat zo als ze beloven

Zeer goede prijs kwaliteit service, is perfect allemaal verzorgd.

Fijne stofzuiger zakken

Fijne en stevige zakken voor mijn stofzuiger

Duidelijke site

Goed en snel

waardeloze leveringstijd

Op de website staat op werkdagen voor 17 u besteld, de volgende dag in huis. Ik liet de stofzuiger maar even staan tot de volgende dag maar geen stofzuigerzakken. Als ik daar een mailtje over stuur krijg ik een mailtje terug dat het erg druk is bij Post.nl en dat ik het nog een hele week aan moet kijken , zijn ze er dan nog niet dan krijg ik ze opnieuw toegestuurd.....????. Maar het is toch al tijden druk bij Post.nl? . Hoezo blijven ze dan nog steeds beloven dat het de volgende dag in huis is.......?

Goed product, snelle levering

Karcher stofzuiger zakken besteld voor een goede prijs en snelle levering

Wat een geweldige stofzuigerzakken

Ik heb in mijn hele leven nog nooit zulke geweldige stofzuigerzakken gehad. Wat een verademing! Ik geef ze een dikke 5 sterren!

Zeer tevreden en snel geleverd !

Super fijn zakken en kan ik weer goed verder stofzuigen.

Vlug bezorgd

Een vlugge bezorging

Stofzuiger zakken te klein

Ik ontving de stofzuigzakken los in een zak. Bij het willen verwisselen vd zak in de stofzuiger merkte ik dat deze anders was en niet eens paste. Dit terwijl ik (nog nagekeken) Hyclean 3d GN zakken heb besteld.

Verkeerde zakken geleverd en retourneren op eigen kosten.

Verkeerde stofzuigerzakken geleverd. Klantenservice geeft alleen bericht dat ik het juiste product heb ontvangen en dus niet het goede heb besteld. Eeg vreemd dat in mijn bestelling staat dat het voor een Samsung stofzuiger geschikt is en dat de geleverde zakken dat dus niet zijn... 20euro armer En geen juiste Stofzuigerzakken...

ze doen wat ze beloofd hebben

Heldere site, relevante berichten en tijdige levering

Perfect!!

Duidelijke site, snelle respons per mail en snelle levering van het product. Netjes verpakt. Kortom, alleen maar tevredenheid!

Snel

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en was goed verzogd

Topkwaliteit en snel geleverd.

Snel geleverd goede kwaliteit.

GEWOON GOED

Makkelijke website, snelle levering

Bestelling snel gemaakt Snelle verzending Goede prijs en past perfect Super blij mee

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/