Snel

Goede service en snelle levering, top !!!

Heldere communicatie, overzichtelijke site en snelle levering

Goede service. Aan mijn favorieten toegevoegd!

Komt afspraak na

goede service en op afspraak geleverd.

Scherpe prijs, snelle levering, voldoet aan verwachting

Stofzuigerzakken zijn scherp geprijsd, passen goed (zijn wel van ander materiaal) en werden ook in drukke tijden gewoon netjes de volgende dag geleverd.

Alles perfect volgens afspraak

Alles perfect volgens afspraak

geweldig snelle levering van het juiste product. Dank!!

Binnen een dag had ik de bestelde stofzuigerzakken in huis van het goede merk.

Gemakkelijk besteld en snel bezorgd

Eenvoudig te bestellen, bestelling netjes verpakt zonder onnodig gebruik van karton of plastic. Binnen een dag geleverd.

Goede levering en kwaliteit.

Mijn ervaring met Stofzuigerzakken XL is goed , snelle levering en goede kwaliteit/ prijsverhouding.

Snel en goed

Makkelijk te bestellen, snel gratis geleverd

Snelle en correcte afwikkelig

Snelle bezorging en wordt netjes op de hoogte gehouden

Correct

Netjes verpakt maat klopt En vrij snel geleverd

Super bedrijf!!

Snel,goed en zeer goed geprijsd.

Snel en goed

Zie boven

De stofzuigerzakken waren prima en snel geleverd

Ik ben bij met de nieuwe stofzuiger. Mooi licht en lekker om mee te stofzuigen. De zakken die ik bijbesteld had bij jullie pasten prima. Lekker snel geleverd. Echt top

Snel geleverd!

Goede prijs Snel geleverd.

Volgende dag al in huis. Prima kwaliteit.

Goed bedrijf met snelle levering

Goede prijs / kwaliteit, snelle levering. Gewoon prima dus!

Goede zakken voor een goed prijs.

Prima zakken en de volgende zakken bestel ik ook maar bij jullie.

Is goed bevallen

Besteld, en al snel hadden wij ze binnen.

Zeer snel bezorgd en correct geleverd goed om te weten voor een volgende keer

Gewoon goed.

Wat kan er nou bijzonder zijn aan stofzuigerzakken bestellen. Alles binnen de beloofde bezorgafspraak binnen gekregen. En de zakken? Gewoon goed., niets bijzonder. Wel vervelend dat je 3 mailtjes krijgt voor een review. Heel vervelend.

Beter dan origineel en super scherp geprijsd.

Deze stofzuigzakken zijn beter dan de orginele en dat voor zo'n lage prijs ! Goedkoper zul je ze niet vinden en super snel in huis.

Altijd maar afwachten hoe en of je bestelling geleverd wordt. Omdat ik haast had met de stofzuigerzakken, even via de chat gevraagd wanneer er geleverd kon worden. Dat was al de volgende dag. Prima, gelijk besteld en keurig de volgende middag geleverd. Hartelijk dank.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/