Prima op tijd geleverd en de goede maat

Als ze op zijn bestel ik weer.

Ik heb precies hetgeen ik had besteld ontvangen!

Goed en snel!

Heb hier al een aantal keren een bestelling gedaan. Snelle levering en prijs kwaliteit is top. Egt een topper

Mooie stevige zakken.

Prima stofzuigerzakken

De bestelling ging uitstekend de bestelling kwam precies zoals gezegd op de dag aan. Top

Snelle levering, verkeerde zakken

Zakken passen niet in mijn stofzuiger, ondanks dat stond aangegeven van wel. Ik stuurde foto's en kreeg de reactie 'ze zitten moeten passen'. Best vreemd. Een volgende mail werd wel netjes afgehandeld en ik kan ze kosteloos terugsturen. Benieuwd of ik nog goede zakken of mijn geld terug krijg.

Nog niet binnen !!!!!

Zending blijft uitgesteld worden

Snelle levering, netjes en compact verpakt, en niet duur.

Prima stofzuigerzakken

Snelle levering ondanks drukte ivm corona Ben zeer tevreden en vooral de chat hulp bij zoeken naar juiste stofzuigerzakkken

Snel en goed

Precies zoals verwacht!

Snel & goed product

Zeer tevreden, makkelijke website & snel bezorgd.

Goed en snel geleverd fijn

Zag er zeer goed uit

Heb ze nog niet gebruikt maar aan de zakken te zien ze er kwalitatief uit

Toppie

prima levering, goed product

Binnen 24 uur geleverd, top!

Snel snel

Prima product voor niet al teveel geld, en snel geleverd

Nou snel besteld én snel beleverd. Top!

bestellling valt gruwelijk tegen; Actionkwaliteit voor een veel hogere prijs

X

Snel besteld snel geleverd

Heelgoed

Binnen 48 uur bezorgd

Geweldig, exact hetgeen we zochten gevonden en snel gratis bezorgd.

Via Stofzuigerzakken.nl al snel de stofzuigerzakken gevonden voor onze toch al best oude stofzuiger, tegen een mooie scherpe prijs en de volgende dag al gratis thuisbezorgd. Super hebben voor dezelfde prijs als bij een ander nu bijna het dubbele aantal zakken en ook nog eens gratis bezorgd, echt een aanrader, complimenten.

SUPER!! Het kan niet sneller.

De beloofde volgende werkdag werd waargemaakt en het juist model en voor een goede prijs.

Goed en betaalbare stofzuigerzakken. En snelle bezorging

Snelle levering,

Goede omschrijving van de producten, dus makkelijk de juiste te bestellen.

Tussendiepen 61

9206 AC Drachten (smallingerland)

512202128

Over Stofzuigerzakken XL

Stofzuigerzakken XL vind u een divers assortiment met een groot aanbod van verschillende soorten stofzuigzakken. Iedereen wil graag een schoon huis en gebruikt hiervoor verschillende producten om resultaat te zien. Wij richten ons op stofzuigerzakken. StofzuigerzakkenXL.nl heeft de meeste soorten stofzakken en is de beste online leverancier van Nederland en België op het gebied van stofzuigerzakken. Alle reviews van Stofzuigerzakkenxl bekijk je hier https://www.stofzuigerzakkenxl.nl/reviews/