Waardeloze onderneming

Stofzuigerzakken besteld, verkeerde geleverd (kreeg papieren, moest vanwege allergie microvezel hebben) dus dat netjes aangemeld; reactie was dat ik de zakken gewoon kon gebruiken en dan ik bij mijn volgende bestelling korting kreeg. Dit was dan gratis verzenden. Ik heb aangegeven dat ik daar niet mee akkoord ging en de verkeerd geleverde zakken terug wilde sturen, de fout lag tenslotte bij hen en ik had niets aan de papieren zakken. Meneer van de klantenservice was hier boos over, de omgekeerde wereld! Op verzoek wel een label om de zakken terug te sturen gekregen; ik zou dan de goede alsnog opgestuurd krijgen. Vervolgens krijg ik kijn geld teruggestort minus de verzendkosten zonder verder bericht. Vermoed dat ze de juiste zakken niet op voorraad hadden. De manier van communiceren via gewoon was onbeschoft en heel kinderachtig om te beloven dat de juiste zakken worden toegestuurd maar in plaats daarvan dan geld terug te storten minus de verzendkosten. Bestel hier nooit meer, ookal gaat het alleen maar over stofzuigerzakken.

Goede en snelle levering

Zeer snelle sevice

Zeer snelle service

Niks ontvangen.

Ik heb niks ontvangen. Meer dan een week geleden besteld. Vandaag geprobeerd contact te krijgen. Niet gelukt. Mijn mailadres achter gelaten. Ik wacht nog op antwoord.

Snelle levering alleen slechte verpakking

Levering was heel snel. Alleen verpakking was slecht, de zakken waren zo in een zak gepropt.

Alles voorspoedig verlopen

De dag na de bestelling al in huis ..TOP!

Perfect and fast service

good quality as expected

Na een chat vraag zeer snelle reactie bestelling geplaatst en keurig geleverd

Snelle bezorging, geweldig

Normaal bestel ik niets via internet, maar omdat ik de stofzuiger zakken snel nodig had, heb ik het toch maar gedaan....en het is idd heel prettig als het dan heel snel bezorgd wordt....een fijne website. Dank je wel

Snelle levering, prima product

Duidelijke site en snelle levering

Makkelijke duidelijke site en supersnelle levering.

Top kwaliteit jammer dat ze al vol waren

Zie hierboven

Goede kwaliteit

Zeer Tevreden

Vandaag besteld morgen in huis top bedrijf

Super snelle service!

Ik pakte mijn laatste stofzuigerzak en ba het bestellen de volgende dag al bijnnen. Echt super!

hartstikke goed

De website is overzichtelijk, makkelijk te vinden wat de extra kosten zijn zoals verzending e.d. Wordt goed op de hoogte gehouden wanneer er verzonden en afgeleverd wordt. Maar vooral belangrijk of het de juiste stofzuigerzakken waren. En dit bleek wel zo te zijn terwijl de kleur van het inzetstuk anders was dan de originele zakken. Eerdere zakken via een ander bedrijf bleken niet passend te zijn. Maar gelukkig deze wel. En goedkoper en blij.

Betrouwbaar en snel

Een dag besteld, de volgende dag in huis! Goede informatie verstrekking

Snel levering

Product zoals verwacht

Fijne kwaliteit

Goedkope aan goeie kwaliteit voor mij zijn goed

Niks mis mee. Snel geleverd goede kwaliteit

snel in huis

grote keuze, goede prijs, snel in huis!

Fijne webshop en hele snelle levering.

Snelle levering,juiste hulp bij kiezen product

te klein

de ontvangen zakken zijn duidelijk kleiner en van snder, niet origineel materiaal gemaakt

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/