Slechte service en duur!

Er worden standaard bij 8 zakken geen filtertjes geleverd, die kon ik bijbestellen voor € 10,—, items die in de winkel ook bij huismerken normaliter gratis bijgesloten zitten in doosjes van 5 zakken.

Snel geleverd , past in de brievenbus

Zakken passen goed .

Snelle levering,netjes verpakt. Helemaal goed

Snelle en goede levering

prima produkt voor prima prijs!

De bestelde stofzuigerzakken voor nilfisk voldoen aan de eisen; stevig, duurzaam en hoge kwaliteit. Goede website met veel keuze en vriendelijk personeel Een aanrader!

Snelle levering. Prima Ook netjes verpakt.

Super stofzuigerzakken en snelle levering

Top service ! En goede kwaliteit stofzuigerzakken.

Supersnel

Heel fijn om ze zo snel te ontvangen. Iedereen kent het vast wel dat je vergeten was stofzuigerzakken te kopen en je opeens zonder zit...

Alles waar ik om vroeg, het past, het werkt en goedkoop!

Supersnelle levering

Erg tevreden. Goedkope stofzuigerzakken. Erg snelle levering.

Prima.

Supersnelle bezorging. Op de verpakking stond altijd gratis verzonden maar dat is volgens mij niet ( meer?) zo.

Supersnelle levering, alles helemaal zoals verwacht

Erg tevreden, binnen 24 uur hadden we alles binnen zoals besteld. Gratis stofzuigerfilter erbij. Echt top.

Geholpen

Passen niet weet niet hoe terug te zenden

Onbereikbaar, voor niets kosten gemaakt

Ik had per ongeluk de verkeerde zakken besteld, binnen 5 minuten geprobeerd om contact op te nemen. 4 dagen lang, verschillende berichten. Via de chat, telefoon en mail. Tot op heden geen enkele reactie..

Correct geregeld

Overzichtelijke webshop, snelle en correcte afhandeling.

Hele goede en snelle service

Fijne zaak en snelle service

Prima webshop

bestelling is prima en de Verzending ook lekker vlot.

Prima stifzakken

Snelle levering, goede kwaliteit, ben heel tevreden!

Prima ervaring

Top, goeie zakken, prima prijs en snel geleverd

Erg tevreden, makkelijk bestel en snel in huis, al na 1 dag. Doen wat ze beloven en is eigenlijk makkelijker dan nu kopen bij de winkel

Namaak stofzuigerzakken van slechte kwaiteit!

Miele GN stofzuigerzakken besteld, vervolgens merkloze stofzuigerzakken ontvangen van uiterst slechte kwaliteit. Niet te gebruiken.

Sterke kwaliteit voor een ,,leuke prijs"

Ook als ze vol zijn gaan ze niet stuk

Ik had ze voor een ander besteld, maar ze passen precies.

Gewoon super

Ik geef het model van de stofzuiger op en in no time een prima aanbieding voor stofzuigzakken

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/